DimiAnaaaam yaso şaşırdı örnek menü bence
Tembel teneke insan soyle benim gibi yatar iki gerinirde spor sayardık nasilsin obezimDünkü menümmoni
Sabah
Menemen,salatalık, peynir, zeytin, bir dilim ekmek
Ara
Bir muz
Akşam
Bir kepçe çorba, iki parça tavuk pirzola, salata
Su:1 litre
Spor: yok
Evet canım tamam şimdi gördüm teşekkür ederimKuzum yazdim ama gözünden kacti sanırım
Canım yasom evde spor yapamıyorum, dısarda yürüyordum biliyirsun hava buz.o yüzden yarın salona yazılıcam arkadaşımla.benim için çok iyi olucak.yavaşlama olayım bitecek inşallahTembel teneke insan soyle benim gibi yatar iki gerinirde spor sayardık nasilsin obezim
Allah iyilik versin
Bence degil yoruldugun icin oldu bence iradesiz olsan bu kadar kilo veremezdn canm
Böylelikle gezonun dilinden de kurtulmuş olurumCanım yasom evde spor yapamıyorum, dısarda yürüyordum biliyirsun hava buz.o yüzden yarın salona yazılıcam arkadaşımla.benim için çok iyi olucak.yavaşlama olayım bitecek inşallah
Bende menümü yazayım
Sabah
Bir kase paça çorbası
Öğle
Bir porsiyon köfte
Salata
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
10 tane fındık
Akşam
Bir tabak yürek sote
Üç kaşık pirinç pilavı
Salata
Yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 15 dakika pilates : 45 puan
15 dakika leslie : 60 puan
Toplam :105 puan
moni @aeben Wydra @esmerm91
Hacıkiz sen aksam geliyorsun ben sade menü yazip cikanlara adam akilli hic ugramayanlara diyorm
Slm hayırlı aksamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
Ama akşama yaptığım pilavdan üç kaşık yedim bu benim yapmadığım bişeydi ama bugün o pilavın verdiği mutluluğa ihtiyacım vardı bu zayıflık yada iradesizlikmi sence
Dimiöğlen gerçekten patetes yemeği vardi tabi yemedim sevmem de zaten bukadar şeyi kilolu iken bile yemiyordum
Dengeli bir menü
Ben de anca geldim misafirlerim vardı
Allah'a şükür iyiyiz sen nasılsın?
Bu iradesizlik değil tatlım. Diyetin başında değiliz artık o yüzden dengeli aldıktan sonra çok bi sorun teşkil etmez. 1 dilim ekmek yemişsin işte
Arada olacak böyle şeyler herşeyden kendimizi kısmak zorunda değiliz sadece diğer öğünlerle dengelemeyi bildik mi tamamdır. Mesela benim diyet yaparken pizza yediğim olmuştur ancak hem diğer öğünlerimi ve ertesi günümü ona göre ayarlamıştım. Bu tarz şeyler insanın can çekmesini azaltır. Bunları içimizde biriktirirsek kıtlıktan çıkmış gibi saldırırız onlara. Benim bi arkadaş sevdiği hiç bi şeyi yemeyerek diyet yaptı. 4 5 ay kadar sonra diyet bitince pastalara çöreklere saldırdı. Verdiği gibi kiloları geri aldı. İşte bunu yaşamamak için ara ara azar yemek lazım.
ee hayırlı olsun obezim dizin ne durumda fazla zorlama hocanada söyle dizini ona göre spor yaptırsın benimde belim kalçamda siddetli ağrı var biraz lesli yaptım 20 dakka zorla oda oğlan bağırıyor anne bak gece ağlayacan gene ağrıdan diyeCanım yasom evde spor yapamıyorum, dısarda yürüyordum biliyirsun hava buz.o yüzden yarın salona yazılıcam arkadaşımla.benim için çok iyi olucak.yavaşlama olayım bitecek inşallah
Dizimdeki durumu gidince anlatıcam hocalara.ona göre bir egzersiz yaptırırlar herhaldeee hayırlı olsun obezim dizin ne durumda fazla zorlama hocanada söyle dizini ona göre spor yaptırsın benimde belim kalçamda siddetli ağrı var biraz lesli yaptım 20 dakka zorla oda oğlan bağırıyor anne bak gece ağlayacan gene ağrıdan diyeinşallah ağrımaz
işte demek istediğim bu süper bir açıklama olmuşDengeli bir menü
Ben de anca geldim misafirlerim vardı
Allah'a şükür iyiyiz sen nasılsın?
Bu iradesizlik değil tatlım. Diyetin başında değiliz artık o yüzden dengeli aldıktan sonra çok bi sorun teşkil etmez. 1 dilim ekmek yemişsin işte
Arada olacak böyle şeyler herşeyden kendimizi kısmak zorunda değiliz sadece diğer öğünlerle dengelemeyi bildik mi tamamdır. Mesela benim diyet yaparken pizza yediğim olmuştur ancak hem diğer öğünlerimi ve ertesi günümü ona göre ayarlamıştım. Bu tarz şeyler insanın can çekmesini azaltır. Bunları içimizde biriktirirsek kıtlıktan çıkmış gibi saldırırız onlara. Benim bi arkadaş sevdiği hiç bi şeyi yemeyerek diyet yaptı. 4 5 ay kadar sonra diyet bitince pastalara çöreklere saldırdı. Verdiği gibi kiloları geri aldı. İşte bunu yaşamamak için ara ara azar yemek lazım.
valla belimde bişey yoktu birden ağrımaya başladı tsh biraz düşük belkide ondan yada d vitaminim düştüDizimdeki durumu gidince anlatıcam hocalara.ona göre bir egzersiz yaptırırlar herhalde
Senin belinde ne vardı yasminim?
Sinir stres de yapıyor canım.valla belimde bişey yoktu birden ağrımaya başladı tsh biraz düşük belkide ondan yada d vitaminim düştü
Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Küçük bir parça peynir
1 dilim kepekli ekmek
Ara
Yarim mandalina
2 adet burçak bisküvi
Öğlen
Karnabahar yemegi
Yoğurt
Ara
Yarim portakal
2 adet burçak bisküvi
Akşam
4 adet lahana dolması
Yoğurt
30 dakika leslie 120 puan
2.5 litre su
2 bardak yeşil çay
moni
Çok güzel yazmışsin canım ellerine sağlık
Okurken rahatladimm
Kızlar size bişey soracam ben bugün tam yulaf unu aldım tam çavdar unuda vardı onu almadım sizce yulafmı diyet için yada sağlık için uygundur yoksa çavdar unumu
Bir sorumda yulaf unu karışımları var içinde tam buğday çavdar ve yulaf karışımı bu konudaki fikirleriniz nelerdir
Seni çok sevdim biliyormusun pozitif enerjini o kadar güçlü hissediyorum ki iyiki tanımışım seni
Kahvaltı
Yarım kase yoğurt
Bir elma
İki yemek kaşığı chia
Öğle
Göz kararı söylüyorum
1 schnitzel
2-4 elma dilim patates
Yarım dilim köy ekmeği tarzı ekmek
Bir küçük tepeli tabak domates soslu çubuk makarna
Bir kase yoğurtlu çorba veya ayran aşı denilebilir
Ara
Bir elma
Akşam
Salata
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Ara
2 küçük tereyağlı yulaflı kurabiye
Kalori
1397 (fazla oldu bugün)
Yarın 1200 le kapatmam gerek dengelemek için
Su
2-3 bardak yaa
Üzgünüm su için
Spor
20 dak yürüyüş (yavaş tempo)
moni
İyi akşamlar.
Kahvaltı - 2 haşlanmış yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği , 2 çeri domates , 3 dlm salatalık ,yarım demet maydanoz .
Ara yeşil çay
Öğle - Salata , fırında 2 but , 3 yk yoğurt.
Ara yeşil çay 2 hurma
Akşam - 3 yk yoğurt 1 kase kırmızı mercimek çorbası .
Ara 2 dlm elma, 1 dlm portakal , 3 dlm muz.
Su 2.5 litre
Spor 1 saat leslie 240
30 dakika tempolu yuruyüş 120
30 dakika normal yürüyüş 90
Toplam 450
moni
Tv de bir doktordan yada diyetisyenden duymuştum. Ekmeği sürekli aynı yemeyin, mesela 2 gün tam buğday ekmeği yiyorsaniz, 2 gün çavdar ekmeği yeyin diyordu. Bende arada değiştiririm, ordan aklımda kaldı
Gecmis bittiğine göre sira bende
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalik
Ara 1 süt
3 gün kurusu
Öglen
4 köfte
Salata
1 dilim ekmek
Ara 3 hurma
10 fındık
Aksam 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
Yogurt
Ara yarim muz
1 tatli kaşığı saralleburaya gelmesem dünyayı yiyebilirdm asiri gözüm döndü aksam
Su 2.5
Spor 500 ip atlama
200 bölgesel
Toplam 180 puan
Iyi geceler
Bugün kü menü
Sabah
2 dl ekmek
2 yumurta
Ķk peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı, bal
Ara
Greyfurt
Öğle
1 tabak pırasa
Yoğurt
Salata
Akşam
Çorba 1 kase
2 but
Salata
Yoğurt 1 kase
Ara
Tarçınlı süt 1 bardak
Su 2.5 lt.
moni
Yaziyom moni iyi oku
Sabah
4 dilim helva 3 dilim peynir 5 dilim ekmek 3 yumurta
Öğlen
2 tabak patates yemeği 3 dilim ekmek yoğurt
Akşam
2 tabak makarna 4 dilim tatlı
Spor yok su yok spor homini girtlak tumba yatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?