Geçende başkasıyla ayni muhabbet döndü 1000 kalori alman önemli degil ki önemli olan o kaloriyi hangi besin grubundan aldigin.. o zmaan 3 tane cikolata yiyelim tüm gün oda eder 1000 kalori sonra zayiflamayi bekleyelim.. benm mantığıma uymuyor sudem..
Sucuk malesef en yagli kisimdan yapılıyor orda yag grubundan almis bulundun..
Makarna sossuz da olsa karbonhidrat grubu..
portakalin kendini yeseydin problem degil ama posayi birakip suyunu icmende direk meyvenin sekerini almis oldun ki zaten ögünlerde pek yemekle meyveyi ayni anda vermez diyetisyenler istisai durumlar hariç..
Kahve içmen sıkıntı degil sıkıntı ikisi bir arada içmen.. filtre icebilirsin en sağlıklısı..
Dedigim gibi kac kalori almanin yaninda hangi gruptan aldiginda önemli o 1000 kaloriyi..
Edit: makarna üzerine barbunya yazmışsın onu kaçırmışım barbunyada karbonhidrat grubundan.. ve yarin cuma.. tartı günü..
Bu sabah yemeyince önemini daha iyi anladom vallaYumurta tok tutuyor canım kilo vermek için sabahları haşlanmış yumurta yemek önemli
Ayy insallah bir daha dönmeyeym bu kilolara hic birimiz dönmeyelim hattaEmekle sabırla gider. Esasında hepimizin düşünceleri bunlar ben sadece yazıya dökmüş oldum
Çok bol da yeme geri kilona dönme ama evet şimdiye göre çok yiyebilirsin
Cok iyi fikirB B B
Az önce aç aç alışverişe gittim. Önüme neler geldi, yarınki tartıyı düşündüm. Almadan çıktım.
Aferin bana
Bu aramızda şifre olsun. A mı? B mi?
Neden acep
Ayy insallah bir daha dönmeyeym bu kilolara hic birimiz dönmeyelim hatta
Cok iyi fikir
Aklın yolu birde ondanNeden acep
Amin aminAmiinnn hedeflediğimiz kiloda hep kalalım
Biz monişle işleri bölüştük dermişimmoni sagligin disinda bir sıkıntın mi var bu ara cok az ugrar oldun yahu bir varsin hoooop geri yook oluyorsun
Kizlar size bir tarif verem bunu kacamak yaptiginizin ertesi günü yapabilirsiniz sabah kahvalti yerine harika bir lezzet
Yarim muz
Yarim avakado
1 bardak süt
10 cig fındık
Robottan çekip için harika bir lezzet hem tok tutuyor hem yag yakip ödem attırıyor sabah kahvalti yerine yapip içebilirsiniz
Bu arada kafama göre vermedim kizlar diyetisyenimin tarifi hamile emziren ve seker hastalığı olanlar yapmasn aman
fırçalamadığın kimse kalmamış saraKıyamam ben seni kırmak için yazmamıştım kuzum kırdıysam özür dilerim iyiliğini düşündüğüm için yazmışımdır gel öpem seni
En alınması gereken kişi alınmamıştı ama :) tahminim mesajı almadıO sadece sana değildi ya o ara sürekli söylenen bişeydi ben de o ara yarın toparlarım lafını söylemiştim
fırçalamadığın kimse kalmamış saraşu ana kadar üç kişi okudum du bakalım gerisi gelecekmi
En alınması gereken kişi alınmamıştı ama :) tahminim mesajı almadı
Ya bu mesajı bana da hatırlatır mısın pazar günüŞöyle düşün onları artı eksi yapalım
A) Yersen
1- Çayın yanında çook lezzetli bi kurabiye yemiş olacaksın
2-Gözün doymuş olacak
3-Yarın tartıda artıyı görünce üzüleceksin
B) Yemez sabredersen
1- Fit bi vücudun olacak
2- Süzüleceksin
3-Her giydiğin yakışacak
4-Sana dar gelen kıyafetler bol olmaya başlayacak
5-Kendine güvenin artacak
6-Hafiflemiş hissedeceksin
7-Kendine güzel geleceksin
8-Aynayı seveceksin
9-Yarın tartıda eksiyi görünce sevinceksin
Şimdi seç bakalım hangisi A mı B mi?
Kizlar size bir tarif verem bunu kacamak yaptiginizin ertesi günü yapabilirsiniz sabah kahvalti yerine harika bir lezzet
Yarim muz
Yarim avakado
1 bardak süt
10 cig fındık
Robottan çekip için harika bir lezzet hem tok tutuyor hem yag yakip ödem attırıyor sabah kahvalti yerine yapip içebilirsiniz
Bu arada kafama göre vermedim kizlar diyetisyenimin tarifi hamile emziren ve seker hastalığı olanlar yapmasn aman
Ya bu mesajı bana da hatırlatır mısın pazar günü
Kızımın doğum günü var ve dünya kadar cıs yapıcam
Ya bu mesajı bana da hatırlatır mısın pazar günü
Kızımın doğum günü var ve dünya kadar cıs yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?