Artık meyve için gecmi kaldım 11gibi uyurum heralde
iyi akşamlar arkadaşlar ben çok dağıldım. kasım ayında düzene soktun dediğim hayatım da iştahım da değşti.
plansız programsız yaşıyorum
Bugün azcık toparlandım. akşama kadar dikkat edemesem de akşamı et suyu ve maden suyu ile hafif atlattım.
yeşil çayıı da içsem süper.
buralr çok fena kar buz, okullar kaç gündür tatil.yürüyüş de olmadı. yazacak yüzüm yoktu
sizi seviyorum. toparlanacağım inşallah
Merhaba hanımlar bugün detoks yalan oldu Şöyleki eşimle dışarı gezmeye çıkmıştık bir anda ne olduğunu anlamadım başım döndü gözüm karardı az kalsın bayılacaktım neyseki çabuk toparladım ve iyiki eşim yanımdaydı biraz oturduk dinlendim sonrada tavuk döner yedim ekmeksiz tabiki sonrada üç sıkım çiğ köfte yedim bol salatayla beraber sonra eve geldik uzanıp dinlendim şimdi daha iyiyim ama dünden haşlayıp hazır ettiğim kuru baklagillerimi dolaba geri kaldırdım bu saatten sonra yemenin bir anlamı olmaz çünkü yarın iyi olursam yaparım olmazsa normal diyetime devam ederim
Anlamadığım niye bir anda öyle oldum şekerimmi düştü tansiyonummu bilmiyorum ama eşim ille doktora gidelim dedi onuda ben istemedim yemek yiyince geçti çünkü
Bugün dışarıda uzun zamandır görmedim birkaç arkadaşı gördüm herkes ağzı açık bir şekilde sen ne yaptın bu kadar zayıfladın tanımadık falan yaptılar nasıl kilo vermişsin falan dediler sonrasında bunu yaşamadım nazarmı oldum ne
Geçmiş olsun.bu detoxlar hep korkutur beniMerhaba hanımlar bugün detoks yalan oldu Şöyleki eşimle dışarı gezmeye çıkmıştık bir anda ne olduğunu anlamadım başım döndü gözüm karardı az kalsın bayılacaktım neyseki çabuk toparladım ve iyiki eşim yanımdaydı biraz oturduk dinlendim sonrada tavuk döner yedim ekmeksiz tabiki sonrada üç sıkım çiğ köfte yedim bol salatayla beraber sonra eve geldik uzanıp dinlendim şimdi daha iyiyim ama dünden haşlayıp hazır ettiğim kuru baklagillerimi dolaba geri kaldırdım bu saatten sonra yemenin bir anlamı olmaz çünkü yarın iyi olursam yaparım olmazsa normal diyetime devam ederim
Anlamadığım niye bir anda öyle oldum şekerimmi düştü tansiyonummu bilmiyorum ama eşim ille doktora gidelim dedi onuda ben istemedim yemek yiyince geçti çünkü
Bugün dışarıda uzun zamandır görmedim birkaç arkadaşı gördüm herkes ağzı açık bir şekilde sen ne yaptın bu kadar zayıfladın tanımadık falan yaptılar nasıl kilo vermişsin falan dediler sonrasında bunu yaşamadım nazarmı oldum ne
TeşekkürlerGüzel menü
Protein dengen iyi
Meyveama salatayı arttır ki diyet esnasında kolestrolün dengelensin.
Karbon fazla
Karbon tam fazla olacak derken çavdar olmasından yırttın. Acıkınca salata yiyebilirsen ye sebze meyve vs. Meyve yersen eğer hemen ardından az bi yoğurt ya da süt iç
Palamut son anda proteine yetişmiş oldu gerçi menemenden de protein almışsındır meyve de olaydı iyiydi
Güzel menüİyi akşamlar herkese
Sabah:1haşl yumurta,peynir,domates,4 zeytin,1dlm tb ekmek
Ara:1 çay bardağı salep
Öğle:1/2 dlm ıspanaklı d börek
Ara:3ceviz,1 elma,2kuru erik
Akşam:ızgara somonlu kinoalı sağlıklı bir yemek,yanına 1/2 dlm ekmek
Ara:2mandalina
40dk cardio 160 puan,2.5 lt su
Olsun olsunBugün akşam dışarda yedik en diyete uygun yemeği seçtim.yanına ekmek olmasaydı daha iyi olurdu tabi
Çok zor çokEvet bacılarım. Hayatımın belki de en zor akşamını yaşıyorum :))) biber dolması duruyor orada ve ben sadece bakıyorummmmm . var ya ben halamlara teyzemlere falan gittiğimde biber dolması yaparlardı çok sevdiğim için o derece . ama hayırrrr 1 kaşık bile yemeyeceğim. Hatta şimdi patates kızartıyorum yanına ıspanaklı gözleme yapıcam undan ama tadına bile bakmayacağım. Daha vermem gereken 20 kilom varrrr o kilo verilecek , yazın o kıyafetlet giyilecekkk. Ya burası 50 derece oluyor yazın antalya. Göbeği yanları saklama şansımız da yok. Evewttt yemiyoruzzzşu an aşkı memnudaki bihter gibi isyan etmek istiyorum anne nası dayanıcammm, gözlerimin önünde börekler dolmalar yiyolarr :)))
Geçmiş olsun.bu detoxlar hep korkutur beni
O zaman daha da bi dikkat etmem lazım demek ki bilgi için teşekkür ederimZeynep sıkı rakiptir benden demesi :) bu hafta en cok kilo verenlerden kendisi
Aaa ablacim seninde mi dogum günün? Nice güzel yaslarin olsun insallah
Bugün menüm biraz cıs oldu
Sabah kahvaltısı
İki dilim çok tahıllı ekmekle kaşarlı tost
Ayran
Öğlen
komşuma çıkmıştım çayın yanında bi tabak kurabiye bisküvi kek ikram etti evine ilk defa gittim İkramlardan almadan olmadı
Bi tane yuvarlak Elmalı pasta (kurabiye olanından)
İki minik kurabiye
Akşam
Bir porsiyon Bulgurlu pırasa yemeği
Bir kase kırmızı biber salatası
Ara
Ayran
Su az içtim
Spor
50 mekik
50 Squat
Biraz da bacak çalıştım
İyi akşamlar herkese
Sabah:1haşl yumurta,peynir,domates,4 zeytin,1dlm tb ekmek
Ara:1 çay bardağı salep
Öğle:1/2 dlm ıspanaklı d börek
Ara:3ceviz,1 elma,2kuru erik
Akşam:ızgara somonlu kinoalı sağlıklı bir yemek,yanına 1/2 dlm ekmek
Ara:2mandalina
40dk cardio 160 puan,2.5 lt su
Kendimi gördüm bi an :))Kızlar bugün de çok utanarak menümü yazayım
Sabah: bugün çalışmadığım için 12 gibi kahvaltı yaptım zeytin peynir biraz ekmek
Akşam: köfte patates yedim
1.5 litre su içtim
Çok kötü yine ama yazmaktan vazgeçmeyeceğim gözümle görmek daha da etkili oluyor
Kızlar bugün de çok utanarak menümü yazayım
Sabah: bugün çalışmadığım için 12 gibi kahvaltı yaptım zeytin peynir biraz ekmek
Akşam: köfte patates yedim
1.5 litre su içtim
Çok kötü yine ama yazmaktan vazgeçmeyeceğim gözümle görmek daha da etkili oluyor
Maalesef kızartmaMenünün en büyük sorunu hiç salata yememiş olman.
Günde 1.8 porsiyon sebze ve meyve yersen kolesterolünü dengelersin.
Köfteyi ne kadar yedin ihtiyacın olan protein kadar mı? Hepsi yağda kızarmışsa fena yağ almışsındır.
İhtiyacın olan karbonu aldın zaten
Eğer yağda kızarmamışlarsa salata harici iyi bir menü denebilir ancak yağda kızartıldıklarına dair güçlü bir his var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?