Afiyet olsun saram
Bakın yukardaki mesajımda demiştimya ekmek yenmeyen fakat sağlıklı karbon eklenmiş menüler diye , saramın menüsünü buna örnek verebilirim :
Sabah mücverin içinde yulaf tarzı bişiler vardır.
Öğlen chia ve kinoa karbon,
Arasında galeta ,akşamda tarhana içindeki un .
Bunların hepsi karbon , zaten sebzede karbondur ama gl endeksi çok düşük karbonlardır .
Sabahki yumurtası, köftesi, yogurdu,peyniri , kefiri derkende protein miktarıda gayet iyi
Yani anlıycagınız bu menüde ekmek yok ama gayet dengeli karbon ve protein miktarı var
Tekrar afiyet olsun saram
Not: protein miktarı günlük kg başına 1 gr alınırsa çok güzel kilo verilir .
Lakin bu protein gr yiyeceğin gramı değil yiyeceğin içindeki protein gramıdır !
Misal: 100 gr tavukta yanlış hatırlamıyorsam 20 gr civarı protein var gibi
Bilmiyorum ki ablam hiç olmazsa öyle yaparım artık gatayi çok övdülerAcilden giriş oluyormuki ?
Inanki ablam beni anlayan birine o kadar çok ihtiyacım var ki annem yanımda değil malesef kayinvalidem hiç destek değil o da benden beter ağlıyo bu halimle ben onu teselli ediyorum eşim var bi olsan ne iyi olurdu
Sudem tartı fotosuna gerek yok kilo bildirmen yeterli pazartesi ve cuma sabahları .moni bizim ismimiz geçen listeden pek bir şey anlayamadım özür.Oradaki sayılar puan mi oluyor.Birde pazartesi ve cuma günlerimi tartı fotosu aticam.
sara_28 sen nasılsın cnm.Rahatsızlığın nasıl,düzelme oldu mu?
Ben bu diyetisyenler hiç inanmıyorum.Daha doğrusu diyetisyene gitmeyi uygun bulmuyorum.Bence insan kendi iradesi yüksek ise hiç kimseye ihtiyacı yoktur.Belki şöyle bir soru gelir.O zaman burda ne işin var ? Burda olmamın tek nedeni koşu bandında keşke yürürken yanımda bir olsaydı daha çabuk vakit geçerdi.(diyorum)Ayrıca bol sohbet fikir alışverişi bosyere bence diyetisyene para ödemeyin giden arkadaşlar .Yeter ki isteyin spor,su ve az yemek ,gece 8 den sonra hiç bir şey yememek bu kadar basit.
Haftaya gelecekmiş inş , selam iletti oda .
Saol ablam benim sende benim dualarimdasincanımsın benim Allah yardımcın olsun inşallah bebeğine bişey olmaz ama önemli olan senin sağlığın sen iyi olmalısınki yine anne olasın her şerde bir hayır vardır gülüm Allahın işleri yanlış olmaz sadece biz kullar bazen kendimiz için neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemeyiz istediğimzi şey gerçekleşsin isteriz doğal olarak insani bir durum bu ama Allah önce sana sağlık versin sonrada evlat hasretini dindirsin bol bol dua et çok öpüyorum seni dualarımdasın
Ödemin gittiğini gerçek kilonun ortaya çıktıgını düşünsene saramkızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı şükür iki kilo yağdan kilo vermişim ama iki kiloda ödem olunca tartı gram oynamadı bu sabah zaten elim ve yüzüm şişti ödem olduğunu anlamıştım kortizonla bu çok normal dedi sıfır tuzsuz yiyorum bide tuzlu yersem siz düşünün neyseki cumartesi günü bitiyor kortizon ilaçlarım bu haftada takıma çok bir katkım olmaz ama haftaya inşallah yine derece yaparım
Ödemin gittiğini gerçek kilonun ortaya çıktıgını düşünsene saram, desene yine derece geliyor haftaya
Geçmiş olsunTüm hasta bacılara geçmiş olsun
Salgın var .
hocamızında çocukları hasta domuz gribi sanırım
Valla ne yalan söyleyim banada az geldikubilaya göre çok fazlaydı, bana göre az
Aaa canm Ankaradaymişsın hangi dr a gittin simdiye kadar ? Zekai tahir bence gayet güzel bir devlet hastanesi özelde de tavsiye edecegim prof de mehmet erdem var belki duymussundur mükemmel bir doktorHep özele gittim ablam bide devlete gidip ondan sonra kürtaj derlerse olucam azıcık da olsa kalbi atiyosa bile kıyamam ki gata çok iyi diyolarda doktorlarından randevu alamıyorum bugün bide büyük doğumla etlik zübeydeyi denicem
Yoo aksine mide yedikçe genişleyen bir organ..
Kızkardesim mide kücültme ameliyatı olduğunda bir adet köfte yiyebiliyordu.şu an üç köfteyi gayet güzel yiyor
kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı şükür iki kilo yağdan kilo vermişim ama iki kiloda ödem olunca tartı gram oynamadı bu sabah zaten elim ve yüzüm şişti ödem olduğunu anlamıştım kortizonla bu çok normal dedi sıfır tuzsuz yiyorum bide tuzlu yersem siz düşünün neyseki cumartesi günü bitiyor kortizon ilaçlarım bu haftada takıma çok bir katkım olmaz ama haftaya inşallah yine derece yaparım
herkesin ritmi farklı, metobolizması farklı, yaşantısı farklı.sen doyuyo olabilirsin, miden de almıyo olabilir ama beni doyurmazİnan bana ben bu listeden daha az yiyorum hiç acta değilim .Aksine zorla yiyorum belli bir zamandan sonra mide küçücük kalıyor bir şey yemek istemiyor.
her kelimesine katılıyorumben buna katılmıyorum bende diyetisyene gidiyorum ve benim diyetisyenim hayatıma çok şey kattı birçok doğru bildiğim yanlış varmış bunları öğrendim kendimi daha iyi tanıdım ve neyin neyle yenmesi yada yenmemesi gerektiğini açlıktan gözüm dönünce aslında 6-7 tane çiğ bademle ve sade kahveyle doyulabileceğini öğrendim bu gidilen diyetisyenden diyetisyene değişir kişiden kişiyede değişir diyetisyenine güvenir söylediklerinie harfiyen uyarsan benim gibi kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın
Bizim yediklerimize göre küçük. Yediklerimizi sığdırmak için genişliyor. Ve biz daha çok yedikçe de yine genişliyor. Esasında gözümüz aç olduğundan mideyi genişletiyoruz
Oooo süper haftaya cuma 2 kutlama var o zaman hem senden derece hem de karneleri veriyoz tatile çıkıyoz diyyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?