Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba
Sabah :
1adet yumurta
Peynir
Roka maydanoz
2dilim ekmek

Öğle : pırasa yemeği
Yoğurt
1dilim ekmek

Ara:1adet portakal (kakao ve h.cevizi serpilmiş)

Akşam : közlenmiş biber patlıcan salatası yoğurtlu
Tarhana çorbası
1dilim ekmek
Az pırasa

Su 2.5 lt
Spor yok

Merhaba.38 yaşında evli 2 çocuk annesiyim.boyum 1.60 kg: 67.7 ayrıldığımda sanırım 62.2 ydim.hedefim 58 kg olmak. Ben bugünden menümü paylaşabilir miyim acaba?

Aramıza hoşgeldin tabi ki paylaşabilirsin aşağıdaki sorulara cevap verip 1. sayfayı da okuyabilir misin?

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

İlk sorum pırasa yemeği pirinçli miydi? Eğer öyleyse bu çok fazla karbon almışsın demektir. Ve lütfen protein miktarını arttırabilir misin?

Bulgurluydu salatada yoğurt vardı

Şimdi menünü daha iyi yorumlayabilirim.
Yine çok fazla karbon almış bulunuyorsun. 3 yemek kaşığı bulgur 1 dilim ekmek yapar. 5 dilim ekmek yemiş oldun.Ve çok az protein almışsın. Lütfen ekmeği azaltıp proteini arttırabilir misin? Yoksa sağlıklı bir kilo kaybı söz konusu olamayacak.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :38
Boyunuz:1.60
Mesleginiz:dr
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2-3ve 10 yaşındalar
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:adana
Kilo alma hikayeniz :sınava hazırlanırken aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:daha sağlıklı olmak ve eski kıyafetlerimin içine girebilmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :spor yapmayı ve kitap okumayı çok seven kafasına koyduğunu yapan biriyim

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)2.takımdaydım izne ayrılmıştım
Şu anki kilonuz:67.7
Hedef kilonuz:58

Hoşgeldin

Menü sabah iki dilim ekmek, bir kaşık yoğurt, çk yağ/bal, zeytin 6, kk peynir, yarim omlet
Ara ikisi bir arada kahve
Öğlen mercimek çorbası ve bir dilim ekmek
Ara iki çatal peynirli irmik helvası
Akşam mangal şiş kıyma ve şiş ciğer ve salata ayran
Su 1.5 lt spor pump it up 30 dk 120p moni aeben sara_28

Herkese merhaba.bugünkü menüm
Sabah:muzlu sütlü yulaf lapası
Öğle: yağsız tavada ısıttığım tavuk şinitzel,ayran,domates
Ara:1 greyfurt,bir avuç kadar tarhana cipsi
Akşam:7-8 kaşık kadar yoğurtlu ıspanak,1/2 el açması ıspanaklı börek
Ara:1kuru incir
Spor:40 dk aerobik 2 lt su

Ekmrpşn fazla olmuş canım bir kase çorba iki dilim ekmek demek toplamda beş dilim ekmek yemişsin ki bu çok fazla ama akşam öğünün güzel afiyet olsun bu arada suyun çok az gülüm 2 - 2.5 litre içsen süper olur

Bugün kü menü
Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta miniklerden
Lor
Salça
1tatlı kaşığı bal-tereyağ
Ara
Büyük fincan sütlü kahve
Akşam
soğanlı domates li balık
Havuç karakelem salatası
Su 2lt
spor
60 dk.yürüyüş 3×60=180 puan

Merhaba.38 yaşında evli 2 çocuk annesiyim.boyum 1.60 kg: 67.7 ayrıldığımda sanırım 62.2 ydim.hedefim 58 kg olmak. Ben bugünden menümü paylaşabilir miyim acaba?
Hoşgeldiniz
Maşallah 2 çocuk annesi 62 kilo
58 de olur inşallah

Güzel bir menü

Amiin azimle devam edelim ve kilolardan kurtulalım.
Aynen hedefime az kaldı mezun olsam da takılırım ben burada yine
İlk hedefim 57 ancak esas hedefim 55. Daha doğru 71 (esasında 72) kiloyken nasılsa kilo veremem deyip hedefi 57 yaptımdı sonra 65i düşünce ben 55 rahat olurum modunda olmaya başladım
Ama 55 inmeden mezun olurum çünkü 3 hafta sonra 1 hafta olamayacağım burada yani ara tatilin 2. haftası sonra tekrar geri geleceğim. Sonra da liste dışında devam edip 55e düşerim 55e düşsem de kilo korumaya geçeceğimden yine buralarda olurum, sevdim burayı gitmiyorum bi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…