Masallah sarama birde yoruldum diyor cok güzel ve gayet dengeli
Slm hayırlı aksamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
sara_28 canim diyetisyene gitmedinmi bugun?
Hamdolsun fatmacim sadece yorgunum dün akşam 9.5 da uyuyakaldım bi gece önce hiç uyuyamadim agridan iyi oldu.sen ne yapiyon cocuklar geldimi?
Saram bugun gitmissin ha buldum menunuu bigun protein gunu yapmissin afiyet olsun . Diyetinde degisiklik varmi?Bende menümü yazayım
Sabah
Bir kase paça çorbası
Öğle
Bir porsiyon köfte
Salata
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
10 tane fındık
Akşam
Bir tabak yürek sote
Üç kaşık pirinç pilavı
Salata
Yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 15 dakika pilates : 45 puan
15 dakika leslie : 60 puan
Toplam :105 puan
moni @aeben @Wydra @esmerm91
Çok az yedim kadın onu yapmıştıPatates kızartması mı??
Saram bugun gitmissin ha buldum menunuu bigun protein gunu yapmissin afiyet olsun . Diyetinde degisiklik varmi?
Tuzsuz ve yağsız olursa biraz yenilebilir bence
Benim fikrim
Eski tip Mısır patlatma aletleri var ya
Onlarda
En iyisi yememek sanırım nolcak yemeyeyim onu da teşekkür ederim kızlar1 bardak patlamış mısır 2 dilim ekmek ediyor canm
Geçen hafta çok yoruldum saracim iş ev gece çok gittim ise evdekiler hasta derken belim cok agridi cumadan beri agri cekiyom .hastada olmadım bu ay ona yordum ilk ama olmadım kemik erimesini d vitaminimi dustu bilmiyom.Geçmiş olsun kuzum neyin var
Saracim ben ölçülü yenen şeylere bişey demem biliyorsun 3 kasik pilav1 dilim ekmek o yüzden fazla degil.Peki pilava ne diyon
sara_28 o dönem bizde sürekli yürüş koşu yapıyorduk bunun için yürüş bandı almıştık günde 1.5 saat yapıyorduk hafif diyetle kilo vermiş ve başlamıştık tabi kilo 79 80 gibi birincisi kilo ikincisi moralin çok yüksek olmalı
Saracim ben ölçülü yenen şeylere bişey demem biliyorsun 3 kasik pilav1 dilim ekmek o yüzden fazla degil.
Saracim ne kadar oldu 2 ayı bulur iyileşmek kaç mg başladınız bol sakız çiğne unutmaAslında çok pozitif biriyim ama bu ara kendimi iyi hissetmiyorum ama geçici bir durum bu biliyorum şu yüz felci geçse daha rahat olacam
Şu anda benimde iştahım açık şimdi yoğurtla kendimi telkin ediyorum yapacak bir şey yok kontrol bende olmalı yol uzuuuuun
Burası banada iyi geldi iyiki varsınız
3 kasiklamiİçimi rahatlattın inanki yemek istedim bu akşam çünkü canım çok sıkkın beni mutlu edecek bişey yapayım didim ama kilo aldırmaz bu değilmi
Anlayamadım nasıl 9 dilim ekmek yemişim, açıklar mısınız? Hem ekmek yemesem nerden güç toplayacak bu vücut? Makarna konusu kesinlikle hatalı onu zaten kabul ediyorum her zaman. Az kaldı bırakmak üzereyim makarnayı.Him merhaba menunuzu gorunce yorum yapmak istedim
Sabah 2 dilim ekmek çorbada 2 dilim ekmek 4 dilim akşamda 5 dilim ekmek 9 dilim .ekmek yemissin canim yanı diyet yaparken ekmek değişimlerini iyi bilmek gerekiyor az yemek akşamı atlamak günü dengelemiyor.
Saracim ne kadar oldu 2 ayı bulur iyileşmek kaç mg başladınız bol sakız çiğne unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?