Bugün kü menü
Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta miniklerden
Lor
Salça
1tatlı kaşığı bal-tereyağ
Ara
Büyük fincan sütlü kahve
Akşam
soğanlı domates li balık
Havuç karakelem salatası
Su 2lt
spor
60 dk.yürüyüş 3×60=180 puan
Hosgeldin aramiza umarim saglikli bir sekilde hedefine ulasirsinİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :38
Boyunuz:1.60
Mesleginiz:dr
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2-3ve 10 yaşındalar
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:adana
Kilo alma hikayeniz :sınava hazırlanırken aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:daha sağlıklı olmak ve eski kıyafetlerimin içine girebilmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :spor yapmayı ve kitap okumayı çok seven kafasına koyduğunu yapan biriyim
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)2.takımdaydım izne ayrılmıştım
Şu anki kilonuz:67.7
Hedef kilonuz:58
Ahh o suu çok karambole geliyor evdir okuldur ordan oraya savrulurken unutuyorum hemde çok eksik bu su içimi bendeEkmrpşn fazla olmuş canım bir kase çorba iki dilim ekmek demek toplamda beş dilim ekmek yemişsin ki bu çok fazla ama akşam öğünün güzel afiyet olsun bu arada suyun çok az gülüm 2 - 2.5 litre içsen süper olur
Teşekkür ederim.inşallah hepbirlikte veririz.buranın gücüne ve disiplinine çok inanıyorum ben.Hosgeldin aramiza umarim saglikli bir sekilde hedefine ulasirsin
Güzel bir menü
Amiin azimle devam edelim ve kilolardan kurtulalım.
Aynen hedefime az kaldı mezun olsam da takılırım ben burada yine
İlk hedefim 57 ancak esas hedefim 55. Daha doğru 71 (esasında 72) kiloyken nasılsa kilo veremem deyip hedefi 57 yaptımdı sonra 65i düşünce ben 55 rahat olurum modunda olmaya başladım
Ama 55 inmeden mezun olurum çünkü 3 hafta sonra 1 hafta olamayacağım burada yani ara tatilin 2. haftası sonra tekrar geri geleceğim. Sonra da liste dışında devam edip 55e düşerim55e düşsem de kilo korumaya geçeceğimden yine buralarda olurum, sevdim burayı gitmiyorum bi yere
İyi aksamlar.
Kahvalti 2 haslanmis yumurta , 1 dlm cavdar ekmegi , 1 kk peynir maydanoz , 2 çatal menemen
Ara 1 adet yeşil elma
Öğle 1 kase kirmizi mercimek o corbasi 1 kase yogurt
Aksam Balık buglama + salata 1 kase
Su 3 litre
Spor
30 dakika yuruyus 120puam
50 squart 20puan
50 mekik 20 puan
50sinav 20 puan
150 ip atlama 30
30dakika leslie 120
Toplam 330
Gitme bi yere sanada alıştık mervecim
Ne güzel canım toparlamışsın kendini
geçmiş olsun canım hiç üzülme önce iyileş sonra başka bir doktora görünürsün bakarsın düzelir
tebrik ederim canım biraz daha dişini sıksaydın 98 i görürdün haftaya 97 gelsin tamam mı
Evet canım çok şükür 3 haftadır 3 basamak li görmedim ama 99 dansa sıkıldım İnşallah haftaya daha güzel olur
Evet canım bu hafta zor bir hagtamdi 98 çok istedim ama istemeye bugün de n baslamam gerek p.tediden sonraki istek yeterli olmuyor
Sabah: haşlanmış yumurta, 1 adet tam buğday ekmeği az peynir
Ara öğün yok
Öğlen: şirkette kahvaltı günüydü bugün pişi yedim peynirle
Ara öğün yine yok
Aksam: patates salatası çok az
2.5 litre şu spor yok
çok berbat farkındayım
Canım normalde 1dilim tam buğday yiyorum ama öğlen o kadar acıktım ki 2dilim tam buğday yedim spor zumba dersim vardı ama hoca rahatsızlandı icin gidemedimSpor yaptın mı?
Menü güzel de sadece 1 dilim az ekmek yemiş olaydın daha iyiydi. Beyaz ekmek mi yedin tam buğday unlu falan mı?
Hoşbulduk
Canım normalde 1dilim tam buğday yiyorum ama öğlen o kadar acıktım ki 2dilim tam buğday yedim spor zumba dersim vardı ama hoca rahatsızlandı icin gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?