pamus geçende toparladık iyiyiz demiştin bende daha sormadımhalen raporlusun he dinlenmekten başka bir türlü gitmiyor bu meret.insallah cabucak iyilesirsiniz
obezto bugun ev temizledi.malum yarın okullar tatil, çocuklarla yapamam bir daha
kerevizin her seyine hastayım.her gün olsun sabah öğle akşam yerim.o derece seviyorum
yemek yesem zaten zayıflayacam şekerim.vakitsizlikten yemek mi yiyebiliyorum
sayılı gün çabuk geçer gezo hanım.yakandan düşmüycem bunu bilesin
Canım bende ilk kızımı doğurdum maşallah uslu bir bebekti ikinciyide düşündük peşpeşe büyürler diye dusunduk kızım 1.5 yaşındayken hamile kaldım aralarinda tam 2yas 5 gün var :) kızımın hastane odasına beni ziyarete geldiği an dün gibi ..kızlarım çok afacan değiller ama sonuçta çocuk anneye çok ihtiyaçları var sık sık annem gelirdi ben temizligimi yapardım teksen daha zor oluyor pespese olması ama en güzel yanı evde hiç canları sıkılmıyorİlk bebegin bir bucuk yasindan kücüktü muhtemeln hamile kaldignda ve ilki iki yasindayken 2. Bebisini kucagina aldin :)
Peş peşe yapmak dogru mu ? İkisi bir arada büyür güzelce dedikleri sey gerçekten oluyor mu ? İkisi bir arada güzelce büyüyor mu ? Sen bu evrede kendni nasil hissediyorsunAmma soru sordum ha benm oglan suan 2 yasina girmek üzere de herkes bana hadi daha ikinciyi yapmiyormusun diyip duruyor tabi bnm su 2 yas sendromundan gözüm korktugu icin yapacak cesaretim yok hic. O yüzden soruyorum yanlis anlama lütfen emi
Bende ilahiyat mezunuyum canımDin Kültürü ve Ahlak Bilgisi / 7Cnin sınıf öğretmeniyim
Hangi tarifini canım?Benim tarifimide deneyebilirsin çok güzel oluyor bir dahaki sefere kerevizide portakallı yapacam onada çok yakışıyor portakal
Ev işi yapmışsın güle güle kirlet canım
Bendeeebu sabah güzel bir rakam gördüm inşallah yarında görürüm o güzel rakamı
Kız ben napcam ya o zaman 6 ay önce malesef ölü doğum yaptım eğer tiroidler normale döndüyse bı ay başlıcaz çalışmalara Allah nasip eder de hemen olursa 1 yıl anca olmuş olcak. Gerçi ben bi hamile kalıp sağ salim sağlıkla bi doğurayım da...Tatliya baglamaniza sevindim
Yeni listenle yani kilo vermeler diyelim o zaman
Denerim bi ara
Birlikte buyumeleri kismini bilmiyorum da anne rahminin 3 yilda toparladigini biliyorum. O yuzden de 3 yil arayla cocuk yapilmasi tavsiye ediliyor.
Tabi annenin tercihi esas bunu degistirem kisim oluyor kimi birlikte buyusun diyor kimisi demiyor.
Siirt sanırım öğretmenim
Tayin durumu olucak mı?
Bende ilahiyat mezunuyum canım
Kız ben napcam ya o zaman 6 ay önce malesef ölü doğum yaptım eğer tiroidler normale döndüyse bı ay başlıcaz çalışmalara Allah nasip eder de hemen olursa 1 yıl anca olmuş olcak. Gerçi ben bi hamile kalıp sağ salim sağlıkla bi doğurayım da...
Siz pırasa ve kereviz bilmez misiniz gezo?? Orada yok mudur?
Bendeee
hamilelik ve doğum konusunda iyice pimpirik oldum benBenim bahsettiğim toparlanma olayı tam hamilelik için geçerli rahimde dokuz aydan fazla farklı bir büyüme var ve sonunda da çıkıyor ordan. Bunu eski haline çevirmesi uzun sürüyor.
Aynen sağ sağlim doğur rahmin kendini yeniler doğumdan sonra
Hangi tarifini canım?
Kereviz zaten portakalla yapılır
hamilelik ve doğum konusunda iyice pimpirik oldum ben
Ahahhaaaaa
Tövbe yaaaaaaEki Görüntüle 2226218
Yapıyorum canım.içine biraz da haşlanıp didilmiş tavuk ekle.öyle daha doyurucu oluyorSarımsaklı yoğurtlu salatasını yapıyorum kerevizin çok güzel oluyor cevizli falan cuma zayıflama yarışmasının yemek topiği var oraya yazdım canım bakabilirsin
yemeğini portakallı yapıyorum
:))))Ahahhaha
Biz de kendimize mi yapsak ama bizimkinin sonu mutlu son kilo veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?