Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaşınız : 29
Boyunuz: 164
Mesleginiz: Muhasebeci
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Yaşadığınız şehir: Konya
Kilo alma hikayeniz : Aslında 4 yıl öncesine kadar gayet fitken kpss sürecine girdim haliyle yedim içtim oturdum ders çalıştım vs. sonrasında ise iş hayatına girdim sürekli masa başı hareket olmayınca kilolar sabitlendi. Haliyle yaşın da etkisi oluyor. Eskiden çok daha kolay verebilirdim kilo ama artık öyle değil maalesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Kısa net fit gelin olcam

Kaç kilosun hedefin nedir diğer sorularıda toplu halde cevaplayıp kaptanımız moni yi etiketlersen sana dönüş yapacaktır

Kaç kilosun hedefin nedir diğer sorularıda toplu halde cevaplayıp kaptanımız moni yi etiketlersen sana dönüş yapacaktır
Tabiki de seve seve :)
Şu anda 73 civarı kilom küsuratı var yarın sabah tartılayım ilk uyandığımda
Hedefim 58 de olur ama 56 olsam süper olur

KEndine inanırsan başarırsın

Bak o olur, bazen bacaklarımı sıkıp aşağı yukarı da yapıyorum

Biraz da sağa sola yap

Hiç bir fikrim yok bilenler varsa ben de öğrenmek isterim

Hoşgeldiin

Uyanınca: 2 bardak su

Kahvaltı:1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalık domates
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık yoğurt

Ara: 1 fincan kahve

Öğle: 5 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara: 1 fincan kahve

Akşam: 2 dilim peynir
Söğüş
1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara: 1 bardak süt veya yoğurt

Su: 3 lt su

Diyetisyen henüz spor vermedi.

Sanırım aç kalmak ile diyeti karıştırdıniz siz.Ya da diyetsiniz ya da diyetisyene gidiyorsunuz.Acikcasi benim bunların hiç birine ihtiyacım yok .Ben ne yediğimi ne yiyerek zayıflamam gerektiğini çok iyi biliyorum.Kurallar gereği menü paylaşımı yapıyorum .Yarın tartıda emin olun sizden daha az cikarim.Ayrica portakal makarna barbunya bunlar sadece karbonhidrat değil vücudun alması gereken en sağlıklı besinlerdir.Diyetisyenine sor istersen .Makarnaya gelince onunda yiyemedim zaten hasta olduğum için canım hiç bir şey istemiyor keşke yiyebilseydim .Listede bulunmak istemediğimi moni ye bildiricem sizleri çok etkilemek istemem sağlıksız menülerinde.Ayrica önemli olan ne yedigin değil ne kadar yedigindir.Ben bir börek ile doyabilirim mesela ama siz onunla doymazsaniz çok kalori alırsınız.Kalori bu ister günü sebze ile geçirirseniz ister hamur hiç farketmez.Spor az yemek benim kuralım budur başka kural tanımam.

Son düzenleme:
Saram ben almıltım bi vakitler ama öyle 8 gr değildi .250 gr lık paketti . Katıyom bazan bişilerin içine . Buğdayın özü kötü olurmu

moni ben listeden ve takımdan ayrılmak istiyorum.Buraya fazla zaman harcamak zorunda kalıyorum.Size başarılar dilerim.
Canım gereksiz alınganlık yapıyorsun daha önceki mesajlarında da farkedip yazamamıştım. Bu şekilde sağlıklı kilo verebileceğine inanıyorsan devam et bence.

Anladım canım annem kısır yapmış sadece bi kaşık tadına bakayım yemeyim o halde teşekkür ederim
Rica ederim
Sporda menüde harika
Evet cok faydali canm bende oglumun corbalarina yogurduna yumurtasina felan katiyorum çinko icerigi yüksek cocuklar icin harika bir besin kaynagi

Hosgeldiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…