Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tembel teneke insan soyle benim gibi yatar iki gerinirde spor sayardık nasilsin obezim
Canım yasom evde spor yapamıyorum, dısarda yürüyordum biliyirsun hava buz.o yüzden yarın salona yazılıcam arkadaşımla.benim için çok iyi olucak.yavaşlama olayım bitecek inşallah

Dengeli bir menü

Hacı kiz sen aksam geliyorsun ben sade menü yazip cikanlara adam akilli hic ugramayanlara diyorm

Ben de anca geldim misafirlerim vardı

Slm hayırlı aksamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?

Allah'a şükür iyiyiz sen nasılsın?

Ama akşama yaptığım pilavdan üç kaşık yedim bu benim yapmadığım bişeydi ama bugün o pilavın verdiği mutluluğa ihtiyacım vardı bu zayıflık yada iradesizlikmi sence

Bu iradesizlik değil tatlım. Diyetin başında değiliz artık o yüzden dengeli aldıktan sonra çok bi sorun teşkil etmez. 1 dilim ekmek yemişsin işte
Arada olacak böyle şeyler herşeyden kendimizi kısmak zorunda değiliz sadece diğer öğünlerle dengelemeyi bildik mi tamamdır. Mesela benim diyet yaparken pizza yediğim olmuştur ancak hem diğer öğünlerimi ve ertesi günümü ona göre ayarlamıştım. Bu tarz şeyler insanın can çekmesini azaltır. Bunları içimizde biriktirirsek kıtlıktan çıkmış gibi saldırırız onlara. Benim bi arkadaş sevdiği hiç bi şeyi yemeyerek diyet yaptı. 4 5 ay kadar sonra diyet bitince pastalara çöreklere saldırdı. Verdiği gibi kiloları geri aldı. İşte bunu yaşamamak için ara ara azar yemek lazım.

Sağol canım benim senin yorumların o kadar iyi geliyor ki mervecim psikologla konuşur gibi okuyorum

Canım yasom evde spor yapamıyorum, dısarda yürüyordum biliyirsun hava buz.o yüzden yarın salona yazılıcam arkadaşımla.benim için çok iyi olucak.yavaşlama olayım bitecek inşallah
ee hayırlı olsun obezim dizin ne durumda fazla zorlama hocanada söyle dizini ona göre spor yaptırsın benimde belim kalçamda siddetli ağrı var biraz lesli yaptım 20 dakka zorla oda oğlan bağırıyor anne bak gece ağlayacan gene ağrıdan diye inşallah ağrımaz

Dizimdeki durumu gidince anlatıcam hocalara.ona göre bir egzersiz yaptırırlar herhalde

Senin belinde ne vardı yasminim?

işte demek istediğim bu süper bir açıklama olmuş

Salata? Protein?
Karbonun ise fazlasıyla var

Çok güzel yazmışsin canım ellerine sağlık

Sağol canım

Okurken rahatladimm

Her ikisinin de farklı farklı faydaları vardır diye düşünüyorum.

Seni çok sevdim biliyormusun pozitif enerjini o kadar güçlü hissediyorum ki iyiki tanımışım seni

Ben de seni çok sevdim Ben de iyi ki tanışım seni rabbim ayırmasın

Hatanın farkındasın sıkıntı yok yarın karbonu azalt ki bugünle dengelensin

Tv de bir doktordan yada diyetisyenden duymuştum. Ekmeği sürekli aynı yemeyin, mesela 2 gün tam buğday ekmeği yiyorsaniz, 2 gün çavdar ekmeği yeyin diyordu. Bende arada değiştiririm, ordan aklımda kaldı

Onu duymuştum da ben anca bittikçe değiştiriyorum. Tek yaşamanın dezavantajları. 1 ekmeği 1 ayda yiyince 2 ekmek olursa hayatta bitiremem yazık olur

ProteinSalata Karbon

Yaziyom moni iyi oku
Sabah
4 dilim helva 3 dilim peynir 5 dilim ekmek 3 yumurta
Öğlen
2 tabak patates yemeği 3 dilim ekmek yoğurt
Akşam
2 tabak makarna 4 dilim tatlı
Spor yok su yok spor homini girtlak tumba yatak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…