- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oturursam kalkmam, kalkarsam oturmamSagol canim ins sabah tartida da oyle guzel gider
Cok gece kalirsan sadece yuruyus yap aksi halde sabah odemli olarak kalkarsin
Squat ve cesitleri. Otur kalk.
Oturursam kalkmam, kalkarsam oturmam
Geçende başkasıyla ayni muhabbet döndü 1000 kalori alman önemli degil ki önemli olan o kaloriyi hangi besin grubundan aldigin.. o zmaan 3 tane cikolata yiyelim tüm gün oda eder 1000 kalori sonra zayiflamayi bekleyelim.. benm mantığıma uymuyor sudem..Evet 6 dilim sucuk biraz fazla ama ben az bile yiyorum .Çünkü makarna sadece haşlanmış yağsız ve tuzsuz .Bunların hepsi bir günlük 1000 kalori dahi değil .Ben kalori hesabı yapıyorum .Programı var çok güzel gidiyor.Kahvesiz hayat düşünemiyorum.Portakal suyuna zaten ihtiyacım var grip olduğum için .Geriye pek bir şey kalmadı zaten .Sucukla aram yok zaten oğlum yiyemedi bende atmak istemedim yedim .Benim öğle kırmızı et salam sosis sucuk bunlarla aram yoktur.Makarna daha yemedim akşam yiycem bunlar bugün yediklerim ve yiyceklerim.
Ah telafiler.. menü cok güzel fatma ablacm ama tabi senin icin az bir menü.. sporlar mükemmelHayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü ve spor bildirimi
Sabah
Yarım dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Ara
1 galeta
Peynir
Öğle
1 dlm tam buğday ekmeği
Nohut
Akşam
Ispanak li salata
Tavuk
Spor 10 dk yürüyüs=30
30 dk koşu bandı 120
30dk bisiklet 90
20 dk kardio 80
Toplam 320 puan
moni
Güzel@cascade planın dışına çıkmadım yazdığım kadar yedim
İnşallahİnsallah görürsün canm 69 lari
Ahh canımmmmBebeğimi kaybettimolmadı RABBIM nasip etmedi
3 kaşık kısır 1 dilim ekmek bugün yemesen iyi olur malum bulgur su tutuyor ödem yapabilir yarin içinKızlarrr kısır yiyebiliyor muyuuzzz???
3 kaşık kısır 1 dilim ekmek bugün yemesen iyi olur malum bulgur su tutuyor ödem yapabilir yarin için
Bak o olur, bazen bacaklarımı sıkıp aşağı yukarı da yapıyorumOturdugun yerden bacaklarini ac kapa o zaman
Bugün yemeKızlarrr kısır yiyebiliyor muyuuzzz???
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü ve spor bildirimi
Sabah
Yarım dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Ara
1 galeta
Peynir
Öğle
1 dlm tam buğday ekmeği
Nohut
Akşam
Ispanak li salata
Tavuk
Spor 10 dk yürüyüs=30
30 dk koşu bandı 120
30dk bisiklet 90
20 dk kardio 80
Toplam 320 puan
moni
Ilk sayfada kurallarimiz yazıyor, okuyup kabul edersen hoşgeldinGruplara nasıl girebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?