Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar size bişey soracam ben bugün tam yulaf unu aldım tam çavdar unuda vardı onu almadım sizce yulafmı diyet için yada sağlık için uygundur yoksa çavdar unumu

Bir sorumda yulaf unu karışımları var içinde tam buğday çavdar ve yulaf karışımı bu konudaki fikirleriniz nelerdir

Çorbayı, makarnayı vb ekmek hesabı yaparsak
Ohooo
Yok yapamam kardeşim
Şimdilik abur cubur ve tatlılardan uzak duruyorum
Hamur işleri ve makarna tipine de biraz zaman geçsin de bakarız
Dimi ama . o zaman ben mahvoldum :) şaka bi yana hamur işi, kurabiye, patatws kızartması, makarna ve pilav bunları bırakıyorum inşallah . bakalım. Ekmeğe de diyetisyen bile izin verdi ölçülü olarak iki gün yapıcam cuma günü belli olur sonuç

Arkadaşlar diyetisyenin bana verdiği listeyi buldum. Hepsini çizmişiz yasak olduğu için yanlardaki bana kalan besinler.şunu uygulayayım iki gün ya bakalım

Allah yardımcın olsun canım işin hiç kolay değil ama söz konusu evlatsa gerisi teferruattır kilo verilir elbet evladın iyi olsunda önemli olan o

Hakkım helal olsun tabi ki tatlım. Sen hep özelsin ki Allah'ın özel bir kulusun sen. Seni çok sevdiği için yarattı. Amin Allah cümlemizin kalbinden geçenleri hayırlıya çevirip versin.
Sen bunu yazdım ya bence sarılmış olduk

Patates kızartması hiç olmamış
Hani senin salatan hani meyven?

Çok bişey de kalmamış yavaş yavaş inersin 50lilere

Proteinle birlikte salata da yemelisin
Ve evet ilaçlardan ziyade en iyi proteini besinlerden alırsın

Çok fazla karbon çok az salata ve meyve var

Salatan nerdee??
Yarın karbonu azaltarak dolmaları etkisiz hale getirebilirsin

Diyet listesini okuyamadım telefondan kusura bakmayin yasaklı yemeklerimiz olduğunu bilmeden yorum yaptim ama gerçek bu diyet yaparken kilo alıyorsanız veya veremiyorsanız bu ekmek değişimlerini bilmemekten kaynaklanıyor.

Çorbayı, makarnayı vb ekmek hesabı yaparsak
Ohooo
Yok yapamam kardeşim
Şimdilik abur cubur ve tatlılardan uzak duruyorum
Hamur işleri ve makarna tipine de biraz zaman geçsin de bakarız
Bakin arkadaşım ben ekmek yiyerek zayıfladım ekmek yemeyin yada pilav makarna yemeyin demiyorum sadece ne yediğini bilerek yiyin diyorum .

Hamdolsun arkadaşım iyiyim ağrılar olsada biz yaşlandık olacak artık.
Allah iyilik versin
Ama akşama yaptığım pilavdan üç kaşık yedim bu benim yapmadığım bişeydi ama bugün o pilavın verdiği mutluluğa ihtiyacım vardı bu zayıflık yada iradesizlikmi sence
Bence degil yoruldugun icin oldu bence iradesiz olsan bu kadar kilo veremezdn canm

Seni çok sevdim biliyormusun pozitif enerjini o kadar güçlü hissediyorum ki iyiki tanımışım seni

Kahvaltı
Yarım kase yoğurt
Bir elma
İki yemek kaşığı chia

Öğle
Göz kararı söylüyorum
1 schnitzel
2-4 elma dilim patates
Yarım dilim köy ekmeği tarzı ekmek
Bir küçük tepeli tabak domates soslu çubuk makarna
Bir kase yoğurtlu çorba veya ayran aşı denilebilir

Ara
Bir elma

Akşam
Salata
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek

Ara
2 küçük tereyağlı yulaflı kurabiye

Kalori
1397 (fazla oldu bugün)
Yarın 1200 le kapatmam gerek dengelemek için

Su
2-3 bardak yaa
Üzgünüm su için

Spor
20 dak yürüyüş (yavaş tempo)

moni

kız olan benim tamammi

Neyse ben çok konuştum kızlarda beni tanımıyor yorumlarım ters tepki yaptı polemik olmadan kaciyim kalbiniz kirildiysa kusura bakmayin birdaha yorum yapmam.

Duuuur gitme uzun zamandır yoktun yeni gelen kızlar var onlarda seni tanıyacak ve sevecek senin yorumlarının ne kadar isabetli olduğunu onlarda görecek canım benim zaten çok özledim seni geldiğin gibi gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…