Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim tarifimide deneyebilirsin çok güzel oluyor bir dahaki sefere kerevizide portakallı yapacam onada çok yakışıyor portakal

Ev işi yapmışsın güle güle kirlet canım

Canım bende ilk kızımı doğurdum maşallah uslu bir bebekti ikinciyide düşündük peşpeşe büyürler diye dusunduk kızım 1.5 yaşındayken hamile kaldım aralarinda tam 2yas 5 gün var :) kızımın hastane odasına beni ziyarete geldiği an dün gibi ..kızlarım çok afacan değiller ama sonuçta çocuk anneye çok ihtiyaçları var sık sık annem gelirdi ben temizligimi yapardım teksen daha zor oluyor pespese olması ama en güzel yanı evde hiç canları sıkılmıyor

Kız ben napcam ya o zaman 6 ay önce malesef ölü doğum yaptım eğer tiroidler normale döndüyse bı ay başlıcaz çalışmalara Allah nasip eder de hemen olursa 1 yıl anca olmuş olcak. Gerçi ben bi hamile kalıp sağ salim sağlıkla bi doğurayım da...

Benim bahsettiğim toparlanma olayı tam hamilelik için geçerli rahimde dokuz aydan fazla farklı bir büyüme var ve sonunda da çıkıyor ordan. Bunu eski haline çevirmesi uzun sürüyor.
Aynen sağ sağlim doğur rahmin kendini yeniler doğumdan sonra

hamilelik ve doğum konusunda iyice pimpirik oldum ben

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peynir
2 köz yeşil biber
domates salatalık
3 zeytin
1.5 dilim ekmek

Ara: 1 fincan kahve

Akşam : 2 köfte
Söğüş
yarım dilim ekmek

Ara: 2 kaşık yoğurt
yarım fincan kahve

Su: 3 lt su

Bu gün hiç açlık hissetmedim fakat halsizlik vardı

Sarımsaklı yoğurtlu salatasını yapıyorum kerevizin çok güzel oluyor cevizli falan cuma zayıflama yarışmasının yemek topiği var oraya yazdım canım bakabilirsin

yemeğini portakallı yapıyorum
Yapıyorum canım.içine biraz da haşlanıp didilmiş tavuk ekle.öyle daha doyurucu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…