Dediğim gibi yorum dikkatli yapılır.Sagliksiz beslenmek nedir? Siz makarnayi portakalı nasıl sağlıksız beslenmeye bagladiniz.Sagliksiz beslenmeyi cöpten yemekle nasıl bağdaştırdınız acaba..!
Burda herkes birbirne yorum yapmak durumunda -ki buda ilk sayfada yaziyor..
Bu mesajimda sağlıksız kısmı nerde yaziyor ? Filtre kahve en sagliklisi yazdigimin dışında sagliksiz diye hangi besine demişim? Taa ki sagliksiz demis olsam da bunu çöple bağdaştırmak nasil bir kafa ?Geçende başkasıyla ayni muhabbet döndü 1000 kalori alman önemli degil ki önemli olan o kaloriyi hangi besin grubundan aldigin.. o zmaan 3 tane cikolata yiyelim tüm gün oda eder 1000 kalori sonra zayiflamayi bekleyelim.. benm mantığıma uymuyor sudem..
Sucuk malesef en yagli kisimdan yapılıyor orda yag grubundan almis bulundun..
Makarna sossuz da olsa karbonhidrat grubu..
portakalin kendini yeseydin problem degil ama posayi birakip suyunu icmende direk meyvenin sekerini almis oldun ki zaten ögünlerde pek yemekle meyveyi ayni anda vermez diyetisyenler istisai durumlar hariç..
Kahve içmen sıkıntı degil sıkıntı ikisi bir arada içmen.. filtre icebilirsin en sağlıklısı..
Dedigim gibi kac kalori almanin yaninda hangi gruptan aldiginda önemli o 1000 kaloriyi..
Edit: makarna üzerine barbunya yazmışsın onu kaçırmışım barbunyada karbonhidrat grubundan.. ve yarin cuma.. tartı günü..
Neyse size sağlıklı zayiflamalar dilerim .Ama bence bu şekilde çok uzun yıllar ugrasirsin.Eger uğraşmaktan bikarsan sadece az ye spor yapma kuralını uygulamanı tavsiye ederim .Sagliksiz beslenmeyi cöpten yemekle nasıl bağdaştırdınız acaba..!
Burda herkes birbirne yorum yapmak durumunda -ki buda ilk sayfada yaziyor..
VaayYaşınız : 29
Boyunuz: 164
Mesleginiz: Muhasebeci
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Yaşadığınız şehir: Konya
Kilo alma hikayeniz : Aslında 4 yıl öncesine kadar gayet fitken kpss sürecine girdim haliyle yedim içtim oturdum ders çalıştım vs. sonrasında ise iş hayatına girdim sürekli masa başı hareket olmayınca kilolar sabitlendi. Haliyle yaşın da etkisi oluyor. Eskiden çok daha kolay verebilirdim kilo ama artık öyle değil maalesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Kısa net fit gelin olcam
İki üç kaşık olabilir kanımca...Kızlarrr kısır yiyebiliyor muyuuzzz???
Gayet iyiUyanınca: 2 bardak su
Kahvaltı:1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalık domates
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık yoğurt
Ara: 1 fincan kahve
Öğle: 5 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 fincan kahve
Akşam: 2 dilim peynir
Söğüş
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 bardak süt veya yoğurt
Su: 3 lt su
Diyetisyen henüz spor vermedi.
Spor puanı baya iyi
- Kahvaltı - 2 adet sahanda yumurta , 1 kase yoğurt , 2 çeri domates , 1 adet salatalık , maydanoz .
- Ara - 1 bardak süt
- Öğle - 1 tabak fırında sebzeli et yemeği .
- Ara Yeşil çay
- Akşam - 1 kase yoğurt çorbası.
- Ara Yeşil çay
- Su 3 litre
- Spor : 1 saat yürüyüş 90 puan
- 1 saat leslie 240 puan
- toplam 330 puan.
Beğendimiyi akşamlar kızlar
bugun kü menüm
2 yumurta
2 dilim ekmek
lor
salça
1 tatlı kaşığı bal-tereyağ
ara
bir kuru kayısı
1 ceviz
akşam
1 kepçe çorba
6 yemek kaşıgı mantar
1 kase dereotlu yoğurt
ara
1 bardak tarçınlı süt
su 3lt.
moni
canım kahvaltıda yediğin 2 yumurtayı diyetisyen mi verdiBende menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Maydanoz
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta üzerine labne peyniri
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir kase kuru naneli kinoalı yoğurt
Bir tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
İki tane yeşil soğan
Ara
Bir paket kıtıruno
İki tane elma topu
Akşam
7 tane köfte
Bir kase buğday ruşeymli yoğurt
Yeşil soğan ve bol maydanoz
Su 2 litre
spor 45 dakika leslie = 180 puan
yarım saat pilates =90
Toplam spor puanı =270 puan
aeben moni
Defter tutuyorum ablamEvet canım, borç bendede var.
Sen adedini biliyorsun, ben onuda bilmiyorum
canım kahvaltıda yediğin 2 yumurtayı diyetisyen mi verdi
ben de sabahları 2 yumurta yiyorum çok mu diye düşünüyordum ondan sordum
Peki ne demek istediniz sağlıksız değil de maşallah bir portakal ile bir makarna yazdım demediginiz kalmamamis.Sanki 5 dilim börek ,üç dilip baklava hele kahve onu hiç söylemiyorum zaten demissiniz sanki alkol almışım gibi bir eleştiri.Bu mesajimda sağlıksız kısmı nerde yaziyor ? Filtre kahve en sagliklisi yazdigimin dışında sagliksiz diye hangi besine demişim? Taa ki sagliksiz demis olsam da bunu çöple bağdaştırmak nasil bir kafa ?
Iyi fikirDefter tutuyorum ablam
Bunu bende merak ediyorum. Bende sabahları genelde 2 yumurta yiyorum uzun süre tok tutuyor diye. İnstada diyetisyenlik okuyan bir kızı takip ediyorum çok güzel paylaşımları var o da kahvaltıda genelde 2 yumurta yiyiyor.canım kahvaltıda yediğin 2 yumurtayı diyetisyen mi verdi
ben de sabahları 2 yumurta yiyorum çok mu diye düşünüyordum ondan sordum
bir şey ablam tadı nasıl bıktım aynı şeyler yemekten güzelse bende alamBuğday ruşeymi aldım şu paket paket satıkanlatdan bir paket 8 gr sadece ve çok faydalı bir besin maddesiymiş yoğurduma salatalarıma bir paket katmak istiyorum
Bu konudaki yorumlara açığım ve fikirlerinizi bekliyorum
Aşırı unutkan biriyim çok unutuyorum canm yazıyorum daha iyi oluyoBen de defter tutuyorum
Cvp verip banlanmak istemiyorum sizin yüzünüzden.!Peki ne demek istediniz sağlıksız değil de maşallah bir portakal ile bir makarna yazdım demediginiz kalmamamis.Sanki 5 dilim börek ,üç dilip baklava hele kahve onu hiç söylemiyorum zaten demissiniz sanki alkol almışım gibi bir eleştiri.
Duruma tam vakif değilim . Menümü bile yazmış gönderememişim şimdi yolladım .Cvp verip banlanmak istemiyorum sizin yüzünüzden.!
Nasil istiyorsaniz o sekilde beslenin.!
ah canım çok zorBebeğimi kaybettimolmadı RABBIM nasip etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?