Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun ben beğendim menünü

Benim menüm her zamanki gibi yapacak bir şey yok ama sporu çoğalttım . özellikle benim herif hazır akşamları evdeyken :) çocuğu ona bırakıp ( tabi hep birlikte gidiyoruz) parktaki spor aletleriyle doya doya spor yapıyorum .O olmasa kuzum ,anne gel anne gel oyun oyın diyo. Mecburen iki dakikadan fazla spor yapamıyorum...
Yine geç kalktım
Menüm
Saat 14.00
3 dilim ekmek
Patates kavurması yarım tabağı az geçen
Ara 16.00
Elma
Akşam
1 tabak tavuk sote ( ekmeksiz ) & kuru soğan
Su: 1 litre şimdilik
Spor :
20 dakika bisiklet....
400 kol çevirme
150 bel esnetme
50 uzay yürüyüşü
200 iç bacak dış bacak güçlendirici
200 kol ve bacak güçlendirici
( bunlar parktaki spor aletleri isimleri)
....

Tartıda aman aman bir fark olmada da göbek ve bacaklar toparlanmaya başladı çok şükür.

Son düzenleme:
Valla ya kısmette yokmuş ne yapalım.eşim de kestane pişiriyor çok severim ama yemeyeceğim inat ettim bu cuma eksi görmem lazım
Aynen son iki gün çok önemli
Kilo değil de şişirip tartıda fazla gösteriyo o yediklerimiz
Sonra da yerleşiyo
Ben de yarın akşam arkadaşlarla yemek yicem
Gündüzü baya hafif geçirmem lazım

Cas canım kalorisini bilmem ama hem dürüm akşamda üstüne pilav nohut pek diyet menüsü değil malesef

Kaç kez vazgeçtim. Olmayacak bu yağlar yapıştı ömür boyu gitmeyecek . çıkıcam gruptan dedim hele menülerimi yazarken ters bir şey söylerlerse diye yazmak istemediğim zamanlar oldu ama yine de yazdım . ama sizden aldiğim destekle yılmadım şimdi sonucunu görüyorum sag olun var olun arkadaşlarım

Kol çevirmeyi kuzu kol anladım bi an :))

Cas canım kalorisini bilmem ama hem dürüm akşamda üstüne pilav nohut pek diyet menüsü değil malesef
Evet aslında
Bahane değil tabi de bitti zaten yemek
En az bi hafta yapılmaz o yemek
Lavaş tavuk dürümü zayıflama takımlarında görmüşlüğüm var
Ondan yedim valla :)
Yoksa tavuğu pek sevmem

Canım senin özel bir durumun var elinde olmayan bu yüzden yazdıklarına seni bilen hiç bişey demez burada beraber başaracaz sen rahat ol

Evet aslında
Bahane değil tabi de bitti zaten yemek
En az bi hafta yapılmaz o yemek
Lavaş tavuk dürümü zayıflama takımlarında görmüşlüğüm var
Ondan yedim valla :)
Yoksa tavuğu pek sevmem

Bende tavuğu çok severim ama hindi etini daha çok yağ yakıcı özelliğe sahip olduğu için hindi etini tercih ederim genellikle

Yarın diyetisyen günü . İkindi çok oldu gerek yok

Sadece kaloriye bakma dengeye de bakmalısın sağlık için
Az protein var bol karbon var
Ve kolesterol dengelensin diye meyve ve sebze nerede?

Teşekkür ederim canım o kadarcık kusur olabilir yani diyosun içimi rahatlattın sağol

Aynen hani derler ya o kadar kusur kadı kızında da olur

Evet alıştın gibi yavaş yavaş olacak zaten bu alışkanlık olayı

Yavaş yavaş arttırıyorsun işte ne güzel. Sen mecbur spora yönelmelisin ki orda toparlayabil. Ve evet yavaş yavaş değişim başlar beden ölçülerini bi yere yaz ne kadar değişim olduğunu ordan takip edersin. Mesela 12 cm inceldim ben

Kol çevirmeyi kuzu kol anladım bi an :))
:)))) istesem de yiyemem onları , oğlanın alerjisini geçtim , benim şahsi alerjim var kırmızı ete, hatta 15 yaşımdayken bir eve gitmiştik baş ayak pişiriyordu kadın, yemeğin buharından etkilenmiştim de iğne vurulmaya gitmiştik gece yarısı :) ama kuzu kol çok güzel benzetme yaa

saram menün hem dolu dolu hemde çok dengeli canım afiyet olsun

He bugun yürek yemişsin belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…