Evetttttgeleneksel kutsal perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
minnak ejderyalayımm,
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
Vardır bilmediğimiz, görmediğimiz bir hayır. Çok zor biliyorum nasıl hissettiğini de biliyorum ne söylersek söyleyelim acını hafifletmeyecek onu da biliyorum ama kendini bırakma lütfen. Senin sağlığın çok önemli. Türkiye’ de devlet karşılıyor mu bilmiyorum ama yaptırabilirsen genetik araştırmayı mutlaka yaptır bir sonraki hamileliklerin için.Bebeğimi kaybettimolmadı RABBIM nasip etmedi
foto istersen atabilirsin, zorunlu değil.
Arkadaşlar hesaplayıp yazıyorlar ya menüleriyleBiz mi hesapliycaz onu anlamadım .Yoksa her spor puanı ×dakikasi onu anladım.
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Teşekkürler tamam cıbıl olunca zor olurdu zaten fotofoto istersen atabilirsin, zorunlu değil.
süper, gelsin 60 lar
menü ve sporlar bildirilsin
sara_28 +100p + + +90 +90p +210p . @Antepia27 - + - - -280p + . Pamukprncess +120p + + +90p +140p +120p . @ozlemkartal + + - - - - . @Efser + + + + - + . @hedef56 - - - - - - . Wydra +80p +80p +285 +280p +280p +240p . @IKokunhuzur +20p + +64p + + + . @GIDI + + + +260p + +360p . esmerm91 +80p + + +165 +80p +210p . @gulsahhh01 + + + + + + . O optumkibbye +90p + + +210p +250p + . @april1109 - - - - - - . @Baby cat + +60p + + + + . @Amor-a - +60p +60p + + + . @Kumsal ve deniz + + + + + + . @samanyolu - +380p - +320p +320p + . happy_mom_ - - + +80p +230p +500p . @cascade- m m +80p +45p +60p +60p . Sudem_mmm m m m m m + . zeyneppk m m m m m +200p . @aeben + +120p - + + +240p .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[td ]+ [/td]
canım, tablo menü ve sporların bildirilmelerini gösteren bir haftalık tablo.Bu puan olayını tabloyu çok anlamadım açıkçası .
Hayır gec kalkmadım. Ogke disardaydim yyiyemedim . Kahvaltiyi 9 da aksami 5 te yaptim. Arada bi yesil cay ictim o kadar.aybalam sporun menüden uzun olmuş yaff
Geçmi kalkıyorsun ? İki öğün arasında kaç saat var ?
Kahvaltın güzel ama akşamına salata ekleye bilirsin , birde ara yapabilirsin.
Teşekkür ederimcanım, tablo menü ve sporların bildirilmelerini gösteren bir haftalık tablo.
yani menü paylaşımı mecburi biliyorsun, kimler menü paylaşmış kimler paylaşmamış görmek için.
puan olayı da spor la alakalı, gün içinde yapılan sporların puanlarını toplayıp tabloya ekliyorum.
ilk sayfada hangi sporun kaç puan olduğu yazıyor.
tercihim herkesin puanlarını toplayıp bildirmesi bazı arkadaşlarımızın yaptığı gibi.
ama yapamam diyenler için de ben hesaplarım yaptığı sporları bildirdiği zaman.
sonuç: tüm puanlar toplanıp haftanın spor 1. belli oluyor.
Bende takıldım kaldım ama 1000 kaloriyi geçmiyorum .Biraz kipirdama oldu .71 den düştüm .Bende hurma diyeti yapicam en azından akşamları yoğurt hurma yiycem duzelicek mutlaka .Sen de çok takma kafana mecbur duzelicekEki Görüntüle 2223669
Tam olarak bu durumu yaşıyorum sanirim ve artik inanilmaz sinirlerim bozuldu gram oynamiyor tartı.. 3 günlük detoks yapacagm umarm işe yarar kendimi devam etmeye ikna edemez oldum sinirlerim cok bozuk
Basen ve bacak içinde bisey bulArkadaşlar göbek sorunu olanlar her gün karnınızı 10 saniye günde 3 defa aklınıza geldikçe sıkıp bırakın çok etkisi var.Bir yerde okumuştum.Karni düzleştirip sarkmaları onluyormus
Arkadaşlar göbek sorunu olanlar her gün karnınızı 10 saniye günde 3 defa aklınıza geldikçe sıkıp bırakın çok etkisi var.Bir yerde okumuştum.Karni düzleştirip sarkmaları onluyormus
Eki Görüntüle 2223669
Tam olarak bu durumu yaşıyorum sanirim ve artik inanilmaz sinirlerim bozuldu gram oynamiyor tartı.. 3 günlük detoks yapacagm umarm işe yarar kendimi devam etmeye ikna edemez oldum sinirlerim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?