Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

güzel kilo verdim ama daha hedefime ulaşamadım 60 lı kilolara gelmem gerek daha bebek tedavisi var önümde hedefim hayalim bir değilki canım o yüzden diyeti bırakma yada ara verme lüksüm yok malesef
En doğrusu canım
Aslında arkadaşım diyette olmak vücudumuzun istediği şey bence
Yani ben diyet yapmassam çok sağlıksız besleniyorum. .kızartmalar tatlılar paket gıdalar. ..tamamen toksik bir vücut
Şeker kalp hastalıkları daha birçok hastalığa aday
Geçen kış portakal yediğimi bile hatırlamıyorum sürekli kek kurabiye yemekten düşün yani
Şimdi hergün 1 2 meyve yiyorum

Ah fatma abla naptin
kızlar patlamış mısır hakkında ne düşünüyorsunuz çok gördüm masum diyorlar ama kalorisine bakıyorum hiç de masum değil ve hiçbir diyetisyenin önerdiğini de duymadım
1 bardak patlamış mısır 2 dilim ekmek ediyor canm

İyi akşamlarrr keyifler nasıll? Ben her Zamanki gibi ağzımı tutamadım. Ama olacak inanıyorum yavaş yavaş... Bugün spor yaparken yağmurın yanında bir de fırtına çıktı dondummm ama bırakmadım. Eve geldim elektrikler de yoktu bi de soguk suyla banyo yaptım ooh mis :)) menüm aşağıda o makarnayı bırakacağım söz. Nasıl ki patates kızartması ve çayı bıraktıysam ( ki bir karadenizli tiryaki olarak en çok zorlandıklarımdan bir tanesiydi) makarnayı da gayret edip bırakacağım inşallah

Fasulyeyle ekmek yenmiyor
Bu seferlik görmüyorum dolmabiberi menü güzel sporda

Başka ne yedin çabuk hatırla

Patlamış mısır oglandan asirdim

Spor iyi baya
Başarılarının devamını dilerim
Biraz resmî bir cümle oldu

Teşekkürler canım benim

Canım planında pilav yoktu ekmekle ıspanak yedim doymadım sonra yedim pilavicok saçma oldu gerçekten

Ah fatma abla naptin

1 bardak patlamış mısır 2 dilim ekmek ediyor canm

Canım ekmekler çok oldu gerçekten yaa spordanmi iradesizliktenmi dotamafid

Menüm

Sabah diyelim geç kalktıö
12.00
2 dilim ekmek
Marul& yarım soğan
1 kase şehriye çorbası
........

Ara saatinde
14.40
1 tabak makarna
10 kaşık çorba

.....
Akşam
2 elma

Su: 2 litre
Spor
20 dakika bisiklet
( 1100 pedal çeviri )
.

50 uzay yürüyüşü
50 bacak açma
50 göbek çevirme
200 kol çevirme

Aksam icin et 4 kaşık olabilirdi kumsalcm gayet güzel menü

Masallah sarama birde yoruldum diyor cok güzel ve gayet dengeli

Canım ekmekler çok oldu gerçekten yaa spordanmi iradesizliktenmi dotamafid
Çünkü hergün ayni denge ve düzenle gitmiyorsun ablacm dün mesela cok az yemistn muhtemelen ya sabah ac uyandın ya dünden sonra gözün açtı yedin ama doyma hissi gelmedi lütfen düzene sokmaya çalış kendini ve menülerini

Amin canım inşallah bende inanıyorum inancımı kaybetmiyorum inancımı kaybedersem nasıl yaşarım

Him merhaba menunuzu gorunce yorum yapmak istedim
Sabah 2 dilim ekmek çorbada 2 dilim ekmek 4 dilim akşamda 5 dilim ekmek 9 dilim .ekmek yemissin canim yanı diyet yaparken ekmek değişimlerini iyi bilmek gerekiyor az yemek akşamı atlamak günü dengelemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…