Koca akşamKahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peynir
2 köz yeşil biber
domates salatalık
3 zeytin
1.5 dilim ekmek
Ara: 1 fincan kahve
Akşam : 2 köfte
Söğüş
yarım dilim ekmek
Ara: 2 kaşık yoğurt
yarım fincan kahve
Su: 3 lt su
Bu gün hiç açlık hissetmedim fakat halsizlik vardı
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
2 köz yeşil biber
domates salatalık
3 zeytin
1.5 dilim ekmek
Söğüş
yarım dilim ekmek
yarım fincan kahve
Sen de sağol@cascade- sağol canım
Wydra kahvaltı 11 gibi yapıldı sonrada canım hiç istemedi
Yapıyorum canım.içine biraz da haşlanıp didilmiş tavuk ekle.öyle daha doyurucu oluyor
İste uyumlu cocuklar olursa ne alâ ama birde anlaşamazlarsa vay halime birde eşim hep sehir dışında genelde.. o yüzden de gözüm kesmiyorBenim torunların arası 1,5 yaş
Ikisi birarada çok güzel büyüyorlar. Ilki çok anaç, hanımefendi biri, ıkincisi cimcimenin teki. Çokda güzel geçinirler. İkiside kız olduğundan olabilir. Geçen küçüğü eşimin kucagindaydi. Bu benim kocam git dedim. Hayır benim kocam sen git dedi .
Öyle daha neler neler.
Ben olsam bu kadar peşpeşe yaparmiydim?
Tabiki hayır
Çocukların arasında 5 ve 3 yaş var
Aaa ne güzel hazirliklar vs ne alemde ?Haziran sonu olacak inşallah
İnşallah incecik gelinlik giymek istiyorum
Yaa ne güzel ikinciside isteyerek mi oldu ? Yani hazır hissedebildin mi kendini öyle mi olmustu ? Bu hazir hissetmek tam nasil oluyoru çözemedim de ben :)Yok canım o çocukla da alakalı şimdi ilki sakindi çok ikici olunca cozuttuikinciyi kıskanmaz birlikte büyür başka çocuk istemeyiz dedik ama ilk oğlum asabi oldu stres yasadi ben onu emzirdikce kucakladikca ve eskiden çok da doverdi şimdi azaldı ve biz zarar verecek diye engellerken yapouor bunuda ve hastaykende yaptı mesela mazlumu olmuş anlayacağın her yolu denedim çaresi yok .. olumlu tarafından bakarsak şuan birlikte eğlenmeye başladılar bebek abisi evde yokken yürütecle fir fir döner durur onu arar eve gelince kızar hatta abi de çok seviyor bizim bebeğimizi kimse sevmesin diyor bugün muz yedirdi kardeşe bu da bir süreçti ilkin çok zor oldu ve 1 yaşından sonra çok rahatlayacagiz şimdi bile eskiye göre çok güzel ve kesinlikle ikisi de bambaşka bizim için ilgilenmeye yetişmeye çalışıyoruz olduğu kadar doğum izinleri süt izinleri abiye de yaradı mesela onu gezdirdim ilerde arkadaş olacaklar abi/kardeşlikten öte ve en çok istediğim buydu hayırlısı öyle canım Allah her isteyene doğru zamanda nasip etsin
Demi ya en büyük arkadaşı kardeşi oluyor o zaman :) peki sen kendine ne kadar zaman ayırabiliyorsun ?Canım bende ilk kızımı doğurdum maşallah uslu bir bebekti ikinciyide düşündük peşpeşe büyürler diye dusunduk kızım 1.5 yaşındayken hamile kaldım aralarinda tam 2yas 5 gün var :) kızımın hastane odasına beni ziyarete geldiği an dün gibi ..kızlarım çok afacan değiller ama sonuçta çocuk anneye çok ihtiyaçları var sık sık annem gelirdi ben temizligimi yapardım teksen daha zor oluyor pespese olması ama en güzel yanı evde hiç canları sıkılmıyor
Halsizlik normal çünkü protein az kiloya göre gereken kaloriyi almadin aksam icin köfte cok az kuzum bu sekilde hizli kilo verirsin ama kalici olmaz cabuk yılarsın lütfen az daha dengeli devam etmeye çalış..sabah gec olduysa ara ara aksam yap ve bu arada mutlaka süt yogurt felan bsy olsun meyve ileKahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
2 köz yeşil biber
domates salatalık
3 zeytin
1.5 dilim ekmek
Söğüş
yarım dilim ekmek
yarım fincan kahve
İyidir mervecm sen nasilsinNasılsınız bakalım?
Evet canım istedim ben :)Aaa ne güzel hazirliklar vs ne alemde ?
Yaa ne güzel ikinciside isteyerek mi oldu ? Yani hazır hissedebildin mi kendini öyle mi olmustu ? Bu hazir hissetmek tam nasil oluyoru çözemedim de ben :)
Halsizlik normal çünkü protein az kiloya göre gereken kaloriyi almadin aksam icin köfte cok az kuzum bu sekilde hizli kilo verirsin ama kalici olmaz cabuk yılarsın lütfen az daha dengeli devam etmeye çalış..sabah gec olduysa ara ara aksam yap ve bu arada mutlaka süt yogurt felan bsy olsun meyve ile
İyidir mervecm sen nasilsin
Kızlar ben çok halsizim kolumu kaldıracak takatim yok bi anda böyle güçsüzleştim niye böyle oluyo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?