Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geleneksel kutsal perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
minnak ejderyalayımm,

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

KİLO DA RAKİPLER

Sara_28(76,5) vs esmerm91 (77,2) vs Obezzto(78,9)

GIDI (96,9) vs Kumsal ve Deniz(102,8)

wydra(59,0) vs _Happy_mom_(59,1)

gulsahhh01(61,5) vs pamukprncess(60,6)

Amor-a(55,8) vs
optumkibby(55,2)

ya habibi(92,0) vs efser(85,7)

hedef56(74,5) vs kurabiyemusavir (72,3)

IKokunhuzur (68,9) vs Samanyolu(68,2)

zeyneppk ( 71,7 )
vs baby Cat(72,1)

sade01(67,7)
vs april1109 (67,9) vs cascade- (64,1)

İYİ OLAN KAZANSIN..
Değerlendirme % üzerinden yapılacaktır..

Bugün Perşembe
moni nin dediği gibi köprüden önceki son çıkış
Bugün baya hafif geçirmeliyiz
Kahvaltım omlet
Öğle yok
Akşam brokoli yemeği yicem
Bir dilim pasta yicem çünkü denge önemli
Yani şöyle söylüyüm
Gerçekten canım çekmiyor ama hediye pasta ve zaten iki öğün yemek yemiş oluyorım
O yüzden problem değil
Wydra

annelik tam da böyle bir şey değil midir pamuş hasta da olsan yatamamak , dinlenememek ..ama babalar öyle mi ya.hasta oldum hoop al iki üç gün rapor yat evde.neyse, dikkat et kendine..

Ise gittigim saatten daha erken uyaniyorum hatta ama ise giderken de erken uyaniyordum aliskanlik oldu ben de alarm calmasa da uyaniyorum. Gerci benim canli alarmim var. Kedim var da her zamanki saatimde uyanmazsam kendk kaldiriyor beni
iste aynısi.alarm falan çalmıyo ama herkes ayakta :))

Pastayla mı dengeliyosun yoksa ben bir seyler mi kaçırdım

Selamssss
Wydra
Mercimekli omleti yaptım canımcım
Tok muyum açmıyım bilmiyorum
Ama tahmin ettiğim gibi lezzetli

Ahahah insan ac mi tok mu bilmez mi

Kucuk dilim.pastada sikinti yok dengeler cunku pastalar kalori itibariyle baya yuksektir. Ve oglen gibi ye aksama birakma aksama birakirsan yakmak icin spor lazim olur aksamdan spor yapmak da kaslari sisirir. Oglen yersen gun icinde yakarsin. Cunku 1 dilom pasta hazirsa 500 kaloridir. Normal karbonlara benzemez cunku icinde hayvan gibi seker var.

seaBahAR

Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları

10. Takım Analiz Bilgileri

Analiz Dönemi: 591. ve 605. etaplar arası
Toplam Üye Sayısı: 25 - önceki analizde 31

İzne Ayrılan Üye Sayısı: 8
İzne Ayrılan Üyenin Oranı: 32% - önceki analizde oran 26%

Yeni Üye Sayısı: 7
Yeni Üyenin Oranı: 28% - önceki analizde 55%

Mezun Üye Sayısı: 5
Mezun Üye Oranı: 20% - önceki analizde oran 29%

Üye sayınızda az da olsa düşme var. İzne ayrılan üye sayısı rakamsal olarak bir önceki analizle aynı olmasına rağmen bütüne oranında düşme var, toplam üye sayısının düşmesinden dolayı.
En ciddi düşme yeni üye sayısında olmuş. Neredeyse yarı yarıya. Ancak notlar bölümü dikkatli incelenirse eski tarihlerde izne ayrılıp dönenler de olmuş. Sanırım yeni üye kaybı bununla telafi edildi.
Mezuniyet oranı düşmekle beraber en önemli oran. Takımın %20 si mezun olmuş. Bu da bu yarışmanın ve takımlar kurup zamanlar ayırmanın mükafatı, tebrik ederim.

Bir Önceki Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,729%
Güncel Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,668%
Takım ortalamanız bir önceki döneme göre düşmüş.
Ortalamanız 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde ortalamanızın yükselmesini dilerim.

Takım Birincisi: Aylin42Konya
Analiz döneminde 10,5 kilo (15,04%) vermiştir. Tebrik ederim.

Detaylı Analiz Raporu için burayı tıklayınız.

B

Bi de canin cekmiyorsa yeme 500 kaloriyi ne yapacan?

yok öyle hemen pes etmek kuzum ayrılırsan hiç önüne geçemezsin, yollamıyoruz bir yere

hoşgeldin canım.
Ama bu hafta çok şişimm bak bugün inmeye başldadım daha yeni. Ama göndermiyorum derseniz kalayım tabi ancak bu hafta veremedim hatta 1 kilo falan fazla çıkabilir. Tabi geçici bir durum şu an daha iyiyim .gece nasıl bir psikoloji ile yazdığımı hatırlıyorum da fazla strese girmişm herhalde. Şu an daha relaxım çok şükür.

canım ben de gelgitlerle az az kilo veriyorum. azcık ara vermek istiyorsan bir iki hafta gibi sorun olmaz ama tamamen bırakırsan daha kötü olur. insan bazen yoruluyor, usanıyor... hak veriyorum sana. bak ben de yaklaşık 2,5 haftadır yokum buralarda ama artık dönme vaktimin geldiğini hissediyorum. kilo aldım. başlayacaktım aslında ama üşütmüşüm biraz hastayım. başlayamadım. yarın mübarek gün cuma en geç haftasonu Allahın izniyle başlayacağım inşallah moni cim beni kanatları altına alır inşallah sen de şöyle bir silkelen sonra gel ve tam başla. Allah büyük, biz vazgeçmediğimiz sürece Rabbim yardımcı olur bize.

selamun aleykum kızlar bugun Anadolu yakasından Avrupa yakasına ordan yıne Anadolu yakasına döndüğüm için yemek yeme fırsatım oolmamıstı aç bi aç gidip döndüm yani:
kahvaltı: yok
öğlen 1 dilim börek, 4 misket köfte, çorba
ara öğün : 150gr yoğurt
akşam : sanırım ciğer olacak nasıl sizce bu menü gerçi menü yok ortada :) :)

selamun aleykum kızlar bugun Anadolu yakasından Avrupa yakasına ordan yıne Anadolu yakasına döndüğüm için yemek yeme fırsatım oolmamıstı aç bi aç gidip döndüm yani:
kahvaltı: yok
öğlen 1 dilim börek, 4 misket köfte, çorba
ara öğün : 150gr yoğurt
akşam : sanırım ciğer olacak nasıl sizce bu menü gerçi menü yok ortada :) :)

afiyet olsun. akşama bence ciğer ve harika bir yeşil salata güzel bir seçenek olur.

Çok teşekkğrler. Bugün başladım bile çok şükür. Gece 12 de yazacağım menümğ. Bu gece kaçajsız göçeksiz geçecek inşallah inanıyorum. Ama yarın tartıda geçen haftaya göre 1 kilodan fazla çıkarsa nasıl yazaxağım çok utanırım. Gerçi bu kilo yediğimden dolayı olmadı sayılır ama vakalım yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…