- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hoşbulduk , aleyküm selam, gelir gelmez elime iş tutuşturduhoşgeldin, diviye selam
Aynen aynen
O tatlarda ve çeşitlerde olursa bende yerim
Yeşillikle havuçla no yaa
güzel olur evet tavuklu salata
Kızarmış olanı alıp da koysam olur dimi salataya
Yağlı ve ağır mı olur ki?
selam herkese umarım hedeflerimize ulaşırız neler yapmamız gerekiyor tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
boy 168 kg 94 emzirdiğim için diyet olayına çok girmemiştim ama artık ek gıdaya başladık ve nisanda işe başlayacağım için kg vermeyede başlamam gerekli inşallah başarabilirim :)
İşe gittiğin saate uyanıyor musun sende? Bizimkiler aynı saatte ayaktalar
Hoşgeldin gezocan.ne işi verdi acabağ? Misafire iş yaptırılır mı yahu? Seni kınıyorumHoşbulduk , aleyküm selam, gelir gelmez elime iş tutuşturdu
Pamuşum iyi oldun mu? Anladıgım kadarıyla senden çocuklara geçti hastalık öyle mi?ne diyeyim hasta oldukça güçlenecek bünyeleri..geçmis olsun hepinizeBugünkü menü
Sabah iki dilim ekmek, omlet, zeytin 4, peynir kk, tatlı kaşığı yağ/bal
Ara kuruyemiş avuç içi
Öğlen bir dilim pizza ve kemik suyu haşlama kase
Ara meyve bir tane
Akşam iki kaşık mantı bolca salata
Su 2 lt spor yok misafir vardı eşim ve çocuklar hasta takip edemiyorum yetiştiğim kadar iştemoni
Hoşgeldin canımselam herkese umarım hedeflerimize ulaşırız neler yapmamız gerekiyor tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
boy 168 kg 94 emzirdiğim için diyet olayına çok girmemiştim ama artık ek gıdaya başladık ve nisanda işe başlayacağım için kg vermeyede başlamam gerekli inşallah başarabilirim :)
Elişi verdiHoşgeldin gezocan.ne işi verdi acabağ? Misafire iş yaptırılır mı yahu? Seni kınıyorumdivinity
Keşke bir köşede usul usul hasta olsaydım Ahh ah ne çektim bebek ve eşim hasta eşim aşırı kötü oldu evde ise gitmedi ne onun isteği bitti ne de bebek iyileşti hastaneye git buhar makinasıyla buharlı ilaçlar derken çok kötü kaynım geldi il dışından ailesiyle bir de onlara gitmek zorunda kaldık filan takılıyoruz onlarla hiç durmuyorumPamuşum iyi oldun mu? Anladıgım kadarıyla senden çocuklara geçti hastalık öyle mi?ne diyeyim hasta oldukça güçlenecek bünyeleri..geçmis olsun hepinize
Teşekkürler canım benimGeçmiş olsun
İşe gittiğin saate uyanıyor musun sende? Bizimkiler aynı saatte ayaktalarnormalde kaldıramam, okula gitmek istemiyorum diye beynimi yerler şimdi de uyumuyorlar.Bu ne yaman çelişki bilemiyorum
Herkese günaydın.bu hafta sürekli nöbetçiyim aralarda okuyorum.dünkü menümü vereyim
Sabah:haşl yumurta,peynir, zeytin,1dlm tb ekmek
Öğle:chialı yoğurt
Akşam:10-15 küçük etli lahana sarma,yoğurt,1dlm ekmek
Ara:1portaksl,3 kestane
2lt su,30 dk eliptik 150p
Keşke bir köşede usul usul hasta olsaydım Ahh ah ne çektim bebek ve eşim hasta eşim aşırı kötü oldu evde ise gitmedi ne onun isteği bitti ne de bebek iyileşti hastaneye git buhar makinasıyla buharlı ilaçlar derken çok kötü kaynım geldi il dışından ailesiyle bir de onlara gitmek zorunda kaldık filan takılıyoruz onlarla hiç durmuyorum
yok öyle hemen pes etmekYa hanımlar affınıza sığınarak ben ayrılmak istiyorum . olmadı başaramadım. Aslında çok iyi gidiyordu ta ki ayağımı sakatlayana kadar . evde oturdum hantallaştım ama yine de dayanmaya çalıştım başardım sayılır da ama şu son hafta şiştikçe şişmem üzerine iğne hap bilmem ne . top gibi oldum moralim de bozuldu yeme yeme git gide kilo al falan. Valla bu gece başlarım böyle işe dedim makarna yedim bayadır yemiyordum böyle. Canım buraya girip yazmak da istemiyor. Neredeyse 1 ay oldu ilk 5 gün 3 kilo verdim. Şimdi tartıya çokmak bile istemiyorum. Biraz kafamı toparlamam lazım. Bilşyorum çıktık mı da daha giremiyoruz ama olsun 1 aylık arkadaşlığımız da güzel günler yaşattı bana napalım.
hoşgeldin canım.selam herkese umarım hedeflerimize ulaşırız neler yapmamız gerekiyor tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?