Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüme gelince çoğunlukla dışardaydım yine
Sabah. 2dilim ekmek yumurta peynir maydanoz
Öğlen. Sütlü kahve 10 badem 4 tane tuzlu kurabiye yememeliydim biliyorum
Akşam. 6 kasık kurufasülye yoğurt 2 dilim ekmek
Spor
Kardiyo ve eliptik yaptım yıne 315
Yavaş yavaş düzeltiyorum bitki çayı ile geçiştiririm artık birşey yemem @ moni

Sabah : 2 haslanmis yumurta
Peynir
2adet kepekli ekmek (kızarmış )
Şekersiz çay

Öğlen : ıspanaklı mantarlı kavurma ( yumurta )
Yoğurt

Ara 1portakal

Sonra cıss oldu 2adet küçük biber dolması

Akşam : haşlama et
Yoğurt

Spor :45 dk leslie 180 puan
Su :2.5-3 lt

Çok kontrollusun ve bu maalesef insanı yoruyor bedenen değil ama ruhen yoruluyorsun. biraz yavaşla, kendini dinle..kilon şu an gebe kalmana engel degil, gebe kalabilirsin.onun mutluluğunu hisset ve relax ol..

Haklısın canım şu an li kilom gebeliğe engel değil ama ben biraz daha kilo verip sorunsuz bir şekilde tedaviye başlayayım diyorum çünkü hormon ilaçları ile yine kilo alabilirim

Ve kontrollü olmadan bu kadar kilo veremezdim ki canım

Sağol canım benim diyeti bırakmayacak böyle bir ne niyetim ne lüksüm yok ama çok yorgunum Pamuğum

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peynir
maydanoz salatalık
1 dilim ekmek

Ara : kahve

Öğle: 5 tane sarma
1 tatlı kaşığı lor peynir

Ara: 2 kaşık yoğurt

Akşam: 2 kaşık et sote
yeşil salata

Ara: 2 kaşık yoğurt

Su: 3 lt tamamlanacak

İyi akşamlar Kızlar.ben de çalıştığım için çok fazla yazamıyorum.arada da nöbet tutuyorum.eve gelirgelmez spor yapıyorum sonra yemek faslı çocuklar.neyse bugünkü menüm

Sabah: tb ekmeğine tost,omlet
Öğle:1kase çorba,6-7 kaşık yoğurtlu ıspanak
Ara:2 dlm ekmek
Akşam:6-7 sebzeli et köfte,salata,yoğurt
2lt su,40 dk cardio 160p moni

Hepsi iyi hoşda ekmekle pilavı niye aynı anda yedin fatmacım bunun yapılmayacağını biliyorsun bu kadar ekmeğe ne gerek var anlamıyorum kusura bakma ama olmamış

İnşallah bir an önce kuvvetin yerine gelir

İnşallah canım çok sağol

Duamız aynı İnşallah sağ salim sağlıkla mutlulukla alırız kucağımıza evlatlarımızı

Amin canım inşallah

Sağol canım pes etmek yok yokda işte çok bunalıyor insan

Oda bunalmış benim gibi ama pes etmek bize yakışmaz
Insanız sonuçta, makine değiliz herkesin kendine göre bir hayatı, sorunları stresleri var.önemli olan yavaşlasak da pes etmemek

Canım gezomu biliyorum beni iteklemeye çalışıyor sağolsun ama yavaşlasam da hedefim aklımda.yoksa zaten burda olmazdım de mi?

Gayet güzel karbonhidrat oranı az, vitamin protein oranı iyi bir menü.

Güzel menü, arada dilim ekmek yerine çiğ fındık ceviz içi de yiyebilirsin güzel tok tutuyor. Gerçi ben çok düşkün olduğum için öyle 5 fındık 3 ceviz oranında bırakamıyorum.

Aynen, dönem dönem hepimiz yıldık, ama başka çaremiz varmı

Aynen canım başka çaremiz yok

Haklısın canım

koruma nasıl oluyor onu bilmiyorumki canım ama bir an önce 60 lı kilolara gelmem gerek buradan ayrılmam buradanda ayrılırsam diyetten koparım
Bende ara vermenden yana degilim ama bunaldm dedn ya o yüzden koru istersen dedm diyetisyenin korunayı nasil yapacagini anlatr sana ama bence hic ara vermeden az daha dişini sık ve bizle devam et inan ara verince yeniden baslamasi cok zor oluyor

Bende menümü yazayım
Sabah
Bir kase paça çorbası

Öğle
Bir porsiyon köfte
Salata

Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
10 tane fındık

Akşam
Bir tabak yürek sote
Üç kaşık pirinç pilavı
Salata
Yoğurt

Su 2.5 litre
Spor 15 dakika pilates : 45 puan
15 dakika leslie : 60 puan
Toplam :105 puan

moni aeben Wydra esmerm91

Aynı fikirdeyim canım bırakırsam ipin ucu kaçar

Hacı kiz sen aksam geliyorsun ben sade menü yazip cikanlara adam akilli hic ugramayanlara diyorm
İnanki gözyaşlarımı tutamadım tam 2 yil önce benm de duygularim bunlardi şükürler olsun Rabbm bana nasip etti sanada edecek insallah dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…