Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah 2 dilim ekmek akşam 1 dilim peynirli ekmek etti sana 3 dilim kısırın olsa olsa ekmeğin 3te biridir

Avakadom dolapta duruyo yarın sabah tam buğday unlu yaprak galeta üzerine süreyim labneyle nasıl olur sence

Avakadonun yag yakici özelligi var canm fındık bende pek oturtamamistm ilk baktığımda ama kıtır kıtır agizq geliyor yaa ayyy muhteşem

Avokadonun yağ yakma özelliğini biliyomda ben Allah'ın bi köyü gibi olan ilçe merkezinde yaşıyorum avodakoyu her zaman bulamıyorum Greyfurtun yağ yakma özelliği var konuyla alakası yok ama yağ yakımı dedik ya aklıma geldi

Evet cok doyurucu ve cok tok tutucu bugün sabah yine yaptim da yapinca aklima geldi burayada yazayim dedim
Yani sabahtan keske ekmegin 1 dilim olsaydi canm ama yinede herkes pasta yerken sen yemedigin icin bu alkışlar sana
Aebenin ikinci hesabı mı yoksa?

Mantıklı
Yazı rengide aynı
Ahahahahha ilahi hic güleceğim yoktu
Bir de

10-15 dal kadar maydanoz
1 bardak su
Yarım limon suyu

Blenderdan geçir ve iç. Bu daha çok detoks ama tok tutmaz
Evet buda sabah ac karnina yemekten 1 saat önce felan yada akşam yatmadan 2 saat önce icilebiliyor harika ödem attiriyor
Aslında 10.takımın yemek tarifleri diye bir topikmi açsa moni cim oraya yazsak tarifleri yapmak isteyen baksa burada mesajların arasında kaybolabiliyor

moni
Ben favorilere ekliyorum kolay bulmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…