Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü ve spor çok iyi

Hopgeldiniz
İnşallah listeye girebilirsiniz
Hayırlısı olsun hakkınızda

Hosgeldiniz
Cok harika tam diyetisyen menüsü afiyet olsun

Hopgeldiniz
İnşallah listeye girebilirsiniz
Hayırlısı olsun hakkınızda
Ben listeden ayrılmak istiyorum benim yerime girebilir.Burasi bana uymadı .Fazla vaktimi alıyor.Ayrica yediklerimiz ctiklerimize sağlıksız deniyor sanki çöpten yiyoruz çok kızarım böyle şeylere

Beğendim

Uslüp cok çirkin.. “yarin emin olun tartida sizden daha az çıkarım “ cümlesinden sonrasini okuma geregi duymadım.. Herkesin yedigi kendinedir..
elestiri kaldiramiyor oluşunuz ve burda var oluşunuz çelişkili..
konuyu uzatmayip kapıyorum.. size afiyet olsun hanimefendi hayirli aksamlar

Sizin üslup çok güzel sağlıksız beslenmek ne demek çöpten mi yemek yiyoruz.İster okuyun ister okumayin bence de kendi yediğiniz le ilgilenin.

• Kahvaltı - 2 adet sahanda yumurta , 1 kase yoğurt , 2 çeri domates , 1 adet salatalık , maydanoz .
  • Ara - 1 bardak süt
  • Öğle - 1 tabak fırında sebzeli et yemeği .
  • Ara Yeşil çay
  • Akşam - 1 kase yoğurt çorbası.
  • Ara Yeşil çay
  • Su 3 litre
  • Spor : 1 saat yürüyüş 90 puan
  • 1 saat leslie 240 puan
  • toplam 330 puan.

Ben listeden ayrılmak istiyorum benim yerime girebilir.Burasi bana uymadı .Fazla vaktimi alıyor.Ayrica yediklerimiz ctiklerimize sağlıksız deniyor sanki çöpten yiyoruz çok kızarım böyle şeylere
Canım; herkesin kendi görüşü ve zayıflatabilmek için motive olması için sert ve disiplinli sözcükler kullanılır ki; kaçamaklardan uzak duralım
Demek istediğini anlıyorum
Sonuçta paketli gıda yemiyorsun, hamur işi de yemiyorsun
Arada kaçamak olur ama diyetin başında olduğumuz için daha sıkı asılmalıyız
Bu yolda kazanmak da, kaybetmek de var
Umarım hedef kilona ulaşırsın
Yolun açık olsun

iyi akşamlar kızlar
bugun kü menüm
2 yumurta
2 dilim ekmek
lor
salça
1 tatlı kaşığı bal-tereyağ
ara
bir kuru kayısı
1 ceviz
akşam
1 kepçe çorba
6 yemek kaşıgı mantar
1 kase dereotlu yoğurt
ara
1 bardak tarçınlı süt
su 3lt.
moni

Sizin üslup çok güzel sağlıksız beslenmek ne demek çöpten mi yemek yiyoruz.İster okuyun ister okumayin bence de kendi yediğiniz le ilgilenin.
Eleştiri güzel dil ile olursa karşılığı da güzel olur.Sagliksiz demek kötü beslenmek demektir.Ayrica o elestiri keşke makarna olmasaydı yada sucuk fazla olmamış kahve biraz daha az içilebilir diye eleştirmiş olsaydınız bu kadar tepkinin alamazdiniz.Hanimefendi

Saram ben almıltım bi vakitler ama öyle 8 gr değildi .250 gr lık paketti . Katıyom bazan bişilerin içine . Buğdayın özü kötü olurmu

Canım bu tek tek paketlenmiş 20 tane olarak büyük bir paketin içinde her paket 8 gr ve yetişkinler günde iki paket yiyebilir diyor bende salatalata yoğurda yada çorbalara katsayım dedim hem çok sağlıklı hemde anne olmak içinde gerekli vitamin mineral barındırıyomuş

Bugünkü menümü sen nasıl buldun canım

Ben görüşlere saygiliyim ama böyle sağlıksız kelimesi beni bozar.Ustelik yıllarca sağlıkta çalışmış ve yıllarca spor yapmış bir kişiyim .Ne demek sağlıksız beslenmek Çöpten mi besleniyoruz.Bir makarna ,portakal nasıl sağlıksız olabilir.Ekmek bile sagliktir beyaz un cilt için en önemli gıdadır.

ne güzel sebebin var
hoşgeldin canım

Sagliksiz beslenmeyi cöpten yemekle nasıl bağdaştırdınız acaba..!
Burda herkes birbirne yorum yapmak durumunda -ki buda ilk sayfada yaziyor..

Evet benle döndü

menün çok güzel canım tam benlik
sabırla ilerliyorsun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…