Kızlar ben çok uykusuzumdün gece 4 gibi uyuyup bu sabah 7 de ilaç içmek için uyandım ve sonrasında uyuyamadığım için çok uykusuzum size iyi geceler ve iyi sohbetler
AnladımKızlar bazen birşeylerin tadına bakıyorum tadimlik olanları ya unutuyorum yada onemsemedigim için yazmiyorum
Kızlar bazen birşeylerin tadına bakıyorum tadimlik olanları ya unutuyorum yada onemsemedigim için yazmiyorum
Allah bereket versin :))15dk ağırlık calistim
İyi gecelerKızlar ben çok uykusuzumdün gece 4 gibi uyuyup bu sabah 7 de ilaç içmek için uyandım ve sonrasında uyuyamadığım için çok uykusuzum size iyi geceler ve iyi sohbetler
Sağol canm suan adetliyim iki güne ip atlamya baslicamAllah bereket versin :))
Sen de sağolSağol canm suan adetliyim iki güne ip atlamya baslicam
Bende uyusam çocuklar uyutmuyoki kafamı dinlesemÇenem açıldı açlıktan :))
Yarın erken kalkmayı düşünmüyorum
Öğlene kadar uyuyayım
Yaramazlara bak sen :)Bende uyusam çocuklar uyutmuyoki kafamı dinlesem
Ay bende de oluyo saniyodum demek sende oyların...Sen de sağol
Ben de olmak üzereyim regl
Tatlı krizlerim ondan...
Ama üç beş güne gider
Hahahah ay tadına baktıklarımız da sayılıypr muydu ya :) tamam onu da yazayım bana önlem olsun yoksa ben de yazmıyorum bir kaşık falan diyeİşte o tadına baktıkların kilo yapıyor canım ucundan kıyısından derken farkında olmadan fazla kalori alıyorsun lütfen onlarıda yazmayı dene bakalım nelerin tadına bakıyorsun
Damla’ya Damla’ya göl olur dermişimHahahah ay tadına baktıklarımız da sayılıypr muydu ya :) tamam onu da yazayım bana önlem olsun yoksa ben de yazmıyorum bir kaşık falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?