Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam herkese umarım hedeflerimize ulaşırız neler yapmamız gerekiyor tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

boy 168 kg 94 emzirdiğim için diyet olayına çok girmemiştim ama artık ek gıdaya başladık ve nisanda işe başlayacağım için kg vermeyede başlamam gerekli inşallah başarabilirim :)

Aynen aynen
O tatlarda ve çeşitlerde olursa bende yerim
Yeşillikle havuçla no yaa
güzel olur evet tavuklu salata
Kızarmış olanı alıp da koysam olur dimi salataya
Yağlı ve ağır mı olur ki?

Tavada yağsız bi şekilde de kızartabilirsin kendi yağında da çok güzel kızarıyor

İnşallah ulaşırız hoşgeldin bol bol kilo vermeler

Herkese günaydın.bu hafta sürekli nöbetçiyim aralarda okuyorum.dünkü menümü vereyim
Sabah:haşl yumurta,peynir, zeytin,1dlm tb ekmek
Öğle:chialı yoğurt
Akşam:10-15 küçük etli lahana sarma,yoğurt,1dlm ekmek
Ara:1portaksl,3 kestane
2lt su,30 dk eliptik 150p

Pamuşum iyi oldun mu? Anladıgım kadarıyla senden çocuklara geçti hastalık öyle mi?ne diyeyim hasta oldukça güçlenecek bünyeleri..geçmis olsun hepinize

Hoşgeldin canım

Pamuşum iyi oldun mu? Anladıgım kadarıyla senden çocuklara geçti hastalık öyle mi?ne diyeyim hasta oldukça güçlenecek bünyeleri..geçmis olsun hepinize
Keşke bir köşede usul usul hasta olsaydım Ahh ah ne çektim bebek ve eşim hasta eşim aşırı kötü oldu evde ise gitmedi ne onun isteği bitti ne de bebek iyileşti hastaneye git buhar makinasıyla buharlı ilaçlar derken çok kötü kaynım geldi il dışından ailesiyle bir de onlara gitmek zorunda kaldık filan takılıyoruz onlarla hiç durmuyorum

İşe gittiğin saate uyanıyor musun sende? Bizimkiler aynı saatte ayaktalar normalde kaldıramam, okula gitmek istemiyorum diye beynimi yerler şimdi de uyumuyorlar.Bu ne yaman çelişki bilemiyorum

Ise gittigim saatten daha erken uyaniyorum hatta ama ise giderken de erken uyaniyordum aliskanlik oldu ben de alarm calmasa da uyaniyorum. Gerci benim canli alarmim var. Kedim var da her zamanki saatimde uyanmazsam kendk kaldiriyor beni

Bol karbonlu olmuş sarmayı yedin okey de ekmeği niye yedin? Sonra bi de kestane yedin o da ekmek sayar. Totalde 4 dilim ekmek yemiş oldun.

Allah şifa versin bi an önce iyileşirsin inşallah

yok öyle hemen pes etmek kuzum ayrılırsan hiç önüne geçemezsin, yollamıyoruz bir yere
hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…