Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen banlanmak istemiyorum kapattim gitti
İki defadir banlanmak istemiyorum diyorsun.Ban yapılan kötü kelimeler içindir .Bana kötü kelime kullanmayı mi düşünüyorsun anlamış değilim .Sadece kapattım demen yeterli degil mi banlanmak istememek nedir ? Açıklar mısın lütfen !bel ki yine yanlış anladım .

Haaa birde 20 yaşında falan isen bütün sözlerin önemli değil gencsin sorun olmaz benim için gençliğe saygım var.

Çok güzel yazmışsın ki ben omrumde ilk defa 70 i gördüm .38 yaşıma kadar 60 i gecmedim .Bunu da hep az yedim spor yaptım bu benim tek kuralimdi. Ağzına sağlık .Yok canım uzatmıyor um.
Ben buraya yeni başladığım zamanlarda birgün patates kızartması ve pizza yediğimi yazmıştım sara ablam bana bi cvp yazmıştı sağolsun utancımdan yerin dibindeydim ama haklıydı. Bu grupta olup bu menüyü yazmak ayıp bence demişti. Haftalar oldu bu mesajı unutmuyorum bişey yerken içerken hep burdan gelcek tepkileri düşünüp vazgeçiyorum. Grubun amacından birinin de bu olduğunu düşünüyorum. O yüzden kişisel algılama hepimiz hepimize böyle yorumlar yapıyoruz diyor ve konuyu kapatıyorum

Genel bir yazı yazıp çıkıyorum .İnsanların yediğini ,içtiğini,sohbetini,düşüncesini lütfen adil ,yan taraf tutmadan ve aciklayici bir dille yazmanızı rica ederim .Burada kimse kimseyi tanimiyor ve her zaman dikkatli ve ölçülü olunmalıdır.Tepkiler etkiye göre verilir.Emin olun bu durumunuzdan dolayı ya bir çoğunuz başarısız olursunuz,ya takımdan ayrılırsiniz,yada verdiğiniz kiloları tekrar alıp soluğu burda alırsınız.Oysa ki iki kelime az yemek spor yapmak .Hoşçakalın

Menü sabah haslanmis yumurta kk peynir, zeytin 5, TK yağ bal bir dilim ekmek
Ara ikisi bir arada kahve, avuç içi kuruyemiş
Oğlen iki kaşık pilav ve İzmir kofte sulusu kase
Ara elma ve portakal
Akşam bir dilim ekmek, kuru sebze kavurması ve kış kabaklı cacık
Su 2 lt spor pump it up 30 dk 120 puan moni aeben

Hahah ay aynı şeyi saracığımla bende yaşadım bi Pazar menüm iyi değildi sen kilo falan veremezsin bu menüyle yazmıştı ay bi bozuldum bi bozuldum anlatamam ama sonra bunu benim iyiliğim için yaptığının farkına vardım ve bu ciddi manada firenliyor insanı yiyeceği zaman buraya yazdığında gelecek yorumları düşününce onu yemekten vazgeçiyor insan

Kimse için söylemiyorum esmerim de çok kötü bişey yazmamış bence ama hepimiz gayret gösteriyoruz ve bazı şeylerden mahrum kalmak insanı yıpratıyor ve buraya yazıp olumsuz yorum alınca daha ne yapayım işte uğraşıyorum diyor insan ama daha çok çaba sarfetmek gerekiyor bazen keşke incecik olsak yiyip yiyip kilo almasak ama maalesef bazılarımız çaba göstermeden istediğimiz bedene ulaşamıyoruz olumsuz yorumlar aslında bizi daha çok motive etmeli ve bence biri olumsuz yorum yaptığında bu menümüzde bi yanlışlık olduğunu gösteriyor bunu farkedip yolumuza o hatayı düzelterek devam etmek bizim daha çok yararımıza olur

Hoşgeldiniz

canım kahvaltıda yediğin 2 yumurtayı diyetisyen mi verdi
ben de sabahları 2 yumurta yiyorum çok mu diye düşünüyordum ondan sordum

Bunun cevabını bende merak ediyorum bazen iki yumurtayla omlet yapmak istiyorum fazla gelir mi diye denemedim hiç

Evet sara bana da yazmıştı :) direkt adımı kullanarak değil de, bugün yeyip yeyip yarın toparlarım diyenlere gıcık oluyorum demişti ,o zaman ben de açıklamamı yaptım , geçti gitti dalaşmaya gerek yok ki hepimiz burada bir iki kilo bile versek sevinen insanlarız. Bir başkası verince dahi herkes kendi vermiş gibi mutlu oluyor. Bence gayet güzel bir platform ben şahsen çok memnunum

Kıyamam ben seni kırmak için yazmamıştım kuzum kırdıysam özür dilerim iyiliğini düşündüğüm için yazmışımdır gel öpem seni

Bunun cevabını bende merak ediyorum bazen iki yumurtayla omlet yapmak istiyorum fazla gelir mi diye denemedim hiç

Günde iki yumurta yemek aslında zararlı değil zararlı olan aşırı tüketimi herşey de olduğu gibi.
Mesela 1 yumurta 70 ile 80 kalori arasındadir. Yumurta protein, kolestrol, yağ ve kalsiyum ağırlıklı olan bir besindir. Günde hiç protein almayan bi insan tabiki 2 yumurta yemeli ki proteini dengelesin. Yumurtanın aşırı tüketimi de kolestrolu arttırabilir. Bir diğer olayda potasyumda 2 yumurta yersek başka bir potasyumu olan besin yememeliyiz aksi halde de kalp krizi riskini arttırmış oluruz. Olay bu yani 2 yumurta yiyecekseniz dikkatli yemelisiniz. Yani 2 yumurta yediğiniz gün muz yemeyin mesela ya da içinde potasyum olan herhangi bi besin.

Anaaaam senide mi kırmışım şahsi olarak alma lütfen öyle aldıysan sendende özür dilerim gel senide öpem

O sadece sana değildi ya o ara sürekli söylenen bişeydi ben de o ara yarın toparlarım lafını söylemiştim

Senide üzmüşüm sendende özür dilerim gel senide öpem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…