Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hemşom senin sağlığın şu an daha önemli diye düşünüyorum kuzum , rabbım nasip edecekse zaten bi şekilde o evladı size verecek . Burda tevekkül edip doktorlara güvenmelisin bence
Hep özele gittim ablam bide devlete gidip ondan sonra kürtaj derlerse olucam azıcık da olsa kalbi atiyosa bile kıyamam ki gata çok iyi diyolarda doktorlarından randevu alamıyorum bugün bide büyük doğumla etlik zübeydeyi denicem

Inanki ablam beni anlayan birine o kadar çok ihtiyacım var ki annem yanımda değil malesef kayinvalidem hiç destek değil o da benden beter ağlıyo bu halimle ben onu teselli ediyorum eşim var bi olsan ne iyi olurdu

Hercai91 etlik zübeyde de,yeni doğan servisinde çok samimi olduğum hemşire arkadaşım var.Yardımcı olabileceğim bişey varsa yaz canım?İyi bir dr adı vs

Hşg cnm,maşallah azimlisin.İstikrarlı olursan 60 ın altına bile inersin.Bu arada eşlerimiz meslektaşmış.Benim ki emekli oldu ama

Tabii ki de sonuna kadar okuduk kendi adıma söyleyim.Eğer zayıflamak için burdaysak okumamız da gerekiyor zaten.Çok bilgilendirici bir paylaşımdı tşk ler Wydra

Aynen ablam herşey RABBIMDEN verende o alanda diyecek hiç bişey yok sadece şuan hiç iyi değilim psikolojim bozuldu

Ayy kuzum inş. güzel haberler olur. Dualarımız hep seninle. Nasipten öteye yol yok ama biz yine de dua edelim. Rabbim güzel bi ömür biçer inş.

Diyetisyenden diyetisyen fark eder diye düşünüyorum. Eğer çok iyi bir diyetisyene denk gelirsen kendini tanımana yardımcı olur. Kişi bedenini iyi tanırsa ona göre hareket eder ve kilo verimi rahat olur. Ben şimdiye kadar hiç diyetisyene gitmedim araştırmayı sevdiğimden kendim araştırıp öğrendim. Kiminin buna vakti olmaz diyetisyene gider.

Gidebildiğin bütün iyi doktorlara git inş. güzel bir sonuç çıkar

Tabii ki de sonuna kadar okuduk kendi adıma söyleyim.Eğer zayıflamak için burdaysak okumamız da gerekiyor zaten.Çok bilgilendirici bir paylaşımdı tşk ler Wydra

Ben teşekkür ederim faydalı olabildiysem ne güzel

Sagolasın canım.biliyorum fırsat bulunca ugradıgını.sen bizi unutma yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…