Yani canin cok istiyorsa makarna ye ama eger ki bos günün diye sirf yiyeceksen bosver corba salatayla gecistir bu haftalik varsin böyle olsun ha yok canm cok makarna yemek istiyor dersen ye canm nasilsa bugün cuma yeni tartıldıkkızlar size bir soru soracam acil cevap verin ben öğlene hamsi mercimek çorbası ve salata yedim akşama çorba salatamı yiyeyim yoksa kıymalı makarna ve yoğurtmu yiyeyim bunu neden sorduğumuda açıklayayım normalde pazar günleri benim boş günüm o gün istediğimi yiyebiliyorum ama ben yinede dikkat ediyorum ancak bu hafta pazar günü boş günüm olmayacak çünkü kurubaklagil detoksum var o yüzden o günkü hakkımı bugün makarnadan yana kullansam bugüne çokmu yüklenmiş olurmuyum kararsız kaldım
gezegenfeza esmerm91 @aeben Wydra
Zaten çorba içsen mercimekte karbon onun yerine bol kıymalı ( mümkünse yağsız) makarnanı ye , yanında salataylada dengelersin.
Of günün nasıl olsa .
Miktarını az tutacagınıda biliyorum
bence de makarna ve salata ye.
Yani canin cok istiyorsa makarna ye ama eger ki bos günün diye sirf yiyeceksen bosver corba salatayla gecistir bu haftalik varsin böyle olsun ha yok canm cok makarna yemek istiyor dersen ye canm nasilsa bugün cuma yeni tartıldık
6 ayda kaç kilo verdin canım ve arada kacamaklar olmuşmuydugerçekten canım istiyor çok sevmeme rağmen altı aylık diyet geçmişimde sadece bir defa makarna yedim ki yine burda sorarak yemiştim kıymalı bol maydanozlu ve baharatlı yapayım yanına salata ve ruşeymli yoğurt
Canın hangisini istiyorsa onu ye bencekızlar size bir soru soracam acil cevap verin ben öğlene hamsi mercimek çorbası ve salata yedim akşama çorba salatamı yiyeyim yoksa kıymalı makarna ve yoğurtmu yiyeyim bunu neden sorduğumuda açıklayayım normalde pazar günleri benim boş günüm o gün istediğimi yiyebiliyorum ama ben yinede dikkat ediyorum ancak bu hafta pazar günü boş günüm olmayacak çünkü kurubaklagil detoksum var o yüzden o günkü hakkımı bugün makarnadan yana kullansam bugüne çokmu yüklenmiş olurmuyum kararsız kaldım
Ohh afiyet bal olsun. Valla misafirlet severler mi bilmiyom ama bizde çok severiz. Sabahtan beri mutfaktayım daha da bitmedi. Çorbası, yemeği, tatlısı, 4-5 çeşit mezesiyle tam türk mutfağı yapıyorum ama ben doğru düzgün yiyemeyeceğim ona yanıyorumBende geçen hafta kuşbaşı etkisini yaptım. Patlıcan yemeyen eşim ve bende yedik. Çok güzel olmuştu. Artanlari misafire paket yapıp verdim
6 ayda kaç kilo verdin canım ve arada kacamaklar olmuşmuydu
Netten adet söktürücü diye yazarsan karşına bazı bitkiler çıkar canımHala adet olamadım 4 gün geçti. Kendimi şişmiş balon gibi hissediyorum. Normalde üst iç çamaşır olur anlayın yani ödem fena gibi. Bilmiyorum ne yapabilirim. Kür filan mı denesem acaba. Dün bi bardak suya ceviz içi koydum sabah suyunu içip cevizi yedim tok tutuyormuş. Başka detoks tarzı ne olabilir diye düşünüyorum. Elma sirkesi mi içsem her sabah.
Ben yok muyum??***10. Takım 604. ETAP ***
Moni(93,9/93,3/0,6/%0,64)
Sara_28(79,5/79,0/0,5/% 0,63)
Antepia27 (99,3/99,1/0,2/% 0,20)
Pamukprncess(62,7/61,2/1,5/%2,39 )
ozlemkartal(94,7/94,4/0,3/%0,32 )İzinli.
Obezzto(79,5/79,1/0,4/%0,50 )
60kiloyum(81,6/82,4/0,8/% -0,98)İzinli.
efser(87,2/86,5/0,7/% 0,80)
phalanx(68,5///% )İzinli.
hedef56(74,8/74,5/0,3/ %0,40 )
wydra(60,4/59,4/1/% 1,66)
IKokunhuzur (71,1/69,7/1,4/% 1,97)
GIDI (98,0/97,0/1/%1,02)
esmerm91 (79,5/78,2/1,3/%1,64)551. etapta kendi isteği ile ayrılan üye. Bt: 24 12.2018 Bk: 82,5 H:70
10. Takım Ortalaması : % 0,799
Ohh afiyet bal olsun. Valla misafirlet severler mi bilmiyom ama bizde çok severiz. Sabahtan beri mutfaktayım daha da bitmedi. Çorbası, yemeği, tatlısı, 4-5 çeşit mezesiyle tam türk mutfağı yapıyorum ama ben doğru düzgün yiyemeyeceğim ona yanıyorum
Sağolasın canımellerine sağlık canım yiyenlere afiyet olsun
Yap yap harika bir lezzet canm hem harika yag yaktırıyor
Sen bunu hak ettin merviş tebrik ederim
Aminnnn
Ben emzirdigim için diyetisyen bana her öğün 2dilim ekmek verdi bebeğim 6aylik
Tebrikler :)
59 görmüşsun darısı başıma :)
Harika
Tesekkur ederim
Tebrik ederim
Hoşgeldin. Aramiza umarim hedefine ulasirsin
Tebrikler.
Harikaa
Tebrik ederim cok guzel vermissin.
Niye utaniyorsun eksi gelmissin arti diyilki hic yoktan iyidirtebrik ederim.
şu an iş yerinde ekler kuru pastalar havada uçuşuyo tabi ben napıyorum yeşil çayımı yudumlıuyorum
Kızlar kilo vermek için neler yapıyorsunuz. Beslenme ve spor olarak neler tercih ediyorsunuz.
Baktım hepiniz maşallah kilo veriyorsunuz ne kadar güzel.
Ben uzun süredir ne kadar çok yesem de dikkat etsem de değişmiyor kilom. Spor yapamıyorum çünkü yorucu bir işim var. Sabah 6 da uyanıyorum akşam eve dönmem 8 oluyor. Spor için nasıl bir yol izlesem bilemiyorum. Ama sporsuz olmaz biliyorum. Diyet olarak ne yapacağıma henüz karar vermedim ama kalori saymak iyi gibi geliyor.
Kafam karışık biraz benim.
Bende çok sevindim ve gaza geldim sonunda valla işi gücü bırakip spor yaptım dikkatli oldum umarım böyle gider :) teşekkürler obeztomm .. şuan şişlik hissettiğim halde bu kadar bence en az -200 Gr dahası da vardır diye hissediyorum hadi bakalım beni aranızda tutun başka türlü gitmeyecek bu kilolar
Keşke güzel şeyler zararlı olmasa
Ay hanımlar doktordan çıktım içeride cam kalmamış ama o parmak bir daha düzelmez kötü yerden kesilmiş dedi. Yani anlayacağınız ayak parmaklarımdan birşni oynatamayacağım artık. Olsum Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür ya hepsi kesilseydi ne olacaktı. Öpüyprum hepinizi . bu arada insanlar canımı sıkmaya devam ediyor bu sefer yiyerek hıncımı kendimden çıkarmayacağım yemeyerek zayıflayarak çıkaracağım. Burada bşr yazı paylaşılmıştı en güzel intikam zayıf ve güzel olmak haydi bakalım
Yarın akşama hollandalı sma türkleri ve türk yemeklerini çok seven misafirlerim var. Ağır yemeklerimizden istiyolarmış. İslim kenabı yapıyorum şuan normalde o kızarmış patlıcandan bir dilim ekmek arasına domates ve peynir koyup mis gibi yerdim tadına bile bakmadım vallasen düşün artık bendeki motivasyonu
kızlar size bir soru soracam acil cevap verin ben öğlene hamsi mercimek çorbası ve salata yedim akşama çorba salatamı yiyeyim yoksa kıymalı makarna ve yoğurtmu yiyeyim bunu neden sorduğumuda açıklayayım normalde pazar günleri benim boş günüm o gün istediğimi yiyebiliyorum ama ben yinede dikkat ediyorum ancak bu hafta pazar günü boş günüm olmayacak çünkü kurubaklagil detoksum var o yüzden o günkü hakkımı bugün makarnadan yana kullansam bugüne çokmu yüklenmiş olurmuyum kararsız kaldım
Canın hangisini istiyorsa onu ye bence
Sen zaten durman gereken yeri biliyorsun.
Yalniz bugün balık yiyecek olanlar, 1, 2 lokma tahin helva yerse iyi olur
Ben yok muyum??
Kilo verebilen bütün ejderyaları tebrik eder yanaklarından öperim
Sağlıklı beslenme öğün kontrolü ve işin olmazsa olmazı spor. Spor illa atlamalı hoplamalı olmasına gerek yok 10 dakika bir yağ yakıcı hafif sporlar yapılabiliyor en hafiflerinden biri de leslie zaten
Makarna diyecektim makarna dendi zatenkepekli makarnada kullanabilirsin o zaman uzun süre makarnadan uzak kalman gerekmez en azından 15 günde bir yiyebilirsin onu
Sonradan gördüm kızartma yapmaktan beynim yandı zaarEvde tahin helva yoksa peki
Deneme süren bitmediğinden o listede değilsindir o listenin üstündeki listede varsın
Arkadaşlarında önerisi ile leslie ye başlıyorum hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?