Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah 10.00
1adet yumurta
Lor peynir(çörek otlu pulbiber)
2 dilim ekmek

Öğle 14.00
Pırasa yemeği
Yoğurt
1dilim ekmek

Akşam 19.00
Etli kurufasulye
Yogurtlu közlenmiş patlıcan biber salatası
Ekmeksiz

50 dk leslie- 200 puan
Su 3lt

Sabah;
2 yumurtayla bol maydonozlu beyaz peynirli omlet, 5 adet yeşil zeytin, 1 dilim yulaf ekmeği.

Öğle;
İki dilim tam tahıllı ekmek arası soğuk sandviç. İçinde beyaz peynir ve yarım domates vardı.

Akşam; henüz yemedim, planladığım şekilde yazıyorum.
1 büyük kase brüksel lahanası çorbası, yağsız, unsuz ve az tuzlu, 1 kase turpotu-börülce salatası ve 3 adet köfte.

Su 3 lt. Spor henüz yapmadım ama geç saatte olsam yapcam, yazdığımda bildiririm. Gün içinde 1 kapiçino, 2 şekersiz filtre kahve.
moni aeben

Selam hanımşar bugün pek nete giremedim
Muhteşem menümü yazayım
Ama ne yalan söyleyeyim uzun zamandır makarna ve pilav yemeden bir gün geçirdim çok şükür
Menüm
Saat 13.00 az patates kızartması 7-8 adet
Salata
1 kase şehriye çorbası
....
15.00
Elma
......
18.00 1 kase patates kavurması , marul salatası , 1 küçük dilim ekmek
......
Suya yeni başlayacağım bugün içemedim ama 1.4 litre yazayım 1 saat içinde bitiririm zaten .artırırsam düzeltme yaparım.

Çok haklısın canım inşallah kaldığımız yerden devam

canım gün içinde yediklerin çok az, daha sağlıklı beslenmelisin.
çok erken bitirmişsin yemek işini, acıkacaksın normal olarak. meyve ve yoğurt ye en azından.
şu hazır granül kahveleri içmeyin çok zararlı. Türk kahvesi ve filtre kahve tercih edin.

Sabah bir dilim ekmek, omlet, zeytin 3, kk peynir , çk bal
Ara türk kahvesi
Öğlen iki kaşık makarna ve kase ayran aşı çorbası
Akşam 16:30 da yedim 3 dilim ekmek kuru sebze kavurması bir tabak , TK yağ/ bal, üç kaşık yoğurt su 2 lt spor 30 dk pump it up 120 p

Problemim o zaten hep çalışırken alışkanlık olmuş yıllardır gözümü açar açmaz şekersiz türk kahvesi birde ikisi bir arada içmedim sade şekersiz neskafe içerdim .Sonra bu ikisi bir arada ya çok alıştım . Bilmiyorum artık ya gripten yada cidden midem küçüldü bunları bile zor yiyorum desem yeridir.canim hiç bir şey yemek istemiyor.

Ben karar verdim zaten bir şey yiyemiyorum yarın hurma diyetine basliycam bakalım ne kadar dayanabilicem.Bir de 7 adet yiyemem sanırım ben yoğurtta çok sevmem ama yapicam cooooookkkkk acayip merak ediyorum

Ben karar verdim zaten bir şey yiyemiyorum yarın hurma diyetine basliycam bakalım ne kadar dayanabilicem.Bir de 7 adet yiyemem sanırım ben yoğurtta çok sevmem ama yapicam cooooookkkkk acayip merak ediyorum
Bence faydası vardır. Ama vücut kendini korumaya alınca yapılmasından yanayım

Ay canım çok sevindim maşallah maşallah
Çok azimli sin iyi ki burdasın
Seni gördükçe motivasyon um artıyor

Bu konudaki fikrine saygı duymakla beraber sana katılmadığımı yineliyorum ve yazdıklarına cevap verdikten sonra polemik oluşmaması için bu konuda başka bişey yazmayacağım

Birincisi mesele elimize tutuşturulan kağıt parçasından ibaret değil herkesin metabolizması bünyesi ve sağlık sorunları sebebiyle yapması gereken diyet yemesi gereken yiyeceklerin farklı oluşudur ki bunu bir uzman kontrolünde gerekli testler yapıldıktan sonra yapılması en doğrusudur ki bu iradesizlik değildir

İkincisi az yemek çok spor herkese uygun olmayabilir böyle bir genelleme yapıp diyetisyene gerek yok diyemezsiniz siz böyle tercih edip az yemekle çok sporla diyet yapabilirsiniz bu sizin tercihiniz olur bana uymaz mesela ben günde beş altı öğün yemek yemeliyim yoksa kan şekerim oynar

Üçüncüsü mesele elmayla muz arasındaki fark kadar basit değil elmayla muzu herkes ayırır önemli olan meyvayı günün hangi saatinde neyle beraber yenirse zarar yerine yarar getireceğinin bilinmesidir en basitinden

Bu sebeple işinin ehli bir uzmandan yardım almak her zaman en sağlıklı olanıdır bana göre heleki verilmesi gereken kilo çok fazlaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…