Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy suan firinda enfes kurabiyeler oluyor ve ben beyaz cay içmek zorundayim batsin bu dünya ah ulan ahhh cayla ne kadar harika olurdu simdi

Şöyle düşün onları artı eksi yapalım

A) Yersen
1- Çayın yanında çook lezzetli bi kurabiye yemiş olacaksın
2-Gözün doymuş olacak
3-Yarın tartıda artıyı görünce üzüleceksin

B) Yemez sabredersen
1- Fit bi vücudun olacak
2- Süzüleceksin
3-Her giydiğin yakışacak
4-Sana dar gelen kıyafetler bol olmaya başlayacak
5-Kendine güvenin artacak
6-Hafiflemiş hissedeceksin
7-Kendine güzel geleceksin
8-Aynayı seveceksin
9-Yarın tartıda eksiyi görünce sevinceksin

Şimdi seç bakalım hangisi A mı B mi?

moni bugün detoks yaptm 3 gün bu sekilde gidecek ayni menü olarak degil de yani bu 3 gün menü paylasmasam mi acaba detoks oldugu icin

Benim diyetisyenimde cumartesi pazar ve pazartesi kuru baklagil detoksu uygulatıyor daha öncede yapmıştım ve 1.5 kilo vermiştim üç günde bakalım bu seferde işe yarayacakmı

Senin detoksun nasıl canım

Ya keşke A yı seçme şansımız olaydı ama B şıkkı çok şık duruyor

Dün bir kaç kıyafetimi daha daraltmaya verdim aynanın karşında kendimi beğenmek bu hazzın tarifi yok

Dün bir kaç kıyafetimi daha daraltmaya verdim aynanın karşında kendimi beğenmek bu hazzın tarifi yok

Aynen aynanın karşısında kendimi seyretmeye başladım resmen Ki normalde boy aynasına hiç bakmazdım şimdi günde bi kaç öğün bakıyorum

Kendi adıma yaziyorum ağız tadım sağlıksız şeyler istiyor, sağlıklıları hiç canım istemiyor. Buraya yeni geldiğimiz sıralarda bi arkadaş vardı, bizim takımdan deyildi. Menüsü doğru olana nazar boncuğu dağıtırdı.
Inanın aylarca uğraştım alamadım
Pes etmedim, alacam deyip inatlastim. Hepi topu 2 defa boncuk aldım.
O zamanlar ben o arkadaşa küsüp tavır yapsaydım nolurdu. Kendim kaybederdim. Olduğum yerde debelenirdim.
Ha mezun oldum da kilomu koruyabildimmi . Hayır, tamamen benim hatam. Nasıl olsa ben çiko yiyerek kilo verebiliyorum dedim, yüklendim. 2 kilo aldım, nasıl olsa hemen veririm dedim, yine aldım. Nerdeyse gruba ilk geldiğim kiloya çıkacaktım. Aklım başıma geldi. Şimdi çevresel faktörler musade etmesede en kısa zamanda dengeleyebiliyorum.
Insaniz, bazen nefsimize yenik düşüyoruz, neyi neyle yiyecegimizi bilirsek korumamizda kolay olur.
Uzuuunca süre kilo problemim olmadı. Hatta Allah a dua ettim bende kilo alıyım diye.
Yarım tepsi börek yerdim, 1 paket çiko bitirirdim ( normal insan 5 seferde yer). Yinede zayıftım.
Malesef ömür boyu böyle kalacağım anlamına gelmiyormuş.
Yaşı küçük olanlar, kronik hastalığı olmayanlar, şanslısınız iyi değerlendirin.
Hele hele burda bazı arkadaşların yorumlarına kulak verin, pişman olmayın

Yok kız hiç güzel değil onlar bunlar kaderin pardon beyninin oyunları annem sen fırından uzak dur
:) durdum valla kilo verince yarim tepsi yerim simdilik az benden ötede dursunlar
Kesinlikle B tabiki yersem asiri pisman olurum heleki bugün o kadar dayandiktan sonra büyük konusmayim da yemem kesinlikle..
zayiflayinca bol bol yerim
Benim diyetisyenimde cumartesi pazar ve pazartesi kuru baklagil detoksu uygulatıyor daha öncede yapmıştım ve 1.5 kilo vermiştim üç günde bakalım bu seferde işe yarayacakmı

Senin detoksun nasıl canım
3 gün farkli farkli liste canm bugün sadece süt yogurtla beslendim yarin corba var bir sonraki gün biraz daha normale yakin bir liste var

Demi B ne kadar şık duruyor benmde eski kiyafetlerime girmem lazm oglumun dogum gününe kadar nasipse

Wydra sanki benim düşüncelerimi yazmiş gibi geldin yoksa bu kadar kilo nasıl gider

Emekle sabırla gider. Esasında hepimizin düşünceleri bunlar ben sadece yazıya dökmüş oldum

Kesinlikle B tabiki yersem asiri pisman olurum heleki bugün o kadar dayandiktan sonra büyük konusmayim da yemem kesinlikle..
zayiflayinca bol bol yerim

Çok bol da yeme geri kilona dönme ama evet şimdiye göre çok yiyebilirsin

B B B
Az önce aç aç alışverişe gittim. Önüme neler geldi, yarınki tartıyı düşündüm. Almadan çıktım.
Aferin bana
Bu aramızda şifre olsun. A mı? B mi?

B B B
Az önce aç aç alışverişe gittim. Önüme neler geldi, yarınki tartıyı düşündüm. Almadan çıktım.
Aferin bana
Bu aramızda şifre olsun. A mı? B mi?

Bana uyar her zaman zihnim bu seçenekleri sunuyor bana ve Byi seçiyorum.
Matrixi hatırlatıyor bana mavi mi kırmızı mı

Aynen aferin sana alışveriş merkezleri tam bi nefis terbiyesi resmen oradan çiko vs almadan çıkana verilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…