Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Saracim ne kadar oldu 2 ayı bulur iyileşmek kaç mg başladınız bol sakız çiğne unutma
Ben 11 tane ile başlamıştım 4 günde bir düşmüştük ama 25 sene oldu . Ne çok sakız cignettiler bana fizyoterapist arkadaşlarım hergun masaj yaptılar sekel kaldı ama dikkatli bakılırsa farkediliyor

Yasocum arkadaşın özel durumu var çocuğunun alerjisi olduğu için kendiside emzirfiği için istediği herşeyi yiyemiyor yiyebildiği şeyler ekmek makarna pilav türü mecburiyetten yani

Şöyle diyim arkadaşım 1 kase çorba 2 dilim ekmek
Makarna 3 kaşığı 1 dilim ekmek siz hesaplayin

Hmmmm benimki orta seviyedeymiş bugün hafif seviyeye geçmişmiş öyle dedi bu iyiye işaret dedi fizik tedaviye gerek kalmayabilir dedi bakalım

Hmmmm benimki orta seviyedeymiş bugün hafif seviyeye geçmişmiş öyle dedi bu iyiye işaret dedi fizik tedaviye gerek kalmayabilir dedi bakalım
Benimde yoktu ama fizik tedavi ama arkadaşlarım hergun yaptılar sagolsun. Gözünde kaldı biraz ama kimse farketmiyor ben söylersem anlıyorlar.

Canım saracim gercekten maşallah azmine hayranım canım zaman zaman aksilikler üst üste gelince zayıf düşüyoruz ama sen yine toparlarsin canım hatta toparlamış din bile

koruma nasıl oluyor onu bilmiyorumki canım ama bir an önce 60 lı kilolara gelmem gerek buradan ayrılmam buradanda ayrılırsam diyetten koparım

Gelecek din canım inşallah

Çok güzel yazmışsin canım ellerine sağlık

Hamdolsun fatmacim sadece yorgunum dün akşam 9.5 da uyuyakaldım bi gece önce hiç uyuyamadim agridan iyi oldu.sen ne yapiyon cocuklar geldimi?

Ayyy canım kolay gelsin normal canım yoğun ve yorucu bir işin var

Vallahi siteye girmeden önce mutfagi yeme potansiyelim vardi simdi gidip spor yapaym diyorm burasi ruh halimi degistiriyor cok iyi geliyor bana cok şükür iyi ki varsiniz hepiniz

Sende bize iyi geldin kuzum iyiki geldin

Geçen hafta çok yoruldum saracim iş ev gece çok gittim ise evdekiler hasta derken belim cok agridi cumadan beri agri cekiyom .hastada olmadım bu ay ona yordum ilk ama olmadım kemik erimesini d vitaminimi dustu bilmiyom.

D vitaminin düşmüş olabilir yatın bir tahlil yaptır canım ihmal etme

Yasocum doktorum vana B vitamini kompleksi verdi bunu üç dört ay içeceksin dedi B vitamini sinir harabiyetini önlermiş sende kullanmışmıydın

Sağol canım benim

Şöyle diyim arkadaşım 1 kase çorba 2 dilim ekmek
Makarna 3 kaşığı 1 dilim ekmek siz hesaplayin
Makarna doğrudur da bir kase tuzsuz şehriye çorbası iki dilim ekmek olmamalı diye düşünüyorum .neyse diyetisyenin verdiği listeyi bulabilirsem bir daha bakayım. Ona göre ayarlarım ölçülerimi.

Okurken rahatladimm

B vitaminin çok iyi gidiyor saracim ama d vitaminim dusebiliyor burda baktiramiyom perşembe yada cuma fizik tedaviye gidecem o zaman batırırım ıns.

Makarna doğrudur da bir kase tuzsuz şehriye çorbası iki dilim ekmek olmamalı diye düşünüyorum .neyse diyetisyenin verdiği listeyi bulabilirsem bir daha bakayım. Ona göre ayarlarım ölçülerimi.
Normal bir kase çorbanın ekmek dilimine eşitliği 2 dilim ama yagsizsa 1 dilim sayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…