Menü ve spor çok iyiBende menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Maydanoz
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta üzerine labne peyniri
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir kase kuru naneli kinoalı yoğurt
Bir tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
İki tane yeşil soğan
Ara
Bir paket kıtıruno
İki tane elma topu
Akşam
7 tane köfte
Bir kase buğday ruşeymli yoğurt
Yeşil soğan ve bol maydanoz
Su 2 litre
spor 45 dakika leslie = 180 puan
yarım saat pilates =90
Toplam spor puanı =270 puan
@aebenmoni
HopgeldinizYaşınız : 29
Boyunuz: 164
Mesleginiz: Muhasebeci
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Yaşadığınız şehir: Konya
Kilo alma hikayeniz : Aslında 4 yıl öncesine kadar gayet fitken kpss sürecine girdim haliyle yedim içtim oturdum ders çalıştım vs. sonrasında ise iş hayatına girdim sürekli masa başı hareket olmayınca kilolar sabitlendi. Haliyle yaşın da etkisi oluyor. Eskiden çok daha kolay verebilirdim kilo ama artık öyle değil maalesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Kısa net fit gelin olcam
HosgeldinizYaşınız : 29
Kilo alma hikayeniz : Aslında 4 yıl öncesine kadar gayet fitken kpss sürecine girdim haliyle yedim içtim oturdum ders çalıştım vs. sonrasında ise iş hayatına girdim sürekli masa başı hareket olmayınca kilolar sabitlendi. Haliyle yaşın da etkisi oluyor. Eskiden çok daha kolay verebilirdim kilo ama artık öyle değil maalesef.
Cok harika tam diyetisyen menüsü afiyet olsunUyanınca: 2 bardak su
Kahvaltı:1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalık domates
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık yoğurt
Ara: 1 fincan kahve
Öğle: 5 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Akşam: 2 dilim peynir
Söğüş
Ara: 1 bardak süt veya yoğurt
Su: 3 lt su
Diyetisyen henüz spor vermedi.
Ne oldu canım?moni ben listeden ve takımdan ayrılmak istiyorum.Buraya fazla zaman harcamak zorunda kalıyorum.Size başarılar dilerim.
Ben listeden ayrılmak istiyorum benim yerime girebilir.Burasi bana uymadı .Fazla vaktimi alıyor.Ayrica yediklerimiz ctiklerimize sağlıksız deniyor sanki çöpten yiyoruz çok kızarım böyle şeylereHopgeldiniz
İnşallah listeye girebilirsiniz
Hayırlısı olsun hakkınızda
BeğendimHayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü ve spor bildirimi
Sabah
Yarım dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Ara
1 galeta
Peynir
Öğle
1 dlm tam buğday ekmeği
Nohut
Akşam
Ispanak li salata
Tavuk
Spor 10 dk yürüyüs=30
30 dk koşu bandı 120
30dk bisiklet 90
20 dk kardio 80
Toplam 320 puan
moni
Sanırım aç kalmak ile diyeti karıştırdıniz siz.Ya da diyetsiniz ya da diyetisyene gidiyorsunuz.Acikcasi benim bunların hiç birine ihtiyacım yok .Ben ne yediğimi ne yiyerek zayıflamam gerektiğini çok iyi biliyorum.Kurallar gereği menü paylaşımı yapıyorum .Yarın tartıda emin olun sizden daha az cikarim.Ayrica portakal makarna barbunya bunlar sadece karbonhidrat değil vücudun alması gereken en sağlıklı besinlerdir.Diyetisyenine sor istersen .Makarnaya gelince onunda yiyemedim zaten hasta olduğum için canım hiç bir şey istemiyor keşke yiyebilseydim .Listede bulunmak istemediğimi moni ye bildiricem sizleri çok etkilemek istemem sağlıksız menülerinde.Ayrica önemli olan ne yedigin değil ne kadar yedigindir.Ben bir börek ile doyabilirim mesela ama siz onunla doymazsaniz çok kalori alırsınız.Kalori bu ister günü sebze ile geçirirseniz ister hamur hiç farketmez.Spor az yemek benim kuralım budur başka kural tanımam.
Sizin üslup çok güzel sağlıksız beslenmek ne demek çöpten mi yemek yiyoruz.İster okuyun ister okumayin bence de kendi yediğiniz le ilgilenin.Uslüp cok çirkin.. “yarin emin olun tartida sizden daha az çıkarım “ cümlesinden sonrasini okuma geregi duymadım.. Herkesin yedigi kendinedir..
elestiri kaldiramiyor oluşunuz ve burda var oluşunuz çelişkili..
konuyu uzatmayip kapıyorum.. size afiyet olsun hanimefendi hayirli aksamlar
Canım; herkesin kendi görüşü ve zayıflatabilmek için motive olması için sert ve disiplinli sözcükler kullanılır ki; kaçamaklardan uzak duralımBen listeden ayrılmak istiyorum benim yerime girebilir.Burasi bana uymadı .Fazla vaktimi alıyor.Ayrica yediklerimiz ctiklerimize sağlıksız deniyor sanki çöpten yiyoruz çok kızarım böyle şeylere
Eleştiri güzel dil ile olursa karşılığı da güzel olur.Sagliksiz demek kötü beslenmek demektir.Ayrica o elestiri keşke makarna olmasaydı yada sucuk fazla olmamış kahve biraz daha az içilebilir diye eleştirmiş olsaydınız bu kadar tepkinin alamazdiniz.HanimefendiSizin üslup çok güzel sağlıksız beslenmek ne demek çöpten mi yemek yiyoruz.İster okuyun ister okumayin bence de kendi yediğiniz le ilgilenin.
Saram ben almıltım bi vakitler ama öyle 8 gr değildi .250 gr lık paketti . Katıyom bazan bişilerin içine . Buğdayın özü kötü olurmu
Ben görüşlere saygiliyim ama böyle sağlıksız kelimesi beni bozar.Ustelik yıllarca sağlıkta çalışmış ve yıllarca spor yapmış bir kişiyim .Ne demek sağlıksız beslenmek Çöpten mi besleniyoruz.Bir makarna ,portakal nasıl sağlıksız olabilir.Ekmek bile sagliktir beyaz un cilt için en önemli gıdadır.Canım; herkesin kendi görüşü ve zayıflatabilmek için motive olması için sert ve disiplinli sözcükler kullanılır ki; kaçamaklardan uzak duralım
Demek istediğini anlıyorum
Sonuçta paketli gıda yemiyorsun, hamur işi de yemiyorsun
Arada kaçamak olur ama diyetin başında olduğumuz için daha sıkı asılmalıyız
Bu yolda kazanmak da, kaybetmek de var
Umarım hedef kilona ulaşırsın
Yolun açık olsun
ne güzel sebebin varYaşınız : 29
Sagliksiz beslenmeyi cöpten yemekle nasıl bağdaştırdınız acaba..!Sizin üslup çok güzel sağlıksız beslenmek ne demek çöpten mi yemek yiyoruz.İster okuyun ister okumayin bence de kendi yediğiniz le ilgilenin.
Evet benle döndüGeçende başkasıyla ayni muhabbet döndü 1000 kalori alman önemli degil ki önemli olan o kaloriyi hangi besin grubundan aldigin.. o zmaan 3 tane cikolata yiyelim tüm gün oda eder 1000 kalori sonra zayiflamayi bekleyelim.. benm mantığıma uymuyor sudem..
Sucuk malesef en yagli kisimdan yapılıyor orda yag grubundan almis bulundun..
Makarna sossuz da olsa karbonhidrat grubu..
portakalin kendini yeseydin problem degil ama posayi birakip suyunu icmende direk meyvenin sekerini almis oldun ki zaten ögünlerde pek yemekle meyveyi ayni anda vermez diyetisyenler istisai durumlar hariç..
Kahve içmen sıkıntı degil sıkıntı ikisi bir arada içmen.. filtre icebilirsin en sağlıklısı..
Dedigim gibi kac kalori almanin yaninda hangi gruptan aldiginda önemli o 1000 kaloriyi..
Edit: makarna üzerine barbunya yazmışsın onu kaçırmışım barbunyada karbonhidrat grubundan.. ve yarin cuma.. tartı günü..
menün çok güzel canım tam benlikUyanınca: 2 bardak su
Kahvaltı:1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalık domates
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık yoğurt
Öğle: 5 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
Akşam: 2 dilim peynir
Söğüş
Ara: 1 bardak süt veya yoğurt
Su: 3 lt su
Diyetisyen henüz spor vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?