Çok kontrollusun ve bu maalesef insanı yoruyorbedenen değil ama ruhen yoruluyorsun. biraz yavaşla, kendini dinle..kilon şu an gebe kalmana engel degil, gebe kalabilirsin.onun mutluluğunu hisset ve relax ol..
sara_28 sen takımın motivasyon kaynağısın enerjin her yerden hissediliyor lütfen devam et aksilikler herkese bazen of dedirtir tek sana ozgu değil bu kısa süreli bunalım isteksizlik, sen her zaman iyiydin yine iyi olacaksin
resmi paylaşırken aynısı aklımdan geçti, yazacaktım 2, mesajda yazıyım dedim unuttum
rabbim sana, ssy me ve isteyen tüm herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sen çok çabuk pes ettinSen kendine bak, ağzını tut
Benim favorilerim belli
Valla ben ne kadar iteklesem boş, obezto ayağını diretmiş yürümek istemiyor.Yıldığıma yorulduğum bakma bu hafta birinci benim
İyi akşamlar sevgili takımım
Biraz fazla olan menumu veriyorum yeme işini erken bitirdim bugün
Sabah
2lokma beyaz ekmek
1tambugday ekmeği
Peynir
OgÖğ
2hs yumurta
Peynir
2dlm tam buğday ekmeği
7zeytin
Domates
3cevix
Ara
1galeta
1bardak sütlü neskafe
Akşam
4-5kadik az bulgurlu mercimekli pilav
Ispanak
1,5dlm tam buğday ekmeği
Ara
Leblebi cekirdek
Acikirsam yoğurt
Şu 2,5-3lt civarında
Spor
30dk kosu bandı
25dk kardio
5dk eliptik
20dk bisiklet
30taneip
345puan
İnşallah bir an önce kuvvetin yerine gelir
Duamız aynıİnşallah sağ salim sağlıkla mutlulukla alırız kucağımıza evlatlarımızı
İyi akşamlar arkadaşlar.
Bu kişilerden birimde benim sanırım okuyorum ama yazmıyorum çoğunlukla
Geçmiş olsun canım bazan herşey üstüste geliyor sen güçlü bir kadınsın hepsi geçecek inşaallah...Tez zamanda bebeğine de kavuşacaksın inşaallah
Korumayı bende beceremedim.Agustos ayına kadar 65 kiloydum sonra yine yeme düzenim bozuldu hipoglisemikrizleri başladı
İkisini izlemeye bende dayanamıyorum ikisi de çok abartıyor herşeyi ...onların dediği dünya yok ki
Valla ben ne kadar iteklesem boş, obezto ayağını diretmiş yürümek istemiyor.
Aynen, dönem dönem hepimiz yıldık, ama başka çaremiz varmıOda bunalmış benim gibi ama pes etmek bize yakışmaz
noo gezo nooSen çok çabuk pes ettin
Insanız sonuçta, makine değilizOda bunalmış benim gibi ama pes etmek bize yakışmaz
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peynir
maydanoz salatalık
1 dilim ekmek
Ara : kahve
Öğle: 5 tane sarma
1 tatlı kaşığı lor peynir
Ara: 2 kaşık yoğurt
Akşam: 2 kaşık et sote
yeşil salata
Ara: 2 kaşık yoğurt
Su: 3 lt tamamlanacak
İyi akşamlar Kızlar.ben de çalıştığım için çok fazla yazamıyorum.arada da nöbet tutuyorum.eve gelirgelmez spor yapıyorum sonra yemek faslı çocuklar.neyse bugünkü menüm
Sabah: tb ekmeğine tost,omlet
Öğle:1kase çorba,6-7 kaşık yoğurtlu ıspanak
Ara:2 dlm ekmek
Akşam:6-7 sebzeli et köfte,salata,yoğurt
2lt su,40 dk cardio 160pmoni
Aynen, dönem dönem hepimiz yıldık, ama başka çaremiz varmı
Insanız sonuçta, makine değilizherkesin kendine göre bir hayatı, sorunları stresleri var.önemli olan yavaşlasak da pes etmemek
Canım gezomu biliyorum beni iteklemeye çalışıyor sağolsun ama yavaşlasam da hedefim aklımda.yoksa zaten burda olmazdım de mi?
Bende ara vermenden yana degilim ama bunaldm dedn ya o yüzden koru istersen dedm diyetisyenin korunayı nasil yapacagini anlatr sana ama bence hic ara vermeden az daha dişini sık ve bizle devam et inan ara verince yeniden baslamasi cok zor oluyorkoruma nasıl oluyor onu bilmiyorumki canım ama bir an önce 60 lı kilolara gelmem gerek buradan ayrılmam buradanda ayrılırsam diyetten koparım
Bende ara vermenden yana degilim ama bunaldm dedn ya o yüzden koru istersen dedm diyetisyenin korunayı nasil yapacagini anlatr sana ama bence hic ara vermeden az daha dişini sık ve bizle devam et inan ara verince yeniden baslamasi cok zor oluyor
HacıAynen heba etme onları
Kilo koruma kilo almayacak kadar az kilo vermeyecek kadar çok yemek yani kalori açığı oluşturmayacak kadar yemek yemektir.
Her şeye rağmen diyetine gösterdiğin özen gerçekten takdire şayan
Ve bu durumun seni yıldırması çok normal 6 7 aylık bir süreçten bahsediyoruz
Yorucu olabilir yine de pes etme
Güçlüsün başarabilirsin
Kendine inan
İstersen biraz ara ver bu ara tatil gibi düşün
Yediklerini abartmadan ye ve biraz bu psikolojiden çık
Sonra tekrar geri gel
Ara vereceksen 2 haftadan fazla uzatma ki daha sonra geri dönüşün rahat olsun
Ara vermeyi seçsen de seçmesen de kendine inandığın sürece başarılı olabilirsin
Güçlü olduğunu ve yaratıcının her zaman yanında olduğunu unutma
Bizler de yanındayız
Çalışıyom ben haci ne yapayım dersteyken giremem ki buraya
Gerçi arada tenefüste giriyom da bugün şarjım yoktu
Yarın da giremem nöbetçiyim
İnanki gözyaşlarımı tutamadım tam 2 yil önce benm de duygularim bunlardi şükürler olsun Rabbm bana nasip etti sanada edecek insallah dualarimdasinAra vermeyeyim canım benim böyle bir lüksüm yok Allah sağlık ve ömür verdikçe ben bu işi alnımın akıyla başaracam ama ne varki gerçekten sıkıldım yoruldum bitkin hissediyorum ama sonra diyorumki hayal kur sara bebeğimi kucağıma aldığımı onu kokladığımı bana güldüğünü anne dediğini hayal ediyorum sonra bütün o yemekler tatlılar börekler uçup gidiyor hepsi bebeğimin yanında solda sıfır kalıyor hayali bile güzel biliyormusun
Ben başaracam başarmak zorundayım sizlerin hepinizin desteği o kadar güzelki o kadar önemliki anlatamam içimi en rahat buraya döküyorum sevincimi üzüntümü sizlerle paylaşıyorum iyiki tanımışım sizleri............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?