canım kahvaltıda yediğin 2 yumurtayı diyetisyen mi verdi
ben de sabahları 2 yumurta yiyorum çok mu diye düşünüyordum ondan sordum
SaraHahah ay aynı şeyi saracığımla bende yaşadım bi Pazar menüm iyi değildi sen kilo falan veremezsin bu menüyle yazmıştı ay bi bozuldum bi bozuldum anlatamamama sonra bunu benim iyiliğim için yaptığının farkına vardım ve bu ciddi manada firenliyor insanı yiyeceği zaman buraya yazdığında gelecek yorumları düşününce onu yemekten vazgeçiyor insan
Kimse için söylemiyorum esmerim de çok kötü bişey yazmamış bence ama hepimiz gayret gösteriyoruz ve bazı şeylerden mahrum kalmak insanı yıpratıyor ve buraya yazıp olumsuz yorum alınca daha ne yapayım işte uğraşıyorum diyor insan ama daha çok çaba sarfetmek gerekiyor bazen keşke incecik olsak yiyip yiyip kilo almasak ama maalesef bazılarımız çaba göstermeden istediğimiz bedene ulaşamıyoruz olumsuz yorumlar aslında bizi daha çok motive etmeli ve bence biri olumsuz yorum yaptığında bu menümüzde bi yanlışlık olduğunu gösteriyor bunu farkedip yolumuza o hatayı düzelterek devam etmek bizim daha çok yararımıza olur
Kıyamam ben seni kırmak için yazmamıştım kuzum kırdıysam özür dilerim iyiliğini düşündüğüm için yazmışımdır gel öpem seni
sara_28 yine şahane bi menü tebrikler. Gerçekten senin kadar iradeli bi insan görmedim valla bazen sana imreniyorum
Yook kırılmadım aksine çok iyi oldu onu yazman kaçamak zamanı hep aklıma geliyor durduruyorum kendimi ama sen yine de öp
Sarabiz
Gerçekler yüzümüze tokat gibi çarpınca iyi oluyor kendini topluyor insan. Malesef fazlalıklarımız var ve vermek istiyoruz yapcak tek şeyimiz var azim etmek
Bu sabah yumurtasız kahvaltı yaptım bende 2 saat sonra acıktım hem baya acıktım dedim ki yook yumurtasız olmuyor.
Ben de ben de. Gün içinde yediklerimi dahi yazıyorum ne olur ne olmaz diye
Sabahı paylaşmıştın sanırım ama ne yedin inan hiç hatırlamıyorum. Hepsini tek bi postta paylaşsan bizim yorumlamamız açısından daha iyi olur. Karbon ağırlıklı beslenmişsin canım araya salatayla protein de karıştıraydın iyiydi.
Ben de sadece benim canım balık çekiyor sanıyordum mevsimsel sanırım. Yarın balık yapmayı planlıyordum.
perşembe günü hayırKızlarrr kısır yiyebiliyor muyuuzzz???
hoşgeldin canım.Gruplara nasıl girebilirim acaba
Ah telafiler.. menü cok güzel fatma ablacm ama tabi senin icin az bir menü.. sporlar mükemmel
Afiyet olsun canım çok beğendim bugünkü menümü ve sporunu su ne kadar içtin
Yaşınız : 29
Boyunuz: 164
Mesleginiz: Muhasebeci
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Yaşadığınız şehir: Konya
Kilo alma hikayeniz : Aslında 4 yıl öncesine kadar gayet fitken kpss sürecine girdim haliyle yedim içtim oturdum ders çalıştım vs. sonrasında ise iş hayatına girdim sürekli masa başı hareket olmayınca kilolar sabitlendi. Haliyle yaşın da etkisi oluyor. Eskiden çok daha kolay verebilirdim kilo ama artık öyle değil maalesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Kısa net fit gelin olcam
Anaaaam senide mi kırmışım şahsi olarak alma lütfen öyle aldıysan sendende özür dilerim gel senide öpem
Yarın bende hamsi tava yapacam
Yarını hamsi günü ilan ediyorum
Yarın bende hamsi tava yapacam
Evet canım inşallah yarın ekşi gelirim
Canım suyla aram iyi
Hoşgeldin iz
Aaaa menide kirdinbanane banane menide op
Canım arkadaşlarım oylö yazınca takılmak istedim
Ayy kacgundur eşim hamsi istiyor yarın balık pazarına gidip alayım inşallah spordan sonra güne katılmış olayim
Hamsi alamayabilirim ben en kötü uskumru yaparımYarın balık günü olsun
Bende seni öpem vallahi sakinledim bi an senin mesaji görünceÜzme canını esmerim gel senide öpem
Ahahahha ben yarin yapamam misafir gelecekte c.tesi yaparim insallah hamsiYarın bende hamsi tava yapacam
İnsallah insallahEvet canım inşallah yarın ekşi gelirim
Gel öpem seni canım kankim
Oleeeey yarın topikçe hamsi yiyoruz
Bende seni öpem vallahi sakinledim bi an senin mesaji görünce
Ahahahha ben yarin yapamam misafir gelecekte c.tesi yaparim insallah hamsiBen
İnsallah insallah
Fatmaa ablacimmmmCanım iyi ol lütfen seni seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?