Mesajım yarım çıkmış :))Yeniden iyi akşamlar
Menümü veriyorum
teşekkür ederiz
Sen de iyiki varsın
Tabi canımDimi ama . o zaman ben mahvoldum :) şaka bi yana hamur işi, kurabiye, patatws kızartması, makarna ve pilav bunları bırakıyorum inşallah . bakalım. Ekmeğe de diyetisyen bile izin verdi ölçülü olarak iki gün yapıcam cuma günü belli olur sonuç
Ne mutlu size
Önemli değil, tanımayanlar böyle yorum yapabiliyor no prb :)Diyet listesini okuyamadım telefondan kusura bakmayin yasaklı yemeklerimiz olduğunu bilmeden yorum yaptim ama gerçek bu diyet yaparken kilo alıyorsanız veya veremiyorsanız bu ekmek değişimlerini bilmemekten kaynaklanıyor.
Ama kilo vereyim diyorsam bu hesapları yapmak zorundasın canım
Gene başladıHamdolsun arkadaşım iyiyim ağrılar olsada biz yaşlandık olacak artık.
Kahvaltı
Yarım kase yoğurt
Bir elma
İki yemek kaşığı chia
Öğle
Göz kararı söylüyorum
1 schnitzel
2-4 elma dilim patates
Yarım dilim köy ekmeği tarzı ekmek
Bir küçük tepeli tabak domates soslu çubuk makarna
Bir kase yoğurtlu çorba veya ayran aşı denilebilir
Ara
Bir elma
Akşam
Salata
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Ara
2 küçük tereyağlı yulaflı kurabiye
Kalori
1397 (fazla oldu bugün)
Yarın 1200 le kapatmam gerek dengelemek için
Su
2-3 bardak yaa
Üzgünüm su için
Spor
20 dak yürüyüş (yavaş tempo)
moni
sara_28 Can'ım bende onu içiyorum gerçekten tok tutuyor
Ay olurmu öyle şey niye buradayız birbirimizi motive etmek ve doğru bildiğimiz yanlislarimizi düzeltmek tabiki uyarini yapacaksin siz bizden tecrubelisiniz bu konuda lutfeeennNeyse ben çok konuştum kızlarda beni tanımıyor yorumlarım ters tepki yaptı polemik olmadan kaciyimkalbiniz kirildiysa kusura bakmayin birdaha yorum yapmam.
Tv de bir doktordan yada diyetisyenden duymuştum. Ekmeği sürekli aynı yemeyin, mesela 2 gün tam buğday ekmeği yiyorsaniz, 2 gün çavdar ekmeği yeyin diyordu. Bende arada değiştiririm, ordan aklımda kaldıKızlar size bişey soracam ben bugün tam yulaf unu aldım tam çavdar unuda vardı onu almadım sizce yulafmı diyet için yada sağlık için uygundur yoksa çavdar unumu
Bir sorumda yulaf unu karışımları var içinde tam buğday çavdar ve yulaf karışımı bu konudaki fikirleriniz nelerdir
kan grubun nedir? mesela benim A ve çavdar öneriyorlar.Kızlar size bişey soracam ben bugün tam yulaf unu aldım tam çavdar unuda vardı onu almadım sizce yulafmı diyet için yada sağlık için uygundur yoksa çavdar unumu
Bir sorumda yulaf unu karışımları var içinde tam buğday çavdar ve yulaf karışımı bu konudaki fikirleriniz nelerdir
Burcaklar olmasaydi cok harikaydı ama onlarida daha simdilik görmüyorum malum adapte olma sürecindesin afiyet olsun canmBugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Küçük bir parça peynir
1 dilim kepekli ekmek
Ara
Yarim mandalina
2 adet burçak bisküvi
Öğlen
Karnabahar yemegi
Yoğurt
Ara
Yarim portakal
2 adet burçak bisküvi
Akşam
4 adet lahana dolması
Yoğurt
30 dakika leslie 120 puan
2.5 litre su
2 bardak yeşil çay
moni
Sende bize iyi geldin kuzum iyiki geldin
Senin yorumlarınıda, senide özledik yasocan. Eğer menüsünün yorumlanmasını istemeyen varsa açık açık söyleyebilir. Sonuçta sizde vakit ayırıp okuyor, yine vakit ayırıp yazıyorsunuz. Polemik olacak bi durum yok, henüz birbirinizi tanımıyorsunuz. Lütfen biyere gitmeNeyse ben çok konuştum kızlarda beni tanımıyor yorumlarım ters tepki yaptı polemik olmadan kaciyimkalbiniz kirildiysa kusura bakmayin birdaha yorum yapmam.
Akli basinda yorumlari cok severim bana yapabilirsinNeyse ben çok konuştum kızlarda beni tanımıyor yorumlarım ters tepki yaptı polemik olmadan kaciyimkalbiniz kirildiysa kusura bakmayin birdaha yorum yapmam.
Menü icin birsey demeyecegim de su icin telefona uyarici felan koysan cok cok az suyunKahvaltı
Yarım kase yoğurt
Bir elma
İki yemek kaşığı chia
Öğle
Göz kararı söylüyorum
1 schnitzel
2-4 elma dilim patates
Yarım dilim köy ekmeği tarzı ekmek
Bir küçük tepeli tabak domates soslu çubuk makarna
Bir kase yoğurtlu çorba veya ayran aşı denilebilir
Ara
Bir elma
Akşam
Salata
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Ara
2 küçük tereyağlı yulaflı kurabiye
Kalori
1397 (fazla oldu bugün)
Yarın 1200 le kapatmam gerek dengelemek için
Su
2-3 bardak yaa
Üzgünüm su için
Spor
20 dak yürüyüş (yavaş tempo)
moni
Mükemmel yine cook dengeliİyi akşamlar.
Kahvaltı - 2 haşlanmış yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği , 2 çeri domates , 3 dlm salatalık ,yarım demet maydanoz .
Ara yeşil çay
Öğle - Salata , fırında 2 but , 3 yk yoğurt.
Ara yeşil çay 2 hurma
Akşam - 3 yk yoğurt 1 kase kırmızı mercimek çorbası .
Ara 2 dlm elma, 1 dlm portakal , 3 dlm muz.
Su 2.5 litre
Spor 1 saat leslie 240
30 dakika tempolu yuruyüş 120
30 dakika normal yürüyüş 90
Toplam 450
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?