Kızmakmi? Ne haddime asla kimseye kızmam yazı dilinde öyle anlaşıldı galiba sadece bildiklerimi ve tecrübelerimle sizlere yorum yaparim bilmiyosan zaten yorum yapmam.Ne kızıyorsun
Ben de kendi fikrimi söyledim hepsi bu
Hani bana yorumBurcaklar olmasaydi cok harikaydı ama onlarida daha simdilik görmüyorum malum adapte olma sürecindesin afiyet olsun canm
Bende sizi ozledim canim tabiki tanımıyorlar arkadaşlar bende onları tanımıyorum haklı olarak kizdilarSenin yorumlarınıda, senide özledik yasocan. Eğer menüsünün yorumlanmasını istemeyen varsa açık açık söyleyebilir. Sonuçta sizde vakit ayırıp okuyor, yine vakit ayırıp yazıyorsunuz. Polemik olacak bi durum yok, henüz birbirinizi tanımıyorsunuz. Lütfen biyere gitme
Yaziyom moni iyi okumenü bildirimleri gelsin
Kuzum yazdim ama gözünden kacti sanırımHani bana yorum
kan grubun nedir? mesela benim A ve çavdar öneriyorlar.
Yaziyom moni iyi oku
Sabah
4 dilim helva 3 dilim peynir 5 dilim ekmek 3 yumurta
Öğlen
2 tabak patates yemeği 3 dilim ekmek yoğurt
Akşam
2 tabak makarna 4 dilim tatlı
Spor yok su yok spor homini girtlak tumba yatak
Menü icin birsey demeyecegim de su icin telefona uyarici felan koysan cok cok az suyun
Sağol
Süpersin gıdıcmIyi geceler
Bugün kü menü
Sabah
2 dl ekmek
2 yumurta
Ķk peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı, bal
Ara
Greyfurt
Öğle
1 tabak pırasa
Yoğurt
Salata
Akşam
Çorba 1 kase
2 but
Salata
Yoğurt 1 kase
Ara
Tarçınlı süt 1 bardak
Su 2.5 lt.
moni
Senin yorumlarınıda, senide özledik yasocan. Eğer menüsünün yorumlanmasını istemeyen varsa açık açık söyleyebilir. Sonuçta sizde vakit ayırıp okuyor, yine vakit ayırıp yazıyorsunuz. Polemik olacak bi durum yok, henüz birbirinizi tanımıyorsunuz. Lütfen biyere gitme
Bir arkadaş daha iki but yemişti bu akşam :)Iyi geceler
Bugün kü menü
Sabah
2 dl ekmek
2 yumurta
Ķk peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı, bal
Ara
Greyfurt
Öğle
1 tabak pırasa
Yoğurt
Salata
Akşam
Çorba 1 kase
2 but
Salata
Yoğurt 1 kase
Ara
Tarçınlı süt 1 bardak
Su 2.5 lt.
moni
Şaka yapıyor benceAnaaaam yaso şaşırdı örnek menü bence
Makarna ekmek patates hepsi aynı gün aynı öğünde fazla olmuş tatlım bu şekilde başlangıçta kilo versende uzun vadede veremezsin
kız olan benim tamammi
Bende sizi ozledim canim tabiki tanımıyorlar arkadaşlar bende onları tanımıyorum haklı olarak kizdilar
Saracim sana demistim seni mezun etmeden biyere gitmek yok sözüm söz arada gitsem de burdayim biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?