- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Nerede senin proteinin?
[\QUOTE]
Bugün protein yok hiç dimi yaa ayran sayılmaz mı peki
Maalesef kızartma
Salata sebze sevmiyorum çok nadir yiyorum ama beslenme seklimde ciddi değişiklik yapmam gerektiğinin daha çok farkında vardım şuan haftaiçi çalıştığım için daha düzenli yiyorum ama haftasonu tam bir felaket
Hadi kapışalim o zaman bu hafta çok iyiydi menüler spor bakalım bu hafta nasıl olacak
Hadi kapışalim o zaman bu hafta çok iyiydi menüler spor bakalım bu hafta nasıl olacak
Bu arada süper menü spor sözünü senin için söyledim bak bu hafta sal biraz :) bu kadar mükemmel olmasinAynen bakalım
Menü sabah omlet iki dilim ekmek, zeytin 6 tane , kk peynir , çk yağ /bal , 4 kaşık yoğurt
Ara avuç içi kuruyemiş
Öğlen kabak kavurması ve ayran
Ara bir dilim meyve
Akşam iki dilim ekmek ve et kavurma, salata ayran
Ara iki kaşık sütlü yulafli muhallebi
Spor 30 dk pump it up su 2 ltmoni aeben sara ve wydra sizi etiketleyemiyorum nedense olmadı
Evet canım ekmek yemeyecektim sözdePamuğum akşam iki dilim ekmek ve sütlü yulaflı muhallebi fazla olmuş onun dışında iyi canım muhallebiyi öğlende yemiş olsan sindirmen daha kolay olurdu diye düşünüyorum
Evet bacılarım. Hayatımın belki de en zor akşamını yaşıyorum :))) biber dolması duruyor orada ve ben sadece bakıyorummmmm . var ya ben halamlara teyzemlere falan gittiğimde biber dolması yaparlardı çok sevdiğim için o derece . ama hayırrrr 1 kaşık bile yemeyeceğim. Hatta şimdi patates kızartıyorum yanına ıspanaklı gözleme yapıcam undan ama tadına bile bakmayacağım. Daha vermem gereken 20 kilom varrrr o kilo verilecek , yazın o kıyafetlet giyilecekkk. Ya burası 50 derece oluyor yazın antalya. Göbeği yanları saklama şansımız da yok. Evewttt yemiyoruzzzşu an aşkı memnudaki bihter gibi isyan etmek istiyorum anne nası dayanıcammm, gözlerimin önünde börekler dolmalar yiyolarr :)))
BommmmBu akşam baya sessizleşti grup kaç gecedir konuşunca uyumaya gittiler herhal
iyi akşamlar arkadaşlar ben çok dağıldım. kasım ayında düzene soktun dediğim hayatım da iştahım da değşti.
plansız programsız yaşıyorum
Bugün azcık toparlandım. akşama kadar dikkat edemesem de akşamı et suyu ve maden suyu ile hafif atlattım.
yeşil çayıı da içsem süper.
buralr çok fena kar buz, okullar kaç gündür tatil.yürüyüş de olmadı. yazacak yüzüm yoktu
sizi seviyorum. toparlanacağım inşallah
Menü sabah omlet iki dilim ekmek, zeytin 6 tane , kk peynir , çk yağ /bal , 4 kaşık yoğurt
Ara avuç içi kuruyemiş
Öğlen kabak kavurması ve ayran
Ara bir dilim meyve
Akşam iki dilim ekmek ve et kavurma, salata ayran
Ara iki kaşık sütlü yulafli muhallebi
Spor 30 dk pump it up su 2 lt 120puanmoni
aeben sara ve wydra sizi etiketleyemiyorum nedense olmadı
Bu arada süper menü spor sözünü senin için söyledim bak bu hafta sal biraz :) bu kadar mükemmel olmasin
Kızlar müthis yorgunumyarın bir dünya misafirim gelecek ve bir sürü güzel mamalar yaptım.sabah erkenden kalkıp devam edicem yapmaya..
Bugünkü hiçbir şey olmayan menüm
Sabah 11.00
Iki sucuklu yumurta,peynir, zeytin, domates, turp, bir dilim ekmek
Ara: trabzon hurması
Akşam: iki kepçe lahana yemeği, bir dilim ekmek
Su:1.5 litre
Spor: yok
Kızlar müthis yorgunumyarın bir dünya misafirim gelecek ve bir sürü güzel mamalar yaptım.sabah erkenden kalkıp devam edicem yapmaya..
Bugünkü hiçbir şey olmayan menüm
Sabah 11.00
Iki sucuklu yumurta,peynir, zeytin, domates, turp, bir dilim ekmek
Ara: trabzon hurması
Akşam: iki kepçe lahana yemeği, bir dilim ekmek
Su:1.5 litre
Spor: yok
Hosgeldin ben de gidiyordumBommmm
Ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?