Menü veriyorum
Sabah
2 dlm tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
7 zeytin
Domates
Ogle
1/4 mısır ekmeği
Peynir
2 ceviz
1 mandalina
Akşam
2 kaşık nohut
2 dlm tam buğday ekmeği
Yeşillik
Musakka
Spor 50 dk yürüyüs 150 puan
Geçmiş olsun canım ya kem göze şiş
Merhaba Canim
Geçmiş olsun
Oku kendine canım Rabbim nazardan korusun inşallah
Son gugünler spor salonundan sonra ilk defa mende baş dönmesi yaşadım aç gidiyor dün artık hafif birşeyler yiyip gitmeye basladim
ahahhh vallahi iyi fikir.ama o zamanda altın kızlara terfi eder yine gidemez :)E artık mezun edip moniyi yollayalım
işte bunlar hep eyrotiklikKızlar tek tek alıntılayamadım, dün bizimkiler bizde yattı ( kızım, damadım, torunlar). Küçük gece ateşlendi, uyuyamadım.
Sabah çok erken kalktım camiye lahmacuna gittim.
Geldim kahvaltı hazırla filan. Şimdi sofra toplayıp eve girişecem. Kızla damat gitti, torunlar bende. Eşim beni tahrik ediyor, yanında çok yazmamaya çalışıyorum.
Hepinize çok teşekkür ederim
sara gecmiş oldun.herkes demiş ama bencede sekerin düşmüştür büyük ihtimal.bir ihtimal daha var amaMerhaba hanımlar bugün detoks yalan oldu Şöyleki eşimle dışarı gezmeye çıkmıştık bir anda ne olduğunu anlamadım başım döndü gözüm karardı az kalsın bayılacaktım neyseki çabuk toparladım ve iyiki eşim yanımdaydı biraz oturduk dinlendim sonrada tavuk döner yedim ekmeksiz tabiki sonrada üç sıkım çiğ köfte yedim bol salatayla beraber sonra eve geldik uzanıp dinlendim şimdi daha iyiyim ama dünden haşlayıp hazır ettiğim kuru baklagillerimi dolaba geri kaldırdım bu saatten sonra yemenin bir anlamı olmaz çünkü yarın iyi olursam yaparım olmazsa normal diyetime devam ederim
Anlamadığım niye bir anda öyle oldum şekerimmi düştü tansiyonummu bilmiyorum ama eşim ille doktora gidelim dedi onuda ben istemedim yemek yiyince geçti çünkü
Bugün dışarıda uzun zamandır görmedim birkaç arkadaşı gördüm herkes ağzı açık bir şekilde sen ne yaptın bu kadar zayıfladın tanımadık falan yaptılar nasıl kilo vermişsin falan dediler sonrasında bunu yaşamadım nazarmı oldum ne
beni bırak sen koşmaya devam et
canım nazar değmiş oku kendini ve bikac gün katı şekilde diyet yapma geçmiş olsunMerhaba hanımlar bugün detoks yalan oldu Şöyleki eşimle dışarı gezmeye çıkmıştık bir anda ne olduğunu anlamadım başım döndü gözüm karardı az kalsın bayılacaktım neyseki çabuk toparladım ve iyiki eşim yanımdaydı biraz oturduk dinlendim sonrada tavuk döner yedim ekmeksiz tabiki sonrada üç sıkım çiğ köfte yedim bol salatayla beraber sonra eve geldik uzanıp dinlendim şimdi daha iyiyim ama dünden haşlayıp hazır ettiğim kuru baklagillerimi dolaba geri kaldırdım bu saatten sonra yemenin bir anlamı olmaz çünkü yarın iyi olursam yaparım olmazsa normal diyetime devam ederim
Anlamadığım niye bir anda öyle oldum şekerimmi düştü tansiyonummu bilmiyorum ama eşim ille doktora gidelim dedi onuda ben istemedim yemek yiyince geçti çünkü
Bugün dışarıda uzun zamandır görmedim birkaç arkadaşı gördüm herkes ağzı açık bir şekilde sen ne yaptın bu kadar zayıfladın tanımadık falan yaptılar nasıl kilo vermişsin falan dediler sonrasında bunu yaşamadım nazarmı oldum ne
siz benden kurtulmak mı istiyorsunuzzzahahhh vallahi iyi fikir.ama o zamanda altın kızlara terfi eder yine gidemez :)
canım nazar değmiş oku kendini ve bikac gün katı şekilde diyet yapma geçmiş olsun
İyi akşamlar kızlar
Menümü yazayım
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim ince kasar
1 domates
2zeytkn yesillik
Ara 1 sade türk kahvesi
1 hurma
Ógle
1 kepçe çorba
Salata
Ara 1 fincan yeşil çay
Akşam
4kasik tavuk sote
5kasik yoğurtlu havuc
Son ara
1bardak tarçınlı zencefilli ve zerdecalli sut
Su 2.5lt
Spor 15dk eliptik
15dk leslie
10sguat
A
10sag bacak lunge
10sol bacak lunge
Bungünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 k.k yağsız peynir
5 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek ,çay
Ara 2 ceviz
Öğlen
1 yurmurta ile omlet
1 dilim ekme
Ara 1 Türk kahvesi
Ara 1 portakal
Akşam
1 etsiz çiğ köfte dürüm (ince yufkayla)
1 lokma su böreği
1 kase yoğurt
moni
İyiakşamlar kızlar
Kalori hesaplayamadım
Zaten az...
Sabah 08:00
2 tane peynirli sigara böreği
Öğle 13:00
Kendim yaptığım yulaflı kurabiye 3 adet (küçük )
Ara: 3 bardak yarım yağlı süt (doymak için)
Akşam niyetine 15:30
İki dilim çavdar ekmeği
1 kk keçi peyniri
3-4 çatal köz biberli , yeşil biberli domates soslu acılı ev yapımı karışım
Kakaolu diyetik yiyecekler hazırlarken tadına baktım iki-üç lokma kadar
Spor bugünlük yok
Yaparsam etiketleyerek yazarım
Su :2.000 litre içtim zorla
15:30 da günü kapattığımdan bir porsiyon meyve yicem büyük ihtimal
Karnım aç valla :)
Ne yediğimi sporumla birlikte yazarım
Şimdilik hoşçakalın
moni
gezegenfeza
Merhaba hanımlar
Sabah : menemen
Peynir
2dilim ekmek
Öğle : menemen
1dilim ekmek
Akşam : fırında palamut
Havuç turp salatası az yağlı
1 dilim ekmek
Su 1.5 lt suan
Evde değilim aile ziyaretindeyiz o sebeple sabah yediğimi öğlende yedim öğün atlamamak adına (emzirdigim için ekmekler 2dilim oluyor )
Spor yok
Evet bacılarım. Hayatımın belki de en zor akşamını yaşıyorum :))) biber dolması duruyor orada ve ben sadece bakıyorummmmm . var ya ben halamlara teyzemlere falan gittiğimde biber dolması yaparlardı çok sevdiğim için o derece . ama hayırrrr 1 kaşık bile yemeyeceğim. Hatta şimdi patates kızartıyorum yanına ıspanaklı gözleme yapıcam undan ama tadına bile bakmayacağım. Daha vermem gereken 20 kilom varrrr o kilo verilecek , yazın o kıyafetlet giyilecekkk. Ya burası 50 derece oluyor yazın antalya. Göbeği yanları saklama şansımız da yok. Evewttt yemiyoruzzzşu an aşkı memnudaki bihter gibi isyan etmek istiyorum anne nası dayanıcammm, gözlerimin önünde börekler dolmalar yiyolarr :)))
siz benden kurtulmak mı istiyorsunuzzz
ahahhh vallahi iyi fikir.ama o zamanda altın kızlara terfi eder yine gidemez :)
işte bunlar hep eyrotiklikaeben
sara gecmiş oldun.herkes demiş ama bencede sekerin düşmüştür büyük ihtimal.bir ihtimal daha var amabilmiyorum ki olabilir mi acaba?
beni bırak sen koşmaya devam et
Tövbe deesiz benden kurtulmak mı istiyorsunuzzz
Artık meyve için gecmi kaldım 11gibi uyurum heraldeGüzel menü
Protein dengen iyi
Meyveama salatayı arttır ki diyet esnasında kolestrolün dengelensin.
Karbon fazla
Karbon tam fazla olacak derken çavdar olmasından yırttın. Acıkınca salata yiyebilirsen ye sebze meyve vs. Meyve yersen eğer hemen ardından az bi yoğurt ya da süt iç
Palamut son anda proteine yetişmiş oldu gerçi menemenden de protein almışsındır meyve de olaydı iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?