Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnsallah görürsün canm 69 lari

Hiiic olmadi cass hiccccc
Afiyet olsun canm gayet güzel
Aksam hem pide hem çiğ köfte olmayaydi iyidi
Güzel canm afiyet olsun

Dünkü menüm
Peynir
Yumurta
Zeytin

Ara
Yarım nar

Akşam
Baget tavuk
Salata

Ara
Meyve tam miktar veremiyorum hazırladığım elma portakal havuctan attım ağzıma azdi

moni
fatma bu tür sıkı menüler seni kaçamağa zorluyor ve kilo verememe sebebin biliyorsun değilmi?
Biliyorum cuma artı gelmeyim diye yapıyorsun lakin telafiyi değil kaçamak yapmamayı tercih etmelisin artık !

Şöyle dolu dolu ekmekli bir liste seçsen ve kaçamaksız uygulasan çoktan 8 li rakamları görmüştün.

Bi hafta bacım nolur denesen karnınıda gözünüde doyursan kaçamak yapmana gerek kalmasa ...

sara_28 pirasa boregini yaptim enfesti. Kahvaltida 2 dilim yedimde
Sevindigim olay da su yulaf ezmesini sevmiyordum lapasini da sevmedim ne yapacam bu yulafi diyordum ancak pirasayla cok yakistirdim

beğenmene sevindim canım afiyet şifa olsun yulaf ezmesini robottan geçir galeta unu yerine köftelerinde un kullanman gereken yerlerde kullan canım hem pratik hem sağlıklı

Günaydın dünkü menumu paylaşalım
Sabah
1 bardak ılık su 1 yumurta 1dilim beyaz peynir 1 dilim kasar peyniri domates salatalık 1 dilim kepek ekmegi 1 cb çay
Ara
1 kahve
Öğlen
2 kepçe yusuk çorbası 1 kaşık patates salatası
Ara
1 kahve 1 kase cacık
Akşam 1 kase yusuk çorbası
3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…