Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gittimi annenler canım neler yaptın kaç kilo aldın
Bugün yolladim saracim çok hastalandılar canlarim çok uzuldum elimden bişeyde gelmedi annem hala öksürüyordu ama çok sıkıldılar evlerini özlediler artık bende razı geldim artık yoksa yollamayacaktım. Kilo almadım saracim sabah 63 kiloydum bir haftadır sıkıntıdan ne bulduysam yedim onları temizlemem lazim bu hafta ıns.

Yarın tartı günü değil mi? Bakalım regl 2. günü olacak yarın. Bir de farkettim iki üç haftadır kabızlıkta var ben de. Form çay takviyesi de yaptım ama yok. İleri düzey değil ama sabah mesela kalktığımda fazla çıkmama sebep oluyor. Belki içtiğim ilaçların yan etkisi öyle yaptı.

Cok güzel cok dengeli ama menülerin
Tesekkur ederim .

moni baya aktifim kaptanım
Görüyorsun
Bayaaa

Sevdim bu detoksu favoriye ekledim

Hoşgeldiniz

Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum

Sabah
2 dlm tam buğday ekmeği
7 zeytin
Peynir
Domates
Maydanoz
Yumurta

Öğle
1 bardak süt
1 muz
2 ceviz

Akşam
2lokma fırında mücver
1 kase mercimek çorbası
Tavuk köfte

Evet aynen
Bi de bi kere yediğinde insanın vücudu harekete geçiyo, kesene kadar yiyesi geliyo tatlıları.
Normal yemekler için tam olarak olmasa da kısmen geçerli
Tatli her zaman tatlıyı ceker ondan yedin mi duramaz tekrar yemek istersin :)
Bitki cayida içebilirsin canm
Aksama az da tavuk köfte gibi birsey ekleseydin canm az olmadi mi menün? Doydun mu
Güzel canm afiyet olsun
Cas bu kurabiye isi senin icin iyi olmadi birde aksam hem pilav yiyip hemde neden patates yedin ?

Normalde ben bu kadar yiyen birisi değildim. Eski zayıflama grubunda yediklerime bakınca cidden fazla ki bu kısmış engellemiş halim. Kullandığım ilaçlara baktım hangisi bu şekilde iştahımı arttırdırdı düzenimi bozdu diye cipralex kullanıyorum sanıırm bu kilo yapıcı bir etkisi var. İştahım açık yemek yerken sonraki yemeyi düşünüyorum ve kendimi kontrol etme özelliğim çok zayıf. Eskiden yani bi geçen sene önceki senelerde diyette hayır bu kadar yeterli dediğim anda asla yemezdim. İradem zayıfladı. Şimdi bu ilaca rağmen kendimi kontrol nasıl edebilirim. Bi de bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum maksat liste için değil sadece kontrol etmesi için istiyorum.

Kurabiye ok ama patatese şaka yapıyorsun dimi :))
İki öğün yemek yemişim bütün gün
:)))
Patates dediğin kızartma değil ki
Beş kaşık yaa
Gözünü seveyim yapma

İyi akşamlar hanımlar.

Sabah;
1 haşlanmış yumurta, yarım domates, 1 tane çiğ biber, 1 tk zeytin ezmesi, 1 kase kadar maydonoz- dereotu-nane karışımı, 1 fincan kayısılı form çayı, 1 dilim tam tahıllı ekmek.

Öğle;
1 tane muz.

Akşam;
1 kase mercimek çorbası, 1yk fava, 1 tabak yumurtalı acı turpotu kavurması, 1 kase yoğurt, 1 bardak maden suyu.

Spor 50dk bisiklet. Su 2,5 lt ama 3 yaparım yatana kadar. Birazdan yeşil çay içeceğim bi de.

moni
Wydra müsait olduğunda yorumlar mısın?

Son düzenleme:
Akşam baya hafif
İyi tabiki ama doydun mu akşam
Merak ettim

Aynen deme insanlar anlamıyorlar azcık kilo verince tamam sen böyle güzelsin daha kilo verme, diyet yapma vs diyip duruyorlar sinir bir durum oluyor.

Kız sen niye bu kadar az yedin? Tamam kapısıyoz da sağlığını ihmal etme. Bak alırım kaptandan sopasını

Öğle?

Yağsız tuzsuz bir salata ise eğer 8 kalori ediyor
Kurabiyelerin fazla olmuş proteinin az olmuş

Kurabiyenin tarifini verir misin? yapmak isteyen olursa yapar. 2 hafta sonra misafirlerim gelecek o zaman yapabilirim ben de

Karnabahar yedim bugün o bile benim için büyük gelişme ah şu salataya alıştırabilsem bide kendimi daha iyi olacak olmazsa şimdi bir meyve ekleyeyim ve proteine dikkat etmeliyim haklisin çok teşekkür ederim

Ben yine derim salatayı sen alışana kadar
Her gün itinayla salata hatırlatılır

Yulaf ile krep nasıl oluyor guzelmi insan sıkılıyor aynı şeyleri yemekten değişiklik istiyor

Ben de yapmayı düşünenlerdenim bakalım ne ara yaparım.
Ya da fazla düşünmeyip yarın direk yapayım

Sporunla suyunu yazmamışısın

Gayet iyi bir menü
Protein var, karbon var, sebze meyve var. Hepside dengeli duruyır
Sadece öğle ara gibi oldu onu da geç kalkmışındır diye yorumluyorum pazar ya bugün

Sürekli kendine telkinler de bulun. Kendini nasıl motive edebilirsin mesela? Kendini iyi tanırsın. Ben sürek yazılar görünce motive olabiliyorum ya da zihnimle de kendimi motive edebiliyorum. Sen kendini biliyorsun ona göre de çözümü bulmalısın. Çünkü benim dediklerim bana göre sende etkili olmayabilir

Kurabiye ok ama patatese şaka yapıyorsun dimi :))
İki öğün yemek yemişim bütün gün
:)))
Patates dediğin kızartma değil ki
Beş kaşık yaa
Gözünü seveyim yapma

Patatesteki nişastadan dolayı karbon ağırlıklıdır ekmek yerine yenebilir o yüzden patatese laf etmiştir.

Gayet iyi bir menü
Protein var, karbon var, sebze meyve var. Hepside dengeli duruyır
Sadece öğle ara gibi oldu onu da geç kalkmışındır diye yorumluyorum pazar ya bugün
Aynen öyle 11 de uyanıp 12 de kahvaltı yaptım sporla suyu yazmayı unutmuşum. 50 dk bisiklet sürdüm bi de bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…