Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sapıttıgında sopalarım bak bizim burda canımız çıkıyor o rakamlara inmek için sakin yukarı tırmanma bak hedefin 52 imis ona odaklan
Yarın akşama hollandalı sma türkleri ve türk yemeklerini çok seven misafirlerim var. Ağır yemeklerimizden istiyolarmış. İslim kenabı yapıyorum şuan normalde o kızarmış patlıcandan bir dilim ekmek arasına domates ve peynir koyup mis gibi yerdim tadına bile bakmadım valla sen düşün artık bendeki motivasyonu

esmerm91 canım ne durumdasın, istikrarı yakaladın mı? liste için ne yapalım bu hafta?
Monişim gecen haftada istikrar tamdi ama ödem oluşmuştu o yüzden kilom degismediginden girmek istememiştim sen bilirsin almak istersen al benm listeye girmek icin bir acelem yok listede olsam da olmasam da burdaym nasilsa burasi yeterince beni motive ediyor
Sağol canım
Sen daha güzel vermişsin
Sagol canm
Hic canını sıkma doktorlarin asla olmaz düzelmez dedigi nice şeyler düzeldi şifayı veren Allah zamanla düzelir insallah cok geçmiş olsun

Masallah canm hep böyle tam olur insallah motivasyonun

Süpersin

Bende geçen hafta kuşbaşı etkisini yaptım. Patlıcan yemeyen eşim ve bende yedik. Çok güzel olmuştu. Artanlari misafire paket yapıp verdim

geçmiş olsun canım hiç üzülme önce iyileş sonra başka bir doktora görünürsün bakarsın düzelir

Kilo bildirimi
Geçen hafta 99.3
Bu hafta 99.1
Fark 200
Yüzde 0.20

moni

tebrik ederim canım biraz daha dişini sıksaydın 98 i görürdün haftaya 97 gelsin tamam mı

kızlar size bir soru soracam acil cevap verin ben öğlene hamsi mercimek çorbası ve salata yedim akşama çorba salatamı yiyeyim yoksa kıymalı makarna ve yoğurtmu yiyeyim bunu neden sorduğumuda açıklayayım normalde pazar günleri benim boş günüm o gün istediğimi yiyebiliyorum ama ben yinede dikkat ediyorum ancak bu hafta pazar günü boş günüm olmayacak çünkü kurubaklagil detoksum var o yüzden o günkü hakkımı bugün makarnadan yana kullansam bugüne çokmu yüklenmiş olurmuyum kararsız kaldım

gezegenfeza esmerm91 aeben Wydra

Hala adet olamadım 4 gün geçti. Kendimi şişmiş balon gibi hissediyorum. Normalde üst iç çamaşır olur anlayın yani ödem fena gibi. Bilmiyorum ne yapabilirim. Kür filan mı denesem acaba. Dün bi bardak suya ceviz içi koydum sabah suyunu içip cevizi yedim tok tutuyormuş. Başka detoks tarzı ne olabilir diye düşünüyorum. Elma sirkesi mi içsem her sabah.

Hamile olma ihtimalin var mı
Evli misin bilmiyorum

Zaten çorba içsen mercimekte karbon onun yerine bol kıymalı ( mümkünse yağsız) makarnanı ye , yanında salataylada dengelersin.
Of günün nasıl olsa .
Miktarını az tutacagınıda biliyorum

bence de makarna ve salata ye.

Nar suyu adeti söktürür diye biliyorum amora , ama hamilemi kalmak istiyorsun öyleyse uzakdur.
Tuzu sıfırla bolda su iç , karbonuda kıs inecektir.
Ödem atmak için lapa diyeti yaparım ben 1 günlük . Sadece pişmiş pirinç ve yogurt . Tüm gün başka bişi yok . Oda söker ödemi bende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…