Hep özele gittim ablam bide devlete gidip ondan sonra kürtaj derlerse olucam azıcık da olsa kalbi atiyosa bile kıyamam ki gata çok iyi diyolarda doktorlarından randevu alamıyorum bugün bide büyük doğumla etlik zübeydeyi denicemHemşom senin sağlığın şu an daha önemli diye düşünüyorum kuzum , rabbım nasip edecekse zaten bi şekilde o evladı size verecek . Burda tevekkül edip doktorlara güvenmelisin bence
Inanki ablam beni anlayan birine o kadar çok ihtiyacım var ki annem yanımda değil malesef kayinvalidem hiç destek değil o da benden beter ağlıyo bu halimle ben onu teselli ediyorum eşim var bi olsan ne iyi olurduHayırlısı olsun canım inan çok üzgünüm ve seni o kadar iyi anlıyorumki geçen sene Aralık ayında aynısını yaşadım malesef şu an yanında olmak ve sana sarılmak isterdim sen kalbini ferah tut yinede Allah büyük canım sabah ola hayrola gün doğmadan neler doğar bilemeyiz ama kendinide çok yıpratma sen iyi olki bebeğin de iyi olsun yada yeniden anne olabilesin öncelik senin iyi olman ablacım
Salata yiyorum
Acilden giriş oluyormuki ?Hep özele gittim ablam bide devlete gidip ondan sonra kürtaj derlerse olucam azıcık da olsa kalbi atiyosa bile kıyamam ki gata çok iyi diyolarda doktorlarından randevu alamıyorum bugün bide büyük doğumla etlik zübeydeyi denicem
HamdolsunCanım Aybenim nasılsın bi tanem?Hepinizi o kadar özledim ki?Sağlığın nasıl
Hep özele gittim ablam bide devlete gidip ondan sonra kürtaj derlerse olucam azıcık da olsa kalbi atiyosa bile kıyamam ki gata çok iyi diyolarda doktorlarından randevu alamıyorum bugün bide büyük doğumla etlik zübeydeyi denicem
Bence dün çoğu cıs yediCıss mı yiyolar acaba gezom.Eskiden bişey yerken hep şu sopan aklıma gelirdi özellikle de cıs yerken.Ama ne hikmetse karam yerken hiç gelmezdi
Hşg cnm,maşallah azimlisin.İstikrarlı olursan 60 ın altına bile inersin.Bu arada eşlerimiz meslektaşmış.Benim ki emekli oldu amaArkadaşlar düzenli bir özet geçeyim hakkımda.Daha önceki yazdıklarım biraz karışık olmuş.Boyum 1.50 kilom 71 evlenmeden önce 53 idim.Hamilelikte şeker nedeni ile 87 oldum .Bu zaman kadar 71 kiloya düştüm .Spor ve diyet yapmadan hafif egzersizlerle.Ama yıllarca spor yapmış biriydim evlendikten sonra spor salonuna gidemedim.Eve spor aletleri aldım .Hiç 60 kiloyu geçmemiştim.İstanbul da oturuyorum.38 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var.Aslinda ikinciyi düşünüyoruz ama eşim görevi nedeni ile başka bir ilde eşim asker.3 yıldır onu bekliyoruz oğlum ile beraber,eşim 3 buçuk ayda bir izne geliyor.İnsallah nisana kadar 60 kiloya düşerim onada sürpriz olur.İnsallah hep beraber kilo veririz.Kizmayin bana ama ben oldum olası kilo hiç sevmedim .Beni acayip rahatsız ediyor.Birde tekrar hamile kalınca kilolu olmak istemiyorum.Cunku vermesi zor oluyor.
BencedeBence dün çoğu cıs yedi
Cuma tartı gerçekleri ortaya döker
Tabii ki de sonuna kadar okuduk kendi adıma söyleyim.Eğer zayıflamak için burdaysak okumamız da gerekiyor zaten.Çok bilgilendirici bir paylaşımdı tşk lerMenümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
5 tane siyah zeytin
1 dilim ıspanaklı kek-ekmek
Öğle
Çeyrek porsiyon tavuk sote
1 dilim ıspanaklı kek-ekmek
Akşam
Peynirli yumurtalı salata
Ara
1 mandaline
1 fincan türk kahvesi
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay
Su
400 ml limonlu ılık su
3000 ml sade su
Spor
10316 adım = 80 puan
25 dakika leslie = 100 puan
20 dakika eliptik = 100 puan
Toplam=280 puan
Kalori hesabımı da yapayım ve yorumu ekleyeyim.
Bugün yediğim herşey toplamda 824 kalori
48 g protein aldım ki normalde almam gereken miktar 35 g de karbonhidrat aldım totalde. Bu da az miktar. Şu demek oluyor eğer vücudum kalori açığı oluşturmuşsa gidenler yağdan gidecek. Çünkü proteini almam gereken miktarda aldığım için kaslarımı koruma altına aldım. Ancak yağlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü yağı koruyan karbonhidratı hiç almadım nerdeyse. Gelerim kalori açığı oluşturdum mu sorusuna.
Adımlarımla 669 kalori yaktım
Leslie ile 193 kalori
Eliptikle de 160 kalori
Toplamda 1000 kalori yakmışım. Mazal metabolizma hızıma göre de gün içerisinde 1000e yakın kalori harcadım.
Kalori açığı oluştum mu evet gidecek olan kilolar yağdan gidiyor.
Bu açıklama yorumumu bi iki gündür hep diyorum ya protein ve karbonhidrat dengesi önemli diye onu göstermek için yazdım. Bi daha böyle detaylı yazmam çok uğraştırıcıEğer ki karbonhidratı fazla almış olsaydım ve protein almamış olsaydım o zaman yine aynı kalori açığı olurdu aynı kiloyu verirdim ama bu yağdan değil kastan giderdi. Bu sefer yağları koruma almış olurdum. Protein ve karbonhidrat önemine vurgu yapmak için bu kadar uzattım. Bilmeyenler öğrenmiş oldu bilenler de kusura bakmayın hatırlamış oldunuz. Gerçi sonuna kadar okuyan oldu mu onu da bilmiyorum Okuduysanız eğer teşekkür ederim size
Bize daha var darısı başımıza artık . Hoşbulduk teşekkür ederimHşg cnm,maşallah azimlisin.İstikrarlı olursan 60 ın altına bile inersin.Bu arada eşlerimiz meslektaşmış.Benim ki emekli oldu ama
Aynen ablam herşey RABBIMDEN verende o alanda diyecek hiç bişey yok sadece şuan hiç iyi değilim psikolojim bozuldu
Ben bu diyetisyenler hiç inanmıyorum.Daha doğrusu diyetisyene gitmeyi uygun bulmuyorum.Bence insan kendi iradesi yüksek ise hiç kimseye ihtiyacı yoktur.Belki şöyle bir soru gelir.O zaman burda ne işin var ? Burda olmamın tek nedeni koşu bandında keşke yürürken yanımda bir olsaydı daha çabuk vakit geçerdi.(diyorum)Ayrıca bol sohbet fikir alışverişi bosyere bence diyetisyene para ödemeyin giden arkadaşlar .Yeter ki isteyin spor,su ve az yemek ,gece 8 den sonra hiç bir şey yememek bu kadar basit.
Hep özele gittim ablam bide devlete gidip ondan sonra kürtaj derlerse olucam azıcık da olsa kalbi atiyosa bile kıyamam ki gata çok iyi diyolarda doktorlarından randevu alamıyorum bugün bide büyük doğumla etlik zübeydeyi denicem
Tabii ki de sonuna kadar okuduk kendi adıma söyleyim.Eğer zayıflamak için burdaysak okumamız da gerekiyor zaten.Çok bilgilendirici bir paylaşımdı tşk lerWydra
Dr kilo almayacaksın aksine vereceksin dedi banada..Çömelince yada kıvrılınca acıyor
Gerçi 3 4 kilo verince daha iyi oldu
Sanki kilodan gibi 102 yi görünce başlamıştı
Sagolasın canım.biliyorum fırsat bulunca ugradıgını.sen bizi unutma yeter..Obeztom çok geçmiş olsun cnm benim.Sizleri çok özledim,geçmişi bi okuyup herkese birkaç satır bişeyler yazayım dedim
Hiçbirinizi unutmadım buna emin olun.İnan ki yoğunluktan fırsat bulamıyorum.Sabah 4 de yattım 7 de kalktım.Ve cumaya yine mantı gidecek
Yoo aksine mide yedikçe genişleyen bir organ..Gözdür bence o. Çünkü mide öyle çok büyük bişey değil hemen doyar ama canımız ister
İnan bana ben bu listeden daha az yiyorum hiç acta değilim .Aksine zorla yiyorum belli bir zamandan sonra mide küçücük kalıyor bir şey yemek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?