Yeni gelenler bilmiyor. Burası tam bir terapi merkezi. Bi ara daha neseliydik. Kilo verdikçe neşeleri söndüEvet cok doyurucu ve cok tok tutucu bugün sabah yine yaptim da yapinca aklima geldi burayada yazayim dedim
Yani sabahtan keske ekmegin 1 dilim olsaydi canm ama yinede herkes pasta yerken sen yemedigin icin bu alkışlar sana
Ahahahahha ilahi hic güleceğim yoktu
Evet buda sabah ac karnina yemekten 1 saat önce felan yada akşam yatmadan 2 saat önce icilebiliyor harika ödem attiriyor
Ben favorilere ekliyorum kolay bulmak icin
Ahahahhh
Evet cok doyurucu ve cok tok tutucu bugün sabah yine yaptim da yapinca aklima geldi burayada yazayim dedim
Yani sabahtan keske ekmegin 1 dilim olsaydi canm ama yinede herkes pasta yerken sen yemedigin icin bu alkışlar sana
Ahahahahha ilahi hic güleceğim yoktu
Evet buda sabah ac karnina yemekten 1 saat önce felan yada akşam yatmadan 2 saat önce icilebiliyor harika ödem attiriyor
Ben favorilere ekliyorum kolay bulmak icin
Onu toplam gün icinde yedigin ekmekler icin dedi de ögleni fark etmedi sanrm orda da bir ekmek vardi yanılmiyorsam :)Ben akşama yemek olur diye bekliyodum en kötü salata yerin diye düşünmüştüm ama önümde baya pasta börek çerez alkol peynir tabakları falan olunca artık seçebildiğim kadar seçtim pasta falan ağzıma sürmedim3 dilim ekmek olcak kadar kısır yemedim ama ben 1 yk kısır 2 dilim etmez yaa etmemeli
Kader utansız gezoYeni gelenler bilmiyor. Burası tam bir terapi merkezi. Bi ara daha neseliydik. Kilo verdikçe neşeleri söndü
Yeni gelenler bilmiyor. Burası tam bir terapi merkezi. Bi ara daha neseliydik. Kilo verdikçe neşeleri söndü
Kader utansız gezo
O eski halimden eser yok şimdi
Buralarda olsan eskiye döneriz baby, gelmiyonki.Kader utansız gezo
O eski halimden eser yok şimdi
Bi aralar lakabım düzeltici faliyetti
Öğlen ince dilim beyaz peynir var ekmek yemedimOnu toplam gün icinde yedigin ekmekler icin dedi de ögleni fark etmedi sanrm orda da bir ekmek vardi yanılmiyorsam :)
Sana güveniyorumBi aralar lakabım düzeltici faliyetti
Cok iyi olabilir ama ben en cok avakadoyu bol limon minicik tuz ve sarimsakla seviyorum suan yazarken bile agzimin suyu aktiAvakadom dolapta duruyo yarın sabah tam buğday unlu yaprak galeta üzerine süreyim labneyle nasıl olur sence
Şok markette ve yeni yeni bimde satilmaya başladı canm eger varsa yakınında..Avokadonun yağ yakma özelliğini biliyomda ben Allah'ın bi köyü gibi olan ilçe merkezinde yaşıyorum avodakoyu her zaman bulamıyorumGreyfurtun yağ yakma özelliği var konuyla alakası yok ama yağ yakımı dedik ya aklıma geldi
Ahahahhahahahah koptum suanTotalde baktım olaya
Olabilir ben de ilk 2 litre kahve içtiğini düşündüydüm
Bir aeben yetmedi size anlaşılan
Ey degistirem madem benAhaha
bak onda haklısınız, bende esmerin mesajlarını okurken dur benim mesajmı diyom renk yüzünden
Cig badem olarKavrulmuş yer fıstığı
Kavrulmamış badem ve ceviz var
Herkesin başında olan şeyler saracımNe oldu bakim sana kaç gündür senin tadın yok farkındayım
Ben karışmamN'apsam esmeri mi koç etsem başıma acep?
Ahahahahha kilo vermek iyi gelmedi herhalYeni gelenler bilmiyor. Burası tam bir terapi merkezi. Bi ara daha neseliydik. Kilo verdikçe neşeleri söndü
Buralarda olsan eskiye döneriz baby, gelmiyonki.divinity hayalet takılıyor, Aylin42Konya başını kaşıyacak zaman bulamıyor. yasom7272 evde hasta bakıyor, işe gidip geliyor
Zre_ daha gelmiyor.
Yeniler bizden cekiniyormuki
Ahahahahahha ince dilimden sonra hep ekmek gelir ya demek mervenin kahveyi yanlis anladigi gibi bende peyniri ekmek okudumÖğlen ince dilim beyaz peynir var ekmek yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?