Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

teşekkür ederim canım bu hafta iki kilo yağ yakmışım ama ödemim çok fazla aebenim

Inanki ablam beni anlayan birine o kadar çok ihtiyacım var ki annem yanımda değil malesef kayinvalidem hiç destek değil o da benden beter ağlıyo bu halimle ben onu teselli ediyorum eşim var bi olsan ne iyi olurdu

canımsın benim Allah yardımcın olsun inşallah bebeğine bişey olmaz ama önemli olan senin sağlığın sen iyi olmalısınki yine anne olasın her şerde bir hayır vardır gülüm Allahın işleri yanlış olmaz sadece biz kullar bazen kendimiz için neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemeyiz istediğimzi şey gerçekleşsin isteriz doğal olarak insani bir durum bu ama Allah önce sana sağlık versin sonrada evlat hasretini dindirsin bol bol dua et çok öpüyorum seni dualarımdasın

moni bizim ismimiz geçen listeden pek bir şey anlayamadım özür.Oradaki sayılar puan mi oluyor.Birde pazartesi ve cuma günlerimi tartı fotosu aticam.
Sudem tartı fotosuna gerek yok kilo bildirmen yeterli pazartesi ve cuma sabahları .
Puanlar sporlar için moni hesaplıyor zaten . Menü verenlere + vermeyenlere - koyuyorki kim menü vermiş vermemiş ifşa olsun .

ben buna katılmıyorum bende diyetisyene gidiyorum ve benim diyetisyenim hayatıma çok şey kattı birçok doğru bildiğim yanlış varmış bunları öğrendim kendimi daha iyi tanıdım ve neyin neyle yenmesi yada yenmemesi gerektiğini açlıktan gözüm dönünce aslında 6-7 tane çiğ bademle ve sade kahveyle doyulabileceğini öğrendim bu gidilen diyetisyenden diyetisyene değişir kişiden kişiyede değişir diyetisyenine güvenir söylediklerinie harfiyen uyarsan benim gibi kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın

kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı şükür iki kilo yağdan kilo vermişim ama iki kiloda ödem olunca tartı gram oynamadı bu sabah zaten elim ve yüzüm şişti ödem olduğunu anlamıştım kortizonla bu çok normal dedi sıfır tuzsuz yiyorum bide tuzlu yersem siz düşünün neyseki cumartesi günü bitiyor kortizon ilaçlarım bu haftada takıma çok bir katkım olmaz ama haftaya inşallah yine derece yaparım

Saol ablam benim sende benim dualarimdasin

Ödemin gittiğini gerçek kilonun ortaya çıktıgını düşünsene saram , desene yine derece geliyor haftaya

Ödemin gittiğini gerçek kilonun ortaya çıktıgını düşünsene saram , desene yine derece geliyor haftaya

inşallah canım doğum günümde 60 lı kilolarda olmak istiyordum ama bu gidişle biraz zor duruyor sağlık olsun insanın elinde olmayan engeller çıkıyor bazen bu günümüze çok şükür tek derdimiz kilo olsun veririz evvelallah

Aaa canm Ankaradaymişsın hangi dr a gittin simdiye kadar ? Zekai tahir bence gayet güzel bir devlet hastanesi özelde de tavsiye edecegim prof de mehmet erdem var belki duymussundur mükemmel bir doktor

Yoo aksine mide yedikçe genişleyen bir organ..

Kızkardesim mide kücültme ameliyatı olduğunda bir adet köfte yiyebiliyordu.şu an üç köfteyi gayet güzel yiyor

Bizim yediklerimize göre küçük. Yediklerimizi sığdırmak için genişliyor. Ve biz daha çok yedikçe de yine genişliyor. Esasında gözümüz aç olduğundan mideyi genişletiyoruz

Oooo süper haftaya cuma 2 kutlama var o zaman hem senden derece hem de karneleri veriyoz tatile çıkıyoz diyyee

İnan bana ben bu listeden daha az yiyorum hiç acta değilim .Aksine zorla yiyorum belli bir zamandan sonra mide küçücük kalıyor bir şey yemek istemiyor.
herkesin ritmi farklı, metobolizması farklı, yaşantısı farklı.sen doyuyo olabilirsin, miden de almıyo olabilir ama beni doyurmaz

her kelimesine katılıyorum

moni bugün menüm sabah çok az diyet peynir,zeytin,biraz domates,salatalık,çay ekmek yok.Sekersiz türk kahvesi ve ikisi bir arada Nescafe.Oglen bir ayva ,ıhlamur,sekersiz Nescafe.Aksam iki çatal patates kızartması,iki adet misket köfte,yarım kase domates corbasi bol su 3 lt kadar.Menude pilav ve barbunya vardı yemedim ekmek zaten yok .Hasta olduğum için şuan spora başlamadım.Artik yemek olayım bitmiştir.Cok acikirsam meyve yada hurma ,kuru incir yerim iki adet

Ben 15 yaşından beri aktif olarak 26 yaşıma kadar spor salonunda spor yaptım .Evlendikten sonra gidemedim .Ama kesinlikle vakti olanlar için tavsiye ederim .Su anda evde yapıyorum.Sizlerde bilirsiniz sporcu biri asla kolay kolay kilo almaz ve aldığı kiloyu çabuk verir çünkü vücutta eski bir kas kütlesi vardır .Benim mesela kas kütlem yağ kütlemden fazladır.71 olsam bile 67 gösteriyorum .Ayrica genç ggorunursunuz .Sadece doğum nedeni ile göbek bölgem biraz sarkti.Sezeryan oldum onada ilk zamanlar çok yuklenemedim.Demek istediğim ne diyetisyen nede diyet az yemek ve hergun spor yapmak .Hepsi bu kadar .

inşallah canım ödemlerimi atarsam haftaya çifte kutlama yaparız

bugünden itibaren sporada başlıyorum leslie ve pilates bundan sonra hastalık yada bir aksilik olmazsa sporumu ihmal etmeyeceğim gitsin yağlar kilolar gelsin fit ve sağlıklı bir yaşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…