- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
3 gündür bendede gram oynamıyor, bende bugün meyvayı keseceğim, bakalım ise yarayacakmıEki Görüntüle 2223669
Tam olarak bu durumu yaşıyorum sanirim ve artik inanilmaz sinirlerim bozuldu gram oynamiyor tartı.. 3 günlük detoks yapacagm umarm işe yarar kendimi devam etmeye ikna edemez oldum sinirlerim cok bozuk
Veren de o alan da..Allah sabır versin, çok üzüldümBebeğimi kaybettimolmadı RABBIM nasip etmedi
İnsallah yaSıkma canını bak bende dün diyetisyen tartısında bile iki haftadır gram oynamıyor ama yağdan gitmiş belliki sendede ödem var sen diyetini bırakma yeterki bi anda düşer kiloların
Umarim ise yarar gezocum3 gündür bendede gram oynamıyor, bende bugün meyvayı keseceğim, bakalım ise yarayacakmı
fatma bu tür sıkı menüler seni kaçamağa zorluyor ve kilo verememe sebebin biliyorsun değilmi?
Biliyorum cuma artı gelmeyim diye yapıyorsun lakin telafiyi değil kaçamak yapmamayı tercih etmelisin artık !
Şöyle dolu dolu ekmekli bir liste seçsen ve kaçamaksız uygulasan çoktan 8 li rakamları görmüştün.
Bi hafta bacım nolur denesen karnınıda gözünüde doyursan kaçamak yapmana gerek kalmasa ...
Bebeğimi kaybettimolmadı RABBIM nasip etmedi
Basen ve bacak içinde bisey bul
Valla ben bir alet aldım thigh master adı süper birşey pahalıya değil .Sürekli akşama kadar onu yapıyorum iç bacak sürtünen yerleri acayip topluyor sıkılaştıriyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Cok kolay birde çok fonksiyonel.Oturuyorum koltuğa bacağımin arasına koyup açıp kapatıyorum .Bacaklarım yanıyor bile çok güzel mutlaka alın derim.Basen içinde zayıflama taytima var onu giyip 1 saat yürüyüş en az 45 dakika en kesin çözüm.Basen ve bacak içinde bisey bul
Sorma ablam gece sahura kalktım oylen regli oldum bendeki şans isteBu hafta bende düşünüyordum. Malesef boğazım ağrıyacak gibi. Sürekli islatmam gerekiyor
Geçmiş olsun canmArkadaşlar belki yeri değil ama gerçekten çok endişeliyim. Ben hani bardağa bastım ya, benim ayak orta parmak ile serçe parmağı arasındaki parmağımda his kaybı var yani şöyle ki dokununca iğne batırınca falan hissediyorum ama kıpırdatamıyorum diğerlerini bükerken o öyle dik kalıyor. Yarın ben ortopediste gideceğim ama korkuyorum yarayı eşeler mi falan diye. Yaram kapanmak üzere tetanos aşım yapıldı her ihtimale karşı, kremim var vs. Ama ortopedist görsün dedi aile hekimim. Ne yapar bu ortopedist ultrasonla mı falan bakacak .ç? Daha önce hiç gitmedim korkuyorum elleyince acıyor, çok ellesin istemiyorum da
Tamam ozaman akşam yazarimzeyneppk menülerini toplu yazarsan daha iyi olur yorum yapilabilmesi açısından
Resim atarmisinValla ben bir alet aldım thigh master adı süper birşey pahalıya değil .Sürekli akşama kadar onu yapıyorum iç bacak sürtünen yerleri acayip topluyor sıkılaştıriyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Cok kolay birde çok fonksiyonel.Oturuyorum koltuğa bacağımin arasına koyup açıp kapatıyorum .Bacaklarım yanıyor bile çok güzel mutlaka alın derim.Basen içinde zayıflama taytima var onu giyip 1 saat yürüyüş en az 45 dakika en kesin çözüm.
Olsun niyetin güzeldiSorma ablam gece sahura kalktım oylen regli oldum bendeki şans iste
Çok borcum var ablamOlsun niyetin güzeldi
Wydra tebrikler canım ne güzel gitmiş sporlar menüler
Tünaydın hanımlar sabah disaridaydim kahvaltım geç oldu dışarıda simit yemekte istemedim
Bu arada sabah tartildim 2kilo vermişim pazartesi başlamıştım bugün yulaf ve tam buğday unu aldım kendime özel krep tatlı vs yapmak için bana çok iyi geldiniz bu akşam misafirlerim var hazırlık yapicam ama hiç yemiycem kendimi süper hissediyorum iradem süper :)
Gelelim kahvaltıya
1adet haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
Lor peynir
Roka mayfonoz
Şekersiz çay
Ama sporumu yapamayacagim çünkü çok yoğun olacağım belki misafirler gidince gece yapabilirsem inşallah yaparim
Basen ve bacak içinde bisey bul
6 dilim sucuk arti portakal suyu artı makarna hiiic olmadı sudem
moni bugün menüm . Sabah: elma sirkeli su şekersiz türk kahvesi şekersiz ikisi bir arada. İki kuru kayısı, biraz goji bery üzüm . Öğlen: geç kahvaltı oldu .6 dilim sucuk,4 zeytin,çok az peynir bugünlük küçük bir dilim ekmek . Taze sıkılmis portakal suyu. Akşam : Sade haşlanmış 200 Gr makarna üzerine barbunya.Mandalina . Su :3 lt Spor: pazartesi basliycam insallah
Evet 6 dilim sucuk biraz fazla ama ben az bile yiyorum .Çünkü makarna sadece haşlanmış yağsız ve tuzsuz .Bunların hepsi bir günlük 1000 kalori dahi değil .Ben kalori hesabı yapıyorum .Programı var çok güzel gidiyor.Kahvesiz hayat düşünemiyorum.Portakal suyuna zaten ihtiyacım var grip olduğum için .Geriye pek bir şey kalmadı zaten .Sucukla aram yok zaten oğlum yiyemedi bende atmak istemedim yedim .Benim öğle kırmızı et salam sosis sucuk bunlarla aram yoktur.Makarna daha yemedim akşam yiycem bunlar bugün yediklerim ve yiyceklerim.6 dilim sucuk arti portakal suyu artı makarna hiiic olmadı sudemikisi bi arada kahveni hic söylemiyorum zaten
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü ve spor bildirimi
Sabah
Yarım dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Ara
1 galeta
Peynir
Öğle
1 dlm tam buğday ekmeği
Nohut
Akşam
Ispanak li salata
Tavuk
Spor 10 dk yürüyüs=30
30 dk koşu bandı 120
30dk bisiklet 90
20 dk kardio 80
Toplam 320 puan
moni
Evet canım, borç bendede var.Çok borcum var ablamüzüldüm kaynanam geleli dengem bozuldu vücudumun biraz rahatlamaya ihtiyacı var oruç çok güzel geliyo @
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?