Pamugum ne oldu hastamisin kuzum gecmis olsunTeşekkürler saracım canım hiç istemiyor çok zorluyorlar ye ye diye ama midem almıyor
Afiyet olsun guzel gozukuyor
Karnabahar yedim bugün o bile benim için büyük gelişme ah şu salataya alıştırabilsem bide kendimi daha iyi olacak olmazsa şimdi bir meyve ekleyeyim ve proteine dikkat etmeliyim haklisin çok teşekkür ederimAslında açma olmayaydı çok iyi olurdu. Her öğünde ekmek türevi yemek zorunda değilsin ki?
kahvaltı 1.5 dilim ekmek, 1 lahmacun 2dilim ekmek yapar etti sana 5.5 dilim ekmek. 1 açma 400 kalori civarında ve o kalorinin büyük çoğunluğu karbon ve yağdır.
1.8 porsiyona yakın meyve ve sebze yedin kolesterol dengelir.
Protinin de var. Ancak karbon çok fazla. Karbon fazla olunca da kalori az olsa kilo verirsin ancak giden kilolar yağdan değil kastan olur. Yarın biraz daha dikkatli olarak bunu dengelemelisin
2 porsiyona yakın meyve yedin. Meyvelerle birlikte az bi süt içtiysen iyi içmediysen kötü
Akşam vakitlerinde meyve yememeye dikkat et
Karbonu bol proteini az bi menü olmus
Niyetin o yöndeydi iyi yaptın
Nerdeyse ihtiyacın herşeyden minimum düzeyde var zaten listede
1. sayfada her sporun kendi puanı var oraya bakarsan ona göre bi puanlamanı yapabilirsin. leslienin dakikası 4 ya 30 dakika yaptın 4le çarp sonuç puanın olmuş oluyor.
Menüne gelelim Az salata ve meyve yemişsin (Daha doğrusu yememişsin) ona dikkat etmelisin. Az protein var. Artırmalısın.
Rakibem spor yapılmış süpersin devaamm yarın tartı günü bakalım nolduk ama cumaya kadar yaris sürüyor sanırımBugünkü menümü ekleyeyim hemen
Sabah-öğlen 1 yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek
Ara öğün: 1 kurabiye
Aksam: fırında karnabahar ayran
Başka birşey yemem artık bugün
Yarim saat leslie yaptım puan yazmışsınız ama ben neye göre yazacagimi bilemedim
1.5 litre su
Yulaf ile krep nasıl oluyor guzelmi insan sıkılıyor aynı şeyleri yemekten değişiklik istiyorİyi akşamlar arkadaşlar.Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş Hoşgeldiniz
Dün yine yazamadımmoni sopasını kafamda kıracak valla.Gece eve 2 de pert halde geldim ancak ev yerleştirme bitti bugün de dahil çok iyi beslenemedim maalesef
Menüm şöyle
SABAH yulaf süt ve yumurta ile krep yaptım peynir ve maydanozla yedim
AKŞAM. Balık salata ve tutku bisküvimoni
Ara öğün yapmadım uzun spor yaptım olacağı buydu
SPOR yıne spinnig 45 dk
Kardiyo. 45 dk. 315 puan
TeşekkürlerAfiyet olsun guzel gozukuyor
HoşgeldinnnnGeldim geldim canlarimmm
Çok lezzetli görünüyor sen yine de günde 2yle sınırla.kalori kaloridir.bazen sağlıklı dediğimiz şeylerden de bilmeden fazla kalori alabiliyoruz
Her baktığımda kopuyorumEki Görüntüle 2224948
moni bu gerçekten de sen
Arada kullanmalısın sabahları
Kaydet bence
Sağol inşallahÇok lezzetli görünüyor sen yine de günde 2yle sınırla.kalori kaloridir.bazen sağlıklı dediğimiz şeylerden de bilmeden fazla kalori alabiliyoruz
Ne kadar güzel yorumlamışlarHer baktığımda kopuyorum
Ben de o kısırı yemeseydim vicdanım daha rahat ederdi.yarın biraz eksi çıksam motive olurdum .Sağol inşallah
Bende cok ozledim canimmm
5 kaşıktan bişey olmaz uzun vadede ama yarın için ödem olur evetBen de o kısırı yemeseydim vicdanım daha rahat ederdi.yarın biraz eksi çıksam motive olurdum .
Hb teşekkür ederimTeşekkürler
Dönmüşsünüz
Hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?