Aynen konusuyorum anlaşılamıyorum en iyisi susmak ablacimDuruma tam vakif değilim . Menümü bile yazmış gönderememişim şimdi yolladım .
İnsanların konuşarak çözemiyceği bir şey yok bence . Dahada anlaşamıyorlarsa susmak bencede en doğrusudur esmerim
Bende sizi bekliyordum .Çok iyi tahmin etmisim.İlk başta sizinle sorun yaşadık diye kankiniz bana nasıl yarum yapicagini iyi bilmiş.Ama hiç hoş değil ben giderim sorun değil ama her gelene böyle yaparsanız hiç olmaz.Bence sizde susmalisiniz.Ozellikle vakıf olmadığınız konularda!Duruma tam vakif değilim . Menümü bile yazmış gönderememişim şimdi yolladım .
İnsanların konuşarak çözemiyceği bir şey yok bence . Dahada anlaşamıyorlarsa susmak bencede en doğrusudur esmerim
Yürüyüş iyi olmuşÇok vaktim yok bugun menümü verip işe güce bakayım
Sabah:
2 dl ekmek
1 yumurta
Peynir, Tere
Maydonoz
3 yş zeytin.
3 çeri .
Ara: 1avuç içi leblebi ve kuru üzüm.
Öğle (dışarda)
1 kase işkembe .1dl ekmek
Akşam:
Hamsi tava
Turp, Maydonoz
Ekmegin az ucundan peynirle.
Ara : portakal yerim .
Su 2 olur
Spor 2 saat normal yürüyüş.
Afiyet olsunÖyle
1kase corba
4 veya 5kasik kurufasulye
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1bardak ihlamur
Akşam
5 yada 6 kaşık tavuklu pilav
Spor yapamadım karnim agriyor biraz
Sudem hanım takımlarda bizler birrimizi eleştiririz hatta sopalarızkiPeki ne demek istediniz sağlıksız değil de maşallah bir portakal ile bir makarna yazdım demediginiz kalmamamis.Sanki 5 dilim börek ,üç dilip baklava hele kahve onu hiç söylemiyorum zaten demissiniz sanki alkol almışım gibi bir eleştiri.
aynen canımBunu bende merak ediyorum. Bende sabahları genelde 2 yumurta yiyorum uzun süre tok tutuyor diye. İnstada diyetisyenlik okuyan bir kızı takip ediyorum çok güzel paylaşımları var o da kahvaltıda genelde 2 yumurta yiyiyor.
Peki...Bende sizi bekliyordum .Çok iyi tahmin etmisim.İlk başta sizinle sorun yaşadık diye kankiniz bana nasıl yarum yapicagini iyi bilmiş.Ama hiç hoş değil ben giderim sorun değil ama her gelene böyle yaparsanız hiç olmaz.Bence sizde susmalisiniz.Ozellikle vakıf olmadığınız konularda!
Bu sabah yumurtasız kahvaltı yaptım bende 2 saat sonra acıktım hem baya acıktım dedim ki yook yumurtasız olmuyor.aynen canım
ben de insülin direnci var öğlenleri elim ayagım titrerdi şimdi acıkmıyorum bile
Ben bir adet portakal suyu ki özellikle grip olduğum için tercih sebebim ve 3 kaşık sadece haşlanmış tuzsuz yağsız makarnanın sanki baklavalar börekler yenmiş gibi yorumlanmasına maalesef kusura kalmayın art niyetle bakarım .Hele bir kaşık barbunya sanki bir tabak pasta .İçtiğim kahvede sağlıksız çabası doktorların içtiği kahveler yıllarca iç içe çalıştım günde ne kadar çok içtiklerini de biliyorum .Sudem hanım takımlarda bizler birrimizi eleştiririz hatta sopalarızki
Kilo vermeye birbirimizi teşvik edelimyani takım olmanın gereği bu
Dün siz yazmıştınızya "bir muzla bir elma aynı değildir " diye , bugun bunun açılımını esmer hanım sizin menünüzde yorumlamış
Burda bazı hanımlar varki hiç protein yiyemiyor nerdeyse sadece karbonla besleniyor çünki mecburi bebeğinin alerjisi var ve emziriyor . O arkadaşımıza çok yorum yapıldı ve o hiç yılmadı hep açıklamasını yaptı ve artık onun menusünün makarnasız olmayacagını biliyoruz
Burda kimsenin kimseye bir art niyeti olsmaz !
Herkes burda birbirine destek için var . Sizin menünüzü yorumlamak bile size bir destek.
Ayyu benmde bu ara asiri canm balik istiyor bayilirim hamsiyeÇok vaktim yok bugun menümü verip işe güce bakayım
Sabah:
2 dl ekmek
1 yumurta
Peynir, Tere
Maydonoz
3 yş zeytin.
3 çeri .
Ara: 1avuç içi leblebi ve kuru üzüm.
Öğle (dışarda)
1 kase işkembe .1dl ekmek
Akşam:
Hamsi tava
Turp, Maydonoz
Ekmegin az ucundan peynirle.
Ara : portakal yerim .
Su 2 olur
Spor 2 saat normal yürüyüş.
Sabah yemedin mi canm ? Aksam pilav olmasaydi keske malum yarin tari varÖyle
1kase corba
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1bardak ihlamur
Akşam
Anlatamazsın abla boşa çaba sarfetme..Sudem hanım takımlarda bizler birrimizi eleştiririz hatta sopalarızki
Kilo vermeye birbirimizi teşvik edelimyani takım olmanın gereği bu
Dün siz yazmıştınızya "bir muzla bir elma aynı değildir " diye , bugun bunun açılımını esmer hanım sizin menünüzde yorumlamış
Burda bazı hanımlar varki hiç protein yiyemiyor nerdeyse sadece karbonla besleniyor çünki mecburi bebeğinin alerjisi var ve emziriyor . O arkadaşımıza çok yorum yapıldı ve o hiç yılmadı hep açıklamasını yaptı ve artık onun menusünün makarnasız olmayacagını biliyoruz
Burda kimsenin kimseye bir art niyeti olsmaz !
Herkes burda birbirine destek için var . Sizin menünüzü yorumlamak bile size bir destek.
Bazen sessiz gitmek ne kadar doğrudur. Herkes yapabilse.Bende sizi bekliyordum .Çok iyi tahmin etmisim.İlk başta sizinle sorun yaşadık diye kankiniz bana nasıl yarum yapicagini iyi bilmiş.Ama hiç hoş değil ben giderim sorun değil ama her gelene böyle yaparsanız hiç olmaz.Bence sizde susmalisiniz.Ozellikle vakıf olmadığınız konularda!
Valla bende hiç sorun yaşamadım zaten sorun olmasını gerektiren durum yok zaten .Ama ben yorum yaparken bile çok dikkatli kelimeler secerim karsimdakini incitmemek için ve adil yorum yaparım yorum olsun diye yorum yapmam yani .Neyse artık bir birimizi meskule edip germemize gerek yok kişi anlatmak istediğini anlatmaya çalışmış ben yanlış anlamışım .Diyelim bitsin hepinize bol şanslar başarılar diliyorumPeki...
Ama şunuda belirteyimki biz şimdiye kadar kimseyle sorun yaşamadık
Esmerin bu konu kapandı lütfen bir daha bu konuyla ilgili mesaj yazmayınAnlatamazsın abla boşa çaba sarfetme..
herkesin beslendigi kendinedir birakalm nasil istiyorsa öyle beslensin bagyan
Valla bende hiç sorun yaşamadım zaten sorun olmasını gerektiren durum yok zaten .Ama ben yorum yaparken bile çok dikkatli kelimeler secerim karsimdakini incitmemek için ve adil yorum yaparım yorum olsun diye yorum yapmam yani .Neyse artık bir birimizi meskule edip germemize gerek yok kişi anlatmak istediğini anlatmaya çalışmış ben yanlış anlamışım .Diyelim bitsin hepinize bol şanslar başarılar diliyorum
Aşırı unutkan biriyim çok unutuyorum canm yazıyorum daha iyi oluyo
Öyle
1kase corba
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1bardak ihlamur
Akşam
Ayyu benmde bu ara asiri canm balik istiyor bayilirim hamsiyeafiyet olsun ablacm
Bak güzel bayan önce uslubuna lütfen dikkat edermisin.Bosa boşa anlamaz.Bu ne demek şimdi sokak dili gibi .Neyse ben daha fazla uzatıp gerilmek istemiyorum .yaşın kaç bilmiyorum ama lütfen usluplarina hayatın boyunca dikkat etmelisin .Anlatamazsın abla boşa çaba sarfetme..
herkesin beslendigi kendinedir birakalm nasil istiyorsa öyle beslensin bagyan
Esmerin bu konu kapandı lütfen bir daha bu konuyla ilgili mesaj yazmayın
Çok güzel yazmışsın ki ben omrumde ilk defa 70 i gördüm .38 yaşıma kadar 60 i gecmedim .Bunu da hep az yedim spor yaptım bu benim tek kuralimdi. Ağzına sağlık .Yok canım uzatmıyor um.Sudem_mmm
••••Konunun uzamaması gerekir
Arkadaş kurallar gereği zaten yorum yapmak yükümlülüğünde...
••••senin demek istediğin de ortada ama şu bir gerçek ki diyet gruplarında , istersen gün içinde bir olumsuz yiyeceğin olsun, yorum yapılır illa
Bu gerçek değişmiyor
••• son olarak genel fikrimi söyleyeyim
Yıllarca diyet yapıp, kilo alıp alıp veren yüzlerce insan var diyet gruplarında
Ama bi kişi hep zayıftır , ömründe ilk kilosunu almıştır, o kiloyu vermeye çalışırken , oradaki ekmeği veya kızartmayı eleştirirler
Halbu ki eleştirilmesi gereken en önemli nokta; İNSANIN KİLO GEÇMİŞİDİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?