Tam süper bana da böyle bir disiplin gerekliIlk sayfada kurallarimiz yazıyor, okuyup kabul edersen hoşgeldin
Tam süper bana da böyle bir disiplin gerekli
Yarın ilk kilomu bildireyim o halde
Teşekkür ederim :)Hoşgeldin o halde
Kaç kilosun hedefin nedir diğer sorularıda toplu halde cevaplayıp kaptanımızYaşınız : 29
Boyunuz: 164
Mesleginiz: Muhasebeci
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Yaşadığınız şehir: Konya
Kilo alma hikayeniz : Aslında 4 yıl öncesine kadar gayet fitken kpss sürecine girdim haliyle yedim içtim oturdum ders çalıştım vs. sonrasında ise iş hayatına girdim sürekli masa başı hareket olmayınca kilolar sabitlendi. Haliyle yaşın da etkisi oluyor. Eskiden çok daha kolay verebilirdim kilo ama artık öyle değil maalesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Kısa net fit gelin olcam
Tabiki de seve seve :)Kaç kilosun hedefin nedir diğer sorularıda toplu halde cevaplayıp kaptanımızmoni yi etiketlersen sana dönüş yapacaktır
Selam hanımlar
Menü
Öğle 14.00
Patates kavurması
1 dilim ekmek
Akşam niyetine yediğim
Salata+ 5-6 kaşık makarna
Su: 2.1 lt
Spor : yok
Bu kadar .......
Akşam 18 veya 19 gibi kuzucukla elma keyfi yapıyoruz sonra yarın sabaha kadar su harici bir şey girmeyecek mideye
Makarna olmayaydı iyiydi ama oldu napak
Bu hafta regl haftası ama haftaya en az 2 kilo hedefim tabi makarnasız :)
Bak o olur, bazen bacaklarımı sıkıp aşağı yukarı da yapıyorum
Buğday ruşeymi aldım şu paket paket satıkanlatdan bir paket 8 gr sadece ve çok faydalı bir besin maddesiymiş yoğurduma salatalarıma bir paket katmak istiyorum
Bu konudaki yorumlara açığım ve fikirlerinizi bekliyorum
Yaşınız : 29
Kilo alma hikayeniz : Aslında 4 yıl öncesine kadar gayet fitken kpss sürecine girdim haliyle yedim içtim oturdum ders çalıştım vs. sonrasında ise iş hayatına girdim sürekli masa başı hareket olmayınca kilolar sabitlendi. Haliyle yaşın da etkisi oluyor. Eskiden çok daha kolay verebilirdim kilo ama artık öyle değil maalesef.
Tabiki de seve seve :)
Şu anda 73 civarı kilom küsuratı var yarın sabah tartılayım ilk uyandığımda
Hedefim 58 de olur ama 56 olsam süper olur
Hosbuldum teşekkür ederimİnanırsan, gayret eder ve sabredersen neden olmayasın ki
Sanırım aç kalmak ile diyeti karıştırdıniz siz.Ya da diyetsiniz ya da diyetisyene gidiyorsunuz.Acikcasi benim bunların hiç birine ihtiyacım yok .Ben ne yediğimi ne yiyerek zayıflamam gerektiğini çok iyi biliyorum.Kurallar gereği menü paylaşımı yapıyorum .Yarın tartıda emin olun sizden daha az cikarim.Ayrica portakal makarna barbunya bunlar sadece karbonhidrat değil vücudun alması gereken en sağlıklı besinlerdir.Diyetisyenine sor istersen .Makarnaya gelince onunda yiyemedim zaten hasta olduğum için canım hiç bir şey istemiyor keşke yiyebilseydim .Listede bulunmak istemediğimi moni ye bildiricem sizleri çok etkilemek istemem sağlıksız menülerinde.Ayrica önemli olan ne yedigin değil ne kadar yedigindir.Ben bir börek ile doyabilirim mesela ama siz onunla doymazsaniz çok kalori alırsınız.Kalori bu ister günü sebze ile geçirirseniz ister hamur hiç farketmez.Spor az yemek benim kuralım budur başka kural tanımam.Geçende başkasıyla ayni muhabbet döndü 1000 kalori alman önemli degil ki önemli olan o kaloriyi hangi besin grubundan aldigin.. o zmaan 3 tane cikolata yiyelim tüm gün oda eder 1000 kalori sonra zayiflamayi bekleyelim.. benm mantığıma uymuyor sudem..
Sucuk malesef en yagli kisimdan yapılıyor orda yag grubundan almis bulundun..
Makarna sossuz da olsa karbonhidrat grubu..
portakalin kendini yeseydin problem degil ama posayi birakip suyunu icmende direk meyvenin sekerini almis oldun ki zaten ögünlerde pek yemekle meyveyi ayni anda vermez diyetisyenler istisai durumlar hariç..
Kahve içmen sıkıntı degil sıkıntı ikisi bir arada içmen.. filtre icebilirsin en sağlıklısı..
Dedigim gibi kac kalori almanin yaninda hangi gruptan aldiginda önemli o 1000 kaloriyi..
Edit: makarna üzerine barbunya yazmışsın onu kaçırmışım barbunyada karbonhidrat grubundan.. ve yarin cuma.. tartı günü..
Saram ben almıltım bi vakitler ama öyle 8 gr değildi .250 gr lık paketti . Katıyom bazan bişilerin içine . Buğdayın özü kötü olurmuBuğday ruşeymi aldım şu paket paket satıkanlatdan bir paket 8 gr sadece ve çok faydalı bir besin maddesiymiş yoğurduma salatalarıma bir paket katmak istiyorum
Canım gereksiz alınganlık yapıyorsun daha önceki mesajlarında da farkedip yazamamıştım. Bu şekilde sağlıklı kilo verebileceğine inanıyorsan devam et bence.moni ben listeden ve takımdan ayrılmak istiyorum.Buraya fazla zaman harcamak zorunda kalıyorum.Size başarılar dilerim.
Kurabiş hoşgeldinHosbuldum teşekkür ederim
Rica ederimAnladım canım annem kısır yapmış sadece bi kaşık tadına bakayım yemeyim o halde teşekkür ederim
Sporda menüde harikaBende menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Maydanoz
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta üzerine labne peyniri
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir kase kuru naneli kinoalı yoğurt
Bir tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
İki tane yeşil soğan
Ara
Bir paket kıtıruno
İki tane elma topu
Akşam
7 tane köfte
Bir kase buğday ruşeymli yoğurt
Yeşil soğan ve bol maydanoz
Su 2 litre
spor 45 dakika leslie = 180 puan
yarım saat pilates =90
Toplam spor puanı =270 puan
aeben moni
Evet cok faydali canm bende oglumun corbalarina yogurduna yumurtasina felan katiyorum çinko icerigi yüksek cocuklar icin harika bir besin kaynagiBuğday ruşeymi aldım şu paket paket satıkanlatdan bir paket 8 gr sadece ve çok faydalı bir besin maddesiymiş yoğurduma salatalarıma bir paket katmak istiyorum
Hosgeldiniz :))Yaşınız : 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?