Kavrulmuş tuzlu Antep fıstığımı çiğ yer fıstığımı canım bu detoksun faydalı olabilmesi için kuruyemişin çiğ olması gerekFıstık var, yiyen yok. Böyle degerlendirsem
Ben akşama yemek olur diye bekliyodum en kötü salata yerin diye düşünmüştüm ama önümde baya pasta börek çerez alkol peynir tabakları falan olunca artık seçebildiğim kadar seçtim pasta falan ağzıma sürmedim3 dilim ekmek olcak kadar kısır yemedim ama ben 1 yk kısır 2 dilim etmez yaa etmemeli
Sagol ablacm bildiklerimi elimden geldigince aktarmaya çalışıyorum
Yaaa ikinizi ayni anda göremeyecekmiyiz biz
Avakadonun yag yakici özelligi var canm fındık bende pek oturtamamistm ilk baktığımda ama kıtır kıtır agizq geliyor yaa ayyy muhteşem
Hee öyle ben sadece akşam 3 dilim dedin sandımsabah 2 dilim ekmek akşam 1 dilim peynirli ekmek etti sana 3 dilimkısırın olsa olsa ekmeğin 3te biridir
Avakadonun yag yakici özelligi var canm fındık bende pek oturtamamistm ilk baktığımda ama kıtır kıtır agizq geliyor yaa ayyy muhteşem
Hee öyle ben sadece akşam 3 dilim dedin sandım
Bir aeben yetmedi size anlaşılanAebenin ikinci hesabı mı yoksa?
AhahaMantıklı
Yazı rengide aynı
Karaciğer yağlanmasına karşıydıKaraciğer kısmını duyduydum da be daha çok yağ yakım kısmındayım
Kavrulmuş yer fıstığıKavrulmuş tuzlu Antep fıstığımı çiğ yer fıstığımı canım bu detoksun faydalı olabilmesi için kuruyemişin çiğ olması gerek
Canlar öyle bir topik zaten var ama sadece 10. Takımın değil . Oraya ekleye bilirsinizÇok iyi bi fikir aslında orda kaybolmazda burda sohbet muhabbet hep gerilere kaçıyor.
Azalttım valla kahveyi deTotalde baktım olaya
Olabilir ben de ilk 2 litre kahve içtiğini düşündüydüm
Cappuccino şekerli deyilmiAzalttım valla kahveyi de
Sen hele bi ye bak ben sana ne yapıyom istersen mahalleyi topla gel
Kavrulmuş yer fıstığı
Kavrulmamış badem ve ceviz var
Bana güvenip birbirinize dalmayın. Topukları yağlar kaçarım.Bebeğim tersim pistir bak şimdiden uyarayım
demedi deme..
Evet cok doyurucu ve cok tok tutucu bugün sabah yine yaptim da yapinca aklima geldi burayada yazayim dedimCanım bu tarife iki kaşık yulaf ezmesi ve süt yerine kefir olarak diyetisyenim yaptırmıştı bana yalnız avakodu yoktu ya bir tane muz yada iki üç dilim ananas kat demişti ve müthiş ödem attırıyor bir hafta her sabah yapmıştım bunu çokda lezzetli ve doyurucu
Yani sabahtan keske ekmegin 1 dilim olsaydi canm ama yinede herkes pasta yerken sen yemedigin icin bu alkışlar sanaBu menümü size etrafımda pasta yiyen insanlar eşliğinde yazıyorum sevgili takımım
Sabah;
2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim beyaz peynir,
1 tk zeytin ezmesi, yarım domates, 1 küçük salatalık, 1 kase dereotu-maydonoz-nane üstüne yarım limon sıktım, 1 fincan taze biberiye çayı.
Öğle;
2 köfte, 1 ince dilim beyaz peynir.
Bu akşam saçma oldu biraz. Dışardayız şuan doğum gününe geldik ev sahibi yemekleri ben ayarlıcam demişti amaneyse yazayım.
Akşam;
1 tabak roka-domates ve mozerella peyniri, 1 yk kısır, 1 küçücük dilim peynirli ekmek, 1 bardak maden suyu.
Su 3 lt.
Spor 40dk bisiklet.
Gün içinde 1 kapiçino ve 2 filtre kahve içtim.
moni
Aebenin ikinci hesabı mı yoksa?
Ahahahahha ilahi hic güleceğim yoktuMantıklı
Yazı rengide aynı
Evet buda sabah ac karnina yemekten 1 saat önce felan yada akşam yatmadan 2 saat önce icilebiliyor harika ödem attiriyorBir de
10-15 dal kadar maydanoz
1 bardak su
Yarım limon suyu
Blenderdan geçir ve iç. Bu daha çok detoks ama tok tutmaz
Ben favorilere ekliyorum kolay bulmak icinAslında 10.takımın yemek tarifleri diye bir topikmi açsa moni cim oraya yazsak tarifleri yapmak isteyen baksa burada mesajların arasında kaybolabiliyor
moni
TmmKavrulmamış badem kullan bence
N'apsam esmeri mi koç etsem başıma acep?Bir aeben yetmedi size anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?