Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabi canım
Sonuçta abur cubur değil bunlar
Yavaş yavaş olur hepsi

Önemli değil, tanımayanlar böyle yorum yapabiliyor no prb :)

Makarna ekmek patates hepsi aynı gün aynı öğünde fazla olmuş tatlım bu şekilde başlangıçta kilo versende uzun vadede veremezsin

İyi akşamlar.

Kahvaltı - 2 haşlanmış yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği , 2 çeri domates , 3 dlm salatalık ,yarım demet maydanoz .

Ara yeşil çay

Öğle - Salata , fırında 2 but , 3 yk yoğurt.

Ara yeşil çay 2 hurma

Akşam - 3 yk yoğurt 1 kase kırmızı mercimek çorbası .

Ara 2 dlm elma, 1 dlm portakal , 3 dlm muz.

Su 2.5 litre

Spor 1 saat leslie 240
30 dakika tempolu yuruyüş 120
30 dakika normal yürüyüş 90
Toplam 450

moni

Neyse ben çok konuştum kızlarda beni tanımıyor yorumlarım ters tepki yaptı polemik olmadan kaciyim kalbiniz kirildiysa kusura bakmayin birdaha yorum yapmam.
Ay olurmu öyle şey niye buradayız birbirimizi motive etmek ve doğru bildiğimiz yanlislarimizi düzeltmek tabiki uyarini yapacaksin siz bizden tecrubelisiniz bu konuda lutfeeenn

Tv de bir doktordan yada diyetisyenden duymuştum. Ekmeği sürekli aynı yemeyin, mesela 2 gün tam buğday ekmeği yiyorsaniz, 2 gün çavdar ekmeği yeyin diyordu. Bende arada değiştiririm, ordan aklımda kaldı

kan grubun nedir? mesela benim A ve çavdar öneriyorlar.

Burcaklar olmasaydi cok harikaydı ama onlarida daha simdilik görmüyorum malum adapte olma sürecindesin afiyet olsun canm
Sende bize iyi geldin kuzum iyiki geldin

Neyse ben çok konuştum kızlarda beni tanımıyor yorumlarım ters tepki yaptı polemik olmadan kaciyim kalbiniz kirildiysa kusura bakmayin birdaha yorum yapmam.
Senin yorumlarınıda, senide özledik yasocan. Eğer menüsünün yorumlanmasını istemeyen varsa açık açık söyleyebilir. Sonuçta sizde vakit ayırıp okuyor, yine vakit ayırıp yazıyorsunuz. Polemik olacak bi durum yok, henüz birbirinizi tanımıyorsunuz. Lütfen biyere gitme

Menü icin birsey demeyecegim de su icin telefona uyarici felan koysan cok cok az suyun
Mükemmel yine cook dengeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…