teşekkür ederizŞu anda benimde iştahım açık şimdi yoğurtla kendimi telkin ediyorum yapacak bir şey yok kontrol bende olmalı yol uzuuuuun
Burası banada iyi geldi iyiki varsınız
Dimi ama . o zaman ben mahvoldum :) şaka bi yana hamur işi, kurabiye, patatws kızartması, makarna ve pilav bunları bırakıyorum inşallah . bakalım. Ekmeğe de diyetisyen bile izin verdi ölçülü olarak iki gün yapıcam cuma günü belli olur sonuçÇorbayı, makarnayı vb ekmek hesabı yaparsak
Ohooo
Yok yapamam kardeşim
Şimdilik abur cubur ve tatlılardan uzak duruyorum
Hamur işleri ve makarna tipine de biraz zaman geçsin de bakarız
Arkadaşlar diyetisyenin bana verdiği listeyi buldum. Hepsini çizmişiz yasak olduğu içinyanlardaki bana kalan besinler.şunu uygulayayım iki gün ya bakalım
Ne güzel yazmışsın ağlayarak okudum biliyormusun emek vermişsin zaman harcamışsın benim için hakkını helal et canım benim kendimi iyi hissettim özel hissettim çok sağol ne iyi birisin sen Allahım seninde gönlünden geçen muradını versin inşallah
Bu sözlerden sonra yılmak olurmu hiç eve geldim çok açtım ne yesem diye düşünürken sade kremasız neskafe gold yaptım içtim açlığım geçti şimdi bişey yemek istemiyorum yanında olsam sana sarılmak isterdim çok sağol gülüm
Iyi akşamlar dünkü menumu yazayyazayım
Sabah
1 bardak ılık su 1 yumurta 1 dilim peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara
1 kahve 1 fincan yeşil çay
Öğlen
2 haşlanmış but 2 kaşık pilav
Ara
1 kahve 1 kase yogurt
Akşam
Karnabahar ve patates kızartması
3 litre su
Bu Cuma 63.50 u görmek istiyorum kısmetse
Geçen hafta çoğu kişi bir kilo verdi
Ben yarım
Bu Cuma 1 kilo vermiş olurum inş.
Öbür hafta amacım yine yarım kg vermek açıkçası
Hem zor oluyor
Hem de her hafta bir kilonun fazla olduğunu düşünüyorum
50 lere inmek baya motivasyonumu arttıracak
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
1 elma
1 portakal
Öğle
Kıyma kavurma
2,5 dilim ekmek
Ara
1 ceviz içi
1 elma
1 kurabiye
Akşam
Tavuk ızgara
Bugün öğle ve akşam protein ağırlıklı oldu. Akşam son anda çıktı ızgara olayı. Normalde salata vs ile geçirecektim ya da bitki çayı içiyordum olsun. Protein değerlerim sürekli düşüyor zaten vücudumda. Meyve yiyorum sabah ve gündüz. vitamin şurubu almıştım sonra şurup içeceğime doğal besinlerden alayım dedim. Vitamin değerlerim de düşük geliyor genelde. Bir de okulda çok fena grip salgını var çok pis yatırıyor onun için iyi koruma oluyor. Allah nazardan saklasın hafif öksürük filan bile yok maşallah diyeyim.
Menüme gelince çoğunlukla dışardaydım yine
Sabah. 2dilim ekmek yumurta peynir maydanoz
Öğlen. Sütlü kahve 10 badem 4 tane tuzlu kurabiye yememeliydim biliyorum
Akşam. 6 kasık kurufasülye yoğurt 2 dilim ekmek
Spor
Kardiyo ve eliptik yaptım yıne 315
Yavaş yavaş düzeltiyorum bitki çayı ile geçiştiririm artık birşey yemem @ moni
Sabah : 2 haslanmis yumurta
Peynir
2adet kepekli ekmek (kızarmış )
Şekersiz çay
Öğlen : ıspanaklı mantarlı kavurma ( yumurta )
Yoğurt
Ara 1portakal
Sonra cıss oldu 2adet küçük biber dolması
Akşam : haşlama et
Yoğurt
Spor :45 dk leslie 180 puan
Su :2.5-3 lt
Diyet listesini okuyamadım telefondan kusura bakmayin yasaklı yemeklerimiz olduğunu bilmeden yorum yaptim ama gerçek bu diyet yaparken kilo alıyorsanız veya veremiyorsanız bu ekmek değişimlerini bilmemekten kaynaklanıyor.Dimi ama . o zaman ben mahvoldum :) şaka bi yana hamur işi, kurabiye, patatws kızartması, makarna ve pilav bunları bırakıyorum inşallah . bakalım. Ekmeğe de diyetisyen bile izin verdi ölçülü olarak iki gün yapıcam cuma günü belli olur sonuç
Çorbayı, makarnayı vb ekmek hesabı yaparsak
Ohooo
Yok yapamam kardeşim
Bakin arkadaşım ben ekmek yiyerek zayıfladım ekmek yemeyin yada pilav makarna yemeyin demiyorum sadece ne yediğini bilerek yiyin diyorum .Çorbayı, makarnayı vb ekmek hesabı yaparsak
Ohooo
Yok yapamam kardeşim
Allah iyilik versinHamdolsun arkadaşım iyiyim ağrılar olsada biz yaşlandık olacak artık.
Bence degil yoruldugun icin oldu bence iradesiz olsan bu kadar kilo veremezdn canmAma akşama yaptığım pilavdan üç kaşık yedim bu benim yapmadığım bişeydi ama bugün o pilavın verdiği mutluluğa ihtiyacım vardı bu zayıflık yada iradesizlikmi sence
Hakkım helal olsun tabi ki tatlım. Sen hep özelsin ki Allah'ın özel bir kulusun sen. Seni çok sevdiği için yarattı. Amin Allah cümlemizin kalbinden geçenleri hayırlıya çevirip versin.
Sen bunu yazdım ya bence sarılmış olduk
Ispat Obezim ispatnoo gezo noo
Ne mutlu sizeSeni çok sevdim biliyormusun pozitif enerjini o kadar güçlü hissediyorum ki iyiki tanımışım seni
Amin kuzum aminnAllah yardımcın olsun canım işin hiç kolay değil ama söz konusu evlatsa gerisi teferruattır kilo verilir elbet evladın iyi olsunda önemli olan o
Insanız sonuçta, makine değilizherkesin kendine göre bir hayatı, sorunları stresleri var.önemli olan yavaşlasak da pes etmemek
Canım gezomu biliyorum beni iteklemeye çalışıyor sağolsun ama yavaşlasam da hedefim aklımda.yoksa zaten burda olmazdım de mi?
Neyse ben çok konuştum kızlarda beni tanımıyor yorumlarım ters tepki yaptı polemik olmadan kaciyimkalbiniz kirildiysa kusura bakmayin birdaha yorum yapmam.
Ne kızıyorsunBakin arkadaşım ben ekmek yiyerek zayıfladım ekmek yemeyin yada pilav makarna yemeyin demiyorum sadece ne yediğini bilerek yiyin diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?