- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Sınav zamanı doymadan olmazBu arada sınavdı oydu buydu aç kalmayayım kafam çalışsın diye ödün verdim galiba yarın son sınav . görün bakın beni sınavdan sonra :)
Ikiside oğlan uyutmaya çalışıyorum deliricemYaramazlara bak sen :)
Hafta hafta takip et bakalımMisafirim var.benin diyetisyenim her ogune ekmek koymuş yedim ama hiç kilo veremiyormusum gibi
:)Ikiside oğlan uyutmaya çalışıyorum seliricem
Tam yazdım , geçmiş yapacaklara kolaylıklar dieHayirli aksamlar 110 msj birikmis suan okuyamayacagm oglumu uyutmam lazım acil.. bu arada bugün 12bin adim attimmoni
Iyi geceler canlarimmmGeçmiş yapacak arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum
Baya konuştuk bugün
1 su bardağı ayranda 3 gram protein var. Her kilon için 1 gram protein almalısın. Sence sayılıyor mu?
Kuruyemiş kavrulmuş mu canım ?Menü sabah omlet iki dilim ekmek, zeytin 6 tane , kk peynir , çk yağ /bal , 4 kaşık yoğurt
Ara avuç içi kuruyemiş
Öğlen kabak kavurması ve ayran
Ara bir dilim meyve
Akşam iki dilim ekmek ve et kavurma, salata ayran
Ara iki kaşık sütlü yulafli muhallebi
Spor 30 dk pump it up su 2 lt 120puanmoni @aeben sara ve wydra sizi etiketleyemiyorum nedense olmadı
İyi geceler canımmIyi geceler canlarimmm
suları niye asker gibi dizdin kızsular mı kesiliyo
Obezin dediği gibi kurtulamıyor, altın kızlara bekliyoruzsiz benden kurtulmak mı istiyorsunuzzz
Sağol canım benim
Yakın arkadaşım umreden gelmişti, ziyaretine gittim, az önce geldik, torunları uyutmak için yanlarına yattımBu akşam baya sessizleşti grup kaç gecedir konuşunca uyumaya gittiler herhal
Hadi kapışalim o zaman bu hafta çok iyiydi menüler spor bakalım bu hafta nasıl olacak
Hayırlı uğurlu olsun canımHaftaya yeni işe başlama durumum var
O yüzden gündüzleri çalışırken aktif olamam Sanırım
Şimdiden söyleyeyim ama gerçi bi haftayı falan bulur başlamam
Kızlar...
moni gezegenfeza
Akşamları yazarım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?