Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aeben i okudum sandım nedense

Emekle sabırla gider. Esasında hepimizin düşünceleri bunlar ben sadece yazıya dökmüş oldum

Çok bol da yeme geri kilona dönme ama evet şimdiye göre çok yiyebilirsin
Ayy insallah bir daha dönmeyeym bu kilolara hic birimiz dönmeyelim hatta
B B B
Az önce aç aç alışverişe gittim. Önüme neler geldi, yarınki tartıyı düşündüm. Almadan çıktım.
Aferin bana
Bu aramızda şifre olsun. A mı? B mi?
Cok iyi fikir

Kizlar size bir tarif verem bunu kacamak yaptiginizin ertesi günü yapabilirsiniz sabah kahvalti yerine harika bir lezzet
Yarim muz
Yarim avakado
1 bardak süt
10 cig fındık
Robottan çekip için harika bir lezzet hem tok tutuyor hem yag yakip ödem attırıyor sabah kahvalti yerine yapip içebilirsiniz
Bu arada kafama göre vermedim kizlar diyetisyenimin tarifi hamile emziren ve seker hastalığı olanlar yapmasn aman

Aynen güzel bir tarif
Ben avokado yerine yulaf ezmesi koyardım 1 2 kaşık kadar. (Yulaf ezmesini yiyebildiğim tek yerdi şimdi yeni tariflerle arttı )
Fındık yerine katkısız fıstık ezmesi de olabilir (Işığımız hiç fıstık ezmesiyle barışmadı)

Ya bu mesajı bana da hatırlatır mısın pazar günü

Kızımın doğum günü var ve dünya kadar cıs yapıcam

Canım bu tarife iki kaşık yulaf ezmesi ve süt yerine kefir olarak diyetisyenim yaptırmıştı bana yalnız avakodu yoktu ya bir tane muz yada iki üç dilim ananas kat demişti ve müthiş ödem attırıyor bir hafta her sabah yapmıştım bunu çokda lezzetli ve doyurucu

Bu menümü size etrafımda pasta yiyen insanlar eşliğinde yazıyorum sevgili takımım

Sabah;
2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim beyaz peynir,
1 tk zeytin ezmesi, yarım domates, 1 küçük salatalık, 1 kase dereotu-maydonoz-nane üstüne yarım limon sıktım, 1 fincan taze biberiye çayı.

Öğle;
2 köfte, 1 ince dilim beyaz peynir.

Bu akşam saçma oldu biraz. Dışardayız şuan doğum gününe geldik ev sahibi yemekleri ben ayarlıcam demişti ama neyse yazayım.

Akşam;
1 tabak roka-domates ve mozerella peyniri, 1 yk kısır, 1 küçücük dilim peynirli ekmek, 1 bardak maden suyu.

Su 3 lt.
Spor 40dk bisiklet.
Gün içinde 1 kapiçino ve 2 filtre kahve içtim.

moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…