Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Koca akşam
İki köfte, söğüş, yarım dilim ekmek
Maşallah diyorum

Öğle yemeğine ne oldu?

İste uyumlu cocuklar olursa ne alâ ama birde anlaşamazlarsa vay halime birde eşim hep sehir dışında genelde.. o yüzden de gözüm kesmiyor

Haziran sonu olacak inşallah

İnşallah incecik gelinlik giymek istiyorum
Aaa ne güzel hazirliklar vs ne alemde ?
Yaa ne güzel ikinciside isteyerek mi oldu ? Yani hazır hissedebildin mi kendini öyle mi olmustu ? Bu hazir hissetmek tam nasil oluyoru çözemedim de ben :)

Demi ya en büyük arkadaşı kardeşi oluyor o zaman :) peki sen kendine ne kadar zaman ayırabiliyorsun ?

Halsizlik normal çünkü protein az kiloya göre gereken kaloriyi almadin aksam icin köfte cok az kuzum bu sekilde hizli kilo verirsin ama kalici olmaz cabuk yılarsın lütfen az daha dengeli devam etmeye çalış..sabah gec olduysa ara ara aksam yap ve bu arada mutlaka süt yogurt felan bsy olsun meyve ile
Nasılsınız bakalım?
İyidir mervecm sen nasilsin

Menüm detoks günümdü bastan söyleyim
Sabah
1 muz
Yarim avakado
1 bardak süt
10 fındık

Ara 2 grissini
Kk peynir

Öglen
1 yesil elma
5 badem
1 bardak süt

Ara 1 kase baharatli yogurt

Aksam
1 kase baharatli yogurt

Su 1.5
Spor 30 dk leslie

İyi akşamlar hanımlar.

Sabah;
2 dilim tam tahıllı ekmek arası roka ve light mozerellalı soğuk sandviç, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak beyaz çay.

Öğle;
2 yumurtadan maydanozlu, beyaz peynirli omlet.

Akşam ( henüz yemedim planladığım) ;
1 kepçe yağsız, tuzsuz sebze çorbası, 2-3 yk pırasa, 1 kase yoğurtlu kereviz salatası.

Su 2 lt ama daha içerim. Spor yok.
Gün içinde 1 kapiçino, 2 filtre kahve.

Gece yatmadan belki yarım yeşil elma ve tarçınlı süt yaparım bilemiyorum duruma göre.

moni Wydra @esmerm91 ve geri kalan herkes yorumlar mısınız??

Ben de iyiyim

Güzel bir menü
Protein az sadece

Kızlar ben çok halsizim kolumu kaldıracak takatim yok bi anda böyle güçsüzleştim niye böyle oluyo bilmiyorum

Kan tahlili yaptır belki değerlerinde düşüş ya da artış vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…