Aebenin ikinci hesabı mı yoksa?Neden acep
Bu menümü size etrafımda pasta yiyen insanlar eşliğinde yazıyorum sevgili takımım
Sabah;
2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim beyaz peynir,
1 tk zeytin ezmesi, yarım domates, 1 küçük salatalık, 1 kase dereotu-maydonoz-nane üstüne yarım limon sıktım, 1 fincan taze biberiye çayı.
Öğle;
2 köfte, 1 ince dilim beyaz peynir.
Bu akşam saçma oldu biraz. Dışardayız şuan doğum gününe geldik ev sahibi yemekleri ben ayarlıcam demişti amaneyse yazayım.
Akşam;
1 tabak roka-domates ve mozerella peyniri, 1 yk kısır, 1 küçücük dilim peynirli ekmek, 1 bardak maden suyu.
Su 3 lt.
Spor 40dk bisiklet.
Gün içinde 1 kapiçino ve 2 filtre kahve içtim.
moni
NooooAnlaşıldı senide fırçalamam laxım kaçamak yapmayasın diye
Şimdi bisürü tarif olduCanım bu tarife iki kaşık yulaf ezmesi ve süt yerine kefir olarak diyetisyenim yaptırmıştı bana yalnız avakodu yoktu ya bir tane muz yada iki üç dilim ananas kat demişti ve müthiş ödem attırıyor bir hafta her sabah yapmıştım bunu çokda lezzetli ve doyurucu
Şimdi bisürü tarif oldu
Onu bölüm bölüm yazın
Evdeki malzemelere göre ayarlayalım
Noooo
Mahalleden arkadaşlarımla gelirim bak
Benim yaptığım tarif
2 yk yulaf ezmesi
1 küçük muz
1 bardak süt
2 tk findik ezmesi veya fıstık ezmesi (Fındık ya da fıstığın kendisi de olur)
Blenderda çırp ve iç.
Şimdi bisürü tarif oldu
Onu bölüm bölüm yazın
Sabah içip camiye gidebilirimBenim yaptığım tarif
2 yk yulaf ezmesi
1 küçük muz
1 bardak süt
2 tk findik ezmesi veya fıstık ezmesi (Fındık ya da fıstığın kendisi de olur)
Blenderda çırp ve iç.
Şimdi bisürü tarif oldu
Onu bölüm bölüm yazın
Aslında 10.takımın yemek tarifleri diye bir topikmi açsa moni cim oraya yazsak tarifleri yapmak isteyen baksa burada mesajların arasında kaybolabiliyor
moni
Bu karaciğer detoksu.Bir de
10-15 dal kadar maydanoz
1 bardak su
Yarım limon suyu
Blenderdan geçir ve iç. Bu daha çok detoks ama tok tutmaz
Çok iyi bi fikir aslında orda kaybolmazda burda sohbet muhabbet hep gerilere kaçıyor.
Fıstık var, yiyen yok. Böyle degerlendirsemFındık yada bademdi benim tarif ama çiğ olacak
Ben akşama yemek olur diye bekliyodum en kötü salata yerin diye düşünmüştüm ama önümde baya pasta börek çerez alkol peynir tabakları falan olunca artık seçebildiğim kadar seçtim pasta falan ağzıma sürmedimAçıkcası akşamın beklediğim kadar kötü değil. Başta uyarında aha dedim gelecek pastalar börekler 3 dilim ekmek yemiş oldun fazlı mı evet 2 dilim yeterli. Aklında bulunsun karbon alacaksan akşamdan o sabah ekmeğini biraz kıs. sonra pişman olmazsın.
Bu arada ilk baktığımda filtreyi litre okudumoldum
Bu karaciğer detoksu.
1 hafta eşimle yapmıştık, sonra unuttuk
sara_28 benide kırdın dermişim.
Iyi yapmışsın bak kaçamak yapacakları zaman seni hatırlayıp vazgeçiyorlar
Fıstık var, yiyen yok. Böyle degerlendirsem
Sagol ablacm bildiklerimi elimden geldigince aktarmaya çalışıyorumAklın yolu birde ondan.
Merve ve senin menü yorumlarınız
Yaaa ikinizi ayni anda göremeyecekmiyiz bizBiz monişle işleri bölüştük dermişimo hasta olunca ben çok geliyorum ben olmayınca o geliyor
Ben gene kaybolsam iyi olacak
Avakadonun yag yakici özelligi var canm fındık bende pek oturtamamistm ilk baktığımda ama kıtır kıtır agizq geliyor yaa ayyy muhteşemAynen güzel bir tarif
Ben avokado yerine yulaf ezmesi koyardım 1 2 kaşık kadar. (Yulaf ezmesini yiyebildiğim tek yerdi şimdi yeni tariflerle arttı)
Fındık yerine katkısız fıstık ezmesi de olabilir (Işığımız hiç fıstık ezmesiyle barışmadı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?