- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Hay masallah yokmu artiranSana gaz verem benm var 80 gün kaldı 79 gun
Evet camm ben kacar esim cay istiyo ona hizmet edemKimse yokmu? Konusurduk. Gerçi cok uykum var yorgunumda ne zaman dinlenicem acabaçocukla pek mumkun gibi gozukmuyor zaten yoğun geçiyordu gunlerim bide spor falanda girdi işin içine iyice yoruluyorum.
İyi geceler canim. Bende kaçtim zatenEvet camm ben kacar esim cay istiyo ona hizmet edemiyi geceler
150 basladim 500 buluyo ama çok farketdiriyo yemek yemeden 10dk önce atlarsan çok iyi olur camm
Bekarken 3000-4000 atliyodum
Kimse yokmu? Konusurduk. Gerçi cok uykum var yorgunumda ne zaman dinlenicem acabaçocukla pek mumkun gibi gozukmuyor zaten yoğun geçiyordu gunlerim bide spor falanda girdi işin içine iyice yoruluyorum.
O kim gı?@cassandrabadwi cokur bu grup bana çok şey kaydı tiroid hastası olmam bide iki oğlum var yaşları küçük çok zor oluyo çok
Bende diyom yeni birimi geldi? Ben ne kaçırdımKiz kimi etiketledin ?
Ben varım alırsanKimse yokmu? Konusurduk. Gerçi cok uykum var yorgunumda ne zaman dinlenicem acabaçocukla pek mumkun gibi gozukmuyor zaten yoğun geçiyordu gunlerim bide spor falanda girdi işin içine iyice yoruluyorum.
Ay yaa çıkmıştım üzüldümBen burdayım canm
Her türk tatile gitmeden evi temizler, temiz bırakır :)Ben varım alırsan
2 gündür küçük torun bendeydi
Onu yolladım
2 sefer misafir ağırladım
Sabah alışveriş yaptım
Misafirler gidince evin bütün camlarını sildim
2 odanın nevresimlerini değiştirdim
Yemek yaptım
2 bavul koydum
Birazdan eşim gelecek, yemeğini ver, mutfak topla, bide çamaşır atarım.
Makinamda bodrumda haaa
Avrupada yaşıyorum unutmayalim
Sonra yatarım
Her türk tatile gitmeden evi temizler, temiz bırakır :)
Kolay gelsin gezgin gezo
Başın sağolsuneşimin amcası vefat etti oraya gidiyoruz ben bugün gelemeyebilirim menü bile yazamayabilirim moni cim bilgin olsun
moni
Başın sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?