Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evettttt

Bebeğimi kaybettim olmadı RABBIM nasip etmedi
Vardır bilmediğimiz, görmediğimiz bir hayır. Çok zor biliyorum nasıl hissettiğini de biliyorum ne söylersek söyleyelim acını hafifletmeyecek onu da biliyorum ama kendini bırakma lütfen. Senin sağlığın çok önemli. Türkiye’ de devlet karşılıyor mu bilmiyorum ama yaptırabilirsen genetik araştırmayı mutlaka yaptır bir sonraki hamileliklerin için.

Wydra tebrikler canım ne güzel gitmiş sporlar menüler

Bu puan olayını tabloyu çok anlamadım açıkçası .
canım, tablo menü ve sporların bildirilmelerini gösteren bir haftalık tablo.
yani menü paylaşımı mecburi biliyorsun, kimler menü paylaşmış kimler paylaşmamış görmek için.

puan olayı da spor la alakalı, gün içinde yapılan sporların puanlarını toplayıp tabloya ekliyorum.
ilk sayfada hangi sporun kaç puan olduğu yazıyor.
tercihim herkesin puanlarını toplayıp bildirmesi bazı arkadaşlarımızın yaptığı gibi.
ama yapamam diyenler için de ben hesaplarım yaptığı sporları bildirdiği zaman.
sonuç: tüm puanlar toplanıp haftanın spor 1. belli oluyor.

aybalam sporun menüden uzun olmuş yaff

Geçmi kalkıyorsun ? İki öğün arasında kaç saat var ?
Kahvaltın güzel ama akşamına salata ekleye bilirsin , birde ara yapabilirsin.
Hayır gec kalkmadım. Ogke disardaydim yyiyemedim . Kahvaltiyi 9 da aksami 5 te yaptim. Arada bi yesil cay ictim o kadar.

Teşekkür ederim

Tünaydın hanımlar sabah disaridaydim kahvaltım geç oldu dışarıda simit yemekte istemedim
Bu arada sabah tartildim 2kilo vermişim pazartesi başlamıştım bugün yulaf ve tam buğday unu aldım kendime özel krep tatlı vs yapmak için bana çok iyi geldiniz bu akşam misafirlerim var hazırlık yapicam ama hiç yemiycem kendimi süper hissediyorum iradem süper :)
Gelelim kahvaltıya
1adet haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
Lor peynir
Roka mayfonoz
Şekersiz çay
Ama sporumu yapamayacagim çünkü çok yoğun olacağım belki misafirler gidince gece yapabilirsem inşallah yaparim

Bende takıldım kaldım ama 1000 kaloriyi geçmiyorum .Biraz kipirdama oldu .71 den düştüm .Bende hurma diyeti yapicam en azından akşamları yoğurt hurma yiycem duzelicek mutlaka .Sen de çok takma kafana mecbur duzelicek

Arkadaşlar göbek sorunu olanlar her gün karnınızı 10 saniye günde 3 defa aklınıza geldikçe sıkıp bırakın çok etkisi var.Bir yerde okumuştum.Karni düzleştirip sarkmaları onluyormus

İyi fikir canım uygulayacam bunu midemin olduğu yer özellikle çok çıkıntılı hamile gibi duruyor orayı düzleştirmem lazım

Sıkma canını bak bende dün diyetisyen tartısında bile iki haftadır gram oynamıyor ama yağdan gitmiş belliki sendede ödem var sen diyetini bırakma yeterki bi anda düşer kiloların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…