Çok teşekkür ederim canım sizlerle birlikte hep beraber daha çoook kilolar vereceğiz inşallahÇok güzel vermiştim canım
Emzirdiğin halde
Azminden dolayi Tebrikler
Sapıttıgında sopalarım bak bizim burda canımız çıkıyor o rakamlara inmek için sakin yukarı tırmanma bak hedefin 52 imis ona odaklanAmin canım 55i ucundan kıyısından gördüm diye sapıtmam inşallah
Aynen canm leslie candırO zaman şu aşamada platesi hiç düşünmeyeyim leslieden başlayayım. Haftada 1 kilo verebilsem daha ne isterim
Çok teşekkür ederim
Yarın akşama hollandalı sma türkleri ve türk yemeklerini çok seven misafirlerim var. Ağır yemeklerimizden istiyolarmış. İslim kenabı yapıyorum şuan normalde o kızarmış patlıcandan bir dilim ekmek arasına domates ve peynir koyup mis gibi yerdim tadına bile bakmadım vallaSapıttıgında sopalarım bak bizim burda canımız çıkıyor o rakamlara inmek için sakin yukarı tırmanma bak hedefin 52 imis ona odaklan
Monişim gecen haftada istikrar tamdi ama ödem oluşmuştu o yüzden kilom degismediginden girmek istememiştim sen bilirsin almak istersen al benm listeye girmek icin bir acelem yok listede olsam da olmasam da burdaym nasilsa burasi yeterince beni motive ediyoresmerm91 canım ne durumdasın, istikrarı yakaladın mı? liste için ne yapalım bu hafta?
Sagol canmSağol canım
Sen daha güzel vermişsin
Hic canını sıkma doktorlarin asla olmaz düzelmez dedigi nice şeyler düzeldi şifayı veren Allah zamanla düzelir insallah cok geçmiş olsunAy hanımlar doktordan çıktım içeride cam kalmamış ama o parmak bir daha düzelmez kötü yerden kesilmiş dedi. Yani anlayacağınız ayak parmaklarımdan birşni oynatamayacağım artık. Olsum Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür ya hepsi kesilseydi ne olacaktı. Öpüyprum hepinizi . bu arada insanlar canımı sıkmaya devam ediyor bu sefer yiyerek hıncımı kendimden çıkarmayacağım yemeyerek zayıflayarak çıkaracağım. Burada bşr yazı paylaşılmıştı en güzel intikam zayıf ve güzel olmak haydi bakalım
Masallah canm hep böyle tam olur insallah motivasyonunYarın akşama hollandalı sma türkleri ve türk yemeklerini çok seven misafirlerim var. Ağır yemeklerimizden istiyolarmış. İslim kenabı yapıyorum şuan normalde o kızarmış patlıcandan bir dilim ekmek arasına domates ve peynir koyup mis gibi yerdim tadına bile bakmadım vallasen düşün artık bendeki motivasyonu
SüpersinYarın akşama hollandalı sma türkleri ve türk yemeklerini çok seven misafirlerim var. Ağır yemeklerimizden istiyolarmış. İslim kenabı yapıyorum şuan normalde o kızarmış patlıcandan bir dilim ekmek arasına domates ve peynir koyup mis gibi yerdim tadına bile bakmadım vallasen düşün artık bendeki motivasyonu
Bende geçen hafta kuşbaşı etkisini yaptım. Patlıcan yemeyen eşim ve bende yedik. Çok güzel olmuştu. Artanlari misafire paket yapıp verdimYarın akşama hollandalı sma türkleri ve türk yemeklerini çok seven misafirlerim var. Ağır yemeklerimizden istiyolarmış. İslim kenabı yapıyorum şuan normalde o kızarmış patlıcandan bir dilim ekmek arasına domates ve peynir koyup mis gibi yerdim tadına bile bakmadım vallasen düşün artık bendeki motivasyonu
Kalp gözüm açıldıya, kim gelip okuyup gidiyor görüyorum artık.gezegenfeza yol calismasi vardi anca geldim
Ben hep buralardayim aslinda okuyuorum bakiyorum vallahii
Kaç kilosungezegenfeza yol calismasi vardi anca geldim
Ben hep buralardayim aslinda okuyuorum bakiyorum vallahii
Ay hanımlar doktordan çıktım içeride cam kalmamış ama o parmak bir daha düzelmez kötü yerden kesilmiş dedi. Yani anlayacağınız ayak parmaklarımdan birşni oynatamayacağım artık. Olsum Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür ya hepsi kesilseydi ne olacaktı. Öpüyprum hepinizi . bu arada insanlar canımı sıkmaya devam ediyor bu sefer yiyerek hıncımı kendimden çıkarmayacağım yemeyerek zayıflayarak çıkaracağım. Burada bşr yazı paylaşılmıştı en güzel intikam zayıf ve güzel olmak haydi bakalım
Hamile olma ihtimalin var mıHala adet olamadım 4 gün geçti. Kendimi şişmiş balon gibi hissediyorum. Normalde üst iç çamaşır olur anlayın yani ödem fena gibi. Bilmiyorum ne yapabilirim. Kür filan mı denesem acaba. Dün bi bardak suya ceviz içi koydum sabah suyunu içip cevizi yedim tok tutuyormuş. Başka detoks tarzı ne olabilir diye düşünüyorum. Elma sirkesi mi içsem her sabah.
Zaten çorba içsen mercimekte karbon onun yerine bol kıymalı ( mümkünse yağsız) makarnanı ye , yanında salataylada dengelersin.kızlar size bir soru soracam acil cevap verin ben öğlene hamsi mercimek çorbası ve salata yedim akşama çorba salatamı yiyeyim yoksa kıymalı makarna ve yoğurtmu yiyeyim bunu neden sorduğumuda açıklayayım normalde pazar günleri benim boş günüm o gün istediğimi yiyebiliyorum ama ben yinede dikkat ediyorum ancak bu hafta pazar günü boş günüm olmayacak çünkü kurubaklagil detoksum var o yüzden o günkü hakkımı bugün makarnadan yana kullansam bugüne çokmu yüklenmiş olurmuyum kararsız kaldım
gezegenfeza esmerm91 aeben Wydra
bence de makarna ve salata ye.kızlar size bir soru soracam acil cevap verin ben öğlene hamsi mercimek çorbası ve salata yedim akşama çorba salatamı yiyeyim yoksa kıymalı makarna ve yoğurtmu yiyeyim bunu neden sorduğumuda açıklayayım normalde pazar günleri benim boş günüm o gün istediğimi yiyebiliyorum ama ben yinede dikkat ediyorum ancak bu hafta pazar günü boş günüm olmayacak çünkü kurubaklagil detoksum var o yüzden o günkü hakkımı bugün makarnadan yana kullansam bugüne çokmu yüklenmiş olurmuyum kararsız kaldım
gezegenfeza esmerm91 aeben Wydra
Nar suyu adeti söktürür diye biliyorum amora , ama hamilemi kalmak istiyorsun öyleyse uzakdur.Hala adet olamadım 4 gün geçti. Kendimi şişmiş balon gibi hissediyorum. Normalde üst iç çamaşır olur anlayın yani ödem fena gibi. Bilmiyorum ne yapabilirim. Kür filan mı denesem acaba. Dün bi bardak suya ceviz içi koydum sabah suyunu içip cevizi yedim tok tutuyormuş. Başka detoks tarzı ne olabilir diye düşünüyorum. Elma sirkesi mi içsem her sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?