Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de hiç sebze meyve yiyen biri değildim ama mecbur beslenmede değişiklik yapmak gerek çünkü kalori açığı yaratmaya çalışıyoruz kilo verirken bu ister istemez kolesterolü de etkiliyor. Sağlıklı ve dengeli beslenme olayı. Bu son 3 ayda hayatımda yediğimin toplamından daha fazla sebze ve meyve yemişimdir yani düşün o derece yemezdim ama sağlık ve denge istiyorsak bu şart. Kilo verirken kaş yapayım derken göz çıkartmamalıyız.

1 su bardağı ayranda 3 gram protein var. Her kilon için 1 gram protein almalısın. Sence sayılıyor mu?

Menü sabah omlet iki dilim ekmek, zeytin 6 tane , kk peynir , çk yağ /bal , 4 kaşık yoğurt
Ara avuç içi kuruyemiş
Öğlen kabak kavurması ve ayran
Ara bir dilim meyve
Akşam iki dilim ekmek ve et kavurma, salata ayran
Ara iki kaşık sütlü yulafli muhallebi
Spor 30 dk pump it up su 2 lt 120puan moni aeben sara ve wydra sizi etiketleyemiyorum nedense olmadı

Son düzenleme:

Pamuğum akşam iki dilim ekmek ve sütlü yulaflı muhallebi fazla olmuş onun dışında iyi canım muhallebiyi öğlende yemiş olsan sindirmen daha kolay olurdu diye düşünüyorum

Kızlar müthis yorgunum yarın bir dünya misafirim gelecek ve bir sürü güzel mamalar yaptım.sabah erkenden kalkıp devam edicem yapmaya..

Bugünkü hiçbir şey olmayan menüm

Sabah 11.00
Iki sucuklu yumurta,peynir, zeytin, domates, turp, bir dilim ekmek

Ara: trabzon hurması

Akşam: iki kepçe lahana yemeği, bir dilim ekmek

Su:1.5 litre
Spor: yok

Geçtiğimiz yaz ayında aynı durumu defalarca yaşadım evim tadilatta olduğu için kaynanamlarda kalıyordum haftanın iki üç günü biber dolması hafta sonları kekler börekler yapıyorlardı benim yemediğimi bildikleri halde ama hep direndim Allahım yardım et dedim daha önce çok yedin bunlardan tatlarını biliyorsun şimdi yemezsen bişey olmaz dedim ve tatlarına bile bakmadım kazanan ben oldum sende yeme şimdi yersen biraz sonra pişmanlık yaşayacaksın yemezsen aynanın karşında kendinle gurur duyacaksın

Toparlarsin canım bazen hepimizde oluyor bu durum onemli olan pes etmemek

Fazla karbon az sebze ve meyve var.

Bu arada süper menü spor sözünü senin için söyledim bak bu hafta sal biraz :) bu kadar mükemmel olmasin

Sozde bu hafta saldiydim 1.lik beklemiyordum hic sporda

Protein az var tek sorunu bu menunun bir de su az

Bugünkü menün az geldi bana canım
Yarın için kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…