- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
Canım daha yolumuz uzun o yüzden 1 , 2 gün kaçırdım diye üzülme
Önemli olan sürdürebilir olması
Hem o kaçamak lar metebolizmayı canlandırıyor Muş
Gürkan kubilay ı izledim ben özellikle haftada 2 , 3 kez kaçamak veriyor
Bizim gibi 40 kilo fazlalığı olanlar için de lazim bence
moni
bugün menüm
sabah
çok az diyet peynir,zeytin,biraz domates,salatalık,çay ekmek yok.
Sekersiz türk kahvesi ve ikisi bir arada Nescafe.
Oglen
bir ayva ,ıhlamur,
sekersiz Nescafe.
Aksam
iki çatal patates kızartması,iki adet misket köfte,yarım kase domates corbasi
bol su 3 lt kadar.
Menude pilav ve barbunya vardı yemedim ekmek zaten yok .Hasta olduğum için şuan spora başlamadım.Artik yemek olayım bitmiştir.Cok acikirsam meyve yada hurma ,kuru incir yerim iki adet
Yok görmedim inan ki.Yağdan da 2 kilo gitmiş çok sevindim cnm tebrik ederim
Problemim o zaten hep çalışırken alışkanlık olmuş yıllardır gözümü açar açmaz şekersiz türk kahvesi birde ikisi bir arada içmedim sade şekersiz neskafe içerdim .Sonra bu ikisi bir arada ya çok alıştım . Bilmiyorum artık ya gripten yada cidden midem küçüldü bunları bile zor yiyorum desem yeridir.canım gün içinde yediklerin çok az, daha sağlıklı beslenmelisin.
çok erken bitirmişsin yemek işini, acıkacaksın normal olarak. meyve ve yoğurt ye en azından.
şu hazır granül kahveleri içmeyin çok zararlı. Türk kahvesi ve filtre kahve tercih edin.
Ben saate göre yazıyordum ama bu şekilde yazarım , bana uyar , genelde bende kahvaltı olmuyorMenü bildirimleriniz şu şekilde olsun, alt alta ve anlaşılır.
Sabah
Ara
Öğle
ara
Akşam
ara
Su:
Spor :
Bence faydası vardır. Ama vücut kendini korumaya alınca yapılmasından yanayımBen karar verdim zaten bir şey yiyemiyorum yarın hurma diyetine basliycam bakalım ne kadar dayanabilicem.Bir de 7 adet yiyemem sanırım ben yoğurtta çok sevmem ama yapicam cooooookkkkk acayip merak ediyorum
Ay canım çok sevindim maşallah maşallahkızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı şükür iki kilo yağdan kilo vermişim ama iki kiloda ödem olunca tartı gram oynamadı bu sabah zaten elim ve yüzüm şişti ödem olduğunu anlamıştım kortizonla bu çok normal dedi sıfır tuzsuz yiyorum bide tuzlu yersem siz düşünün neyseki cumartesi günü bitiyor kortizon ilaçlarım bu haftada takıma çok bir katkım olmaz ama haftaya inşallah yine derece yaparım
Evet yapicam biraz kipirdasin yeter bu kadar koruduğu artıkBence faydası vardır. Ama vücut kendini korumaya alınca yapılmasından yanayım
En güzel diyetisyen insanın kendisidir.Allah hiç bir zararlı yiyecekler yaratmaz insanlar zararlı hale getirebilir.Biz insanlar nefsimize hakim olursak başkalarının bizi yönlendirmesine hiç gerek kalmaz.Mesela yarım kase çorba,iki kaşık pilav ,iki adet köfte yenebilir ekmeksiz.Daha sonra bir dilim baklavaninda zararı olmaz.Ama biz bunları kendimiz yapamıyoruz.Bir başkasının elimize verdiği bir kağıt parçası ile yapıyoruz.Haa su var tabi irade gücü olamayanlara diyetisyene gitmeleri sağlıkları için çok daha iyi .Bundan dolayı elbette haklısın .Yoksa bir elma ve muz arasındaki farkı herkes bilir.
Ay canım çok sevindim maşallah maşallah
Çok azimli sin iyi ki burdasın
Seni gördükçe motivasyon um artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?