Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

3 gündür bendede gram oynamıyor, bende bugün meyvayı keseceğim, bakalım ise yarayacakmı

Evet canım hafta başında yaptığım yanlışları toparlamak için hafta içi çok sıkıyorum cumadan cumaya kadar sağlıklı bir diyet yapsam bu kadar sıkma ya gerek kalmiycak

Bebeğimi kaybettim olmadı RABBIM nasip etmedi

Canım yaa tüylerim urperdi çok üzüldüm Rabbim sabır versin canım benim

Basen ve bacak içinde bisey bul

Valla ben bir alet aldım thigh master adı süper birşey pahalıya değil .Sürekli akşama kadar onu yapıyorum iç bacak sürtünen yerleri acayip topluyor sıkılaştıriyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Cok kolay birde çok fonksiyonel.Oturuyorum koltuğa bacağımin arasına koyup açıp kapatıyorum .Bacaklarım yanıyor bile çok güzel mutlaka alın derim.Basen içinde zayıflama taytima var onu giyip 1 saat yürüyüş en az 45 dakika en kesin çözüm.

1. moni bugün menüm . Sabah: elma sirkeli su şekersiz türk kahvesi şekersiz ikisi bir arada. İki kuru kayısı, biraz goji bery üzüm . Öğlen: geç kahvaltı oldu .6 dilim sucuk,4 zeytin,çok az peynir bugünlük küçük bir dilim ekmek . Taze sıkılmis portakal suyu. Akşam : Sade haşlanmış 200 Gr makarna üzerine barbunya.Mandalina . Su :3 lt Spor: pazartesi basliycam insallah

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canm

Resim atarmisin

Wydra tebrikler canım ne güzel gitmiş sporlar menüler

Sagol canim ins sabah tartida da oyle guzel gider

Cok gece kalirsan sadece yuruyus yap aksi halde sabah odemli olarak kalkarsin

Squat ve cesitleri. Otur kalk.

6 dilim sucuk arti portakal suyu artı makarna hiiic olmadı sudem ikisi bi arada kahveni hic söylemiyorum zaten

6 dilim sucuk arti portakal suyu artı makarna hiiic olmadı sudem ikisi bi arada kahveni hic söylemiyorum zaten
Evet 6 dilim sucuk biraz fazla ama ben az bile yiyorum .Çünkü makarna sadece haşlanmış yağsız ve tuzsuz .Bunların hepsi bir günlük 1000 kalori dahi değil .Ben kalori hesabı yapıyorum .Programı var çok güzel gidiyor.Kahvesiz hayat düşünemiyorum.Portakal suyuna zaten ihtiyacım var grip olduğum için .Geriye pek bir şey kalmadı zaten .Sucukla aram yok zaten oğlum yiyemedi bende atmak istemedim yedim .Benim öğle kırmızı et salam sosis sucuk bunlarla aram yoktur.Makarna daha yemedim akşam yiycem bunlar bugün yediklerim ve yiyceklerim.

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü ve spor bildirimi

Sabah
Yarım dlm tam buğday ekmeği
Peynir

Ara
1 galeta
Peynir

Öğle
1 dlm tam buğday ekmeği
Nohut

Akşam
Ispanak li salata
Tavuk

Spor 10 dk yürüyüs=30
30 dk koşu bandı 120
30dk bisiklet 90
20 dk kardio 80

Toplam 320 puan

moni

Menüye ek yoğurt kürü yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…