Tavada yağsız bi şekilde de kızartabilirsin kendi yağında da çok güzel kızarıyor
İnşallah ulaşırız hoşgeldin bol bol kilo vermeler
Hoşgeldin canım
hoşbuldum teşekkürler kızlaryok öyle hemen pes etmekkuzum ayrılırsan hiç önüne geçemezsin, yollamıyoruz bir yere
hoşgeldin canım.
Rüyanda beni gör
SuuuuuuŞişiren ne canım anlamadım
Bugün perşembemiydi yaa ben çarşamba diye rahattım nasılsa 2 gün var diye düşünüyodum
E o işten sayılmaz pek :)Elişi verdi
annelik tam da böyle bir şey değil midir pamuşKeşke bir köşede usul usul hasta olsaydım Ahh ah ne çektim bebek ve eşim hasta eşim aşırı kötü oldu evde ise gitmedi ne onun isteği bitti ne de bebek iyileşti hastaneye git buhar makinasıyla buharlı ilaçlar derken çok kötü kaynım geldi il dışından ailesiyle bir de onlara gitmek zorunda kaldık filan takılıyoruz onlarla hiç durmuyorum
iste aynısi.alarm falan çalmıyo ama herkes ayakta :))Ise gittigim saatten daha erken uyaniyorum hatta ama ise giderken de erken uyaniyordum aliskanlik oldu ben de alarm calmasa da uyaniyorum. Gerci benim canli alarmim var. Kedim var da her zamanki saatimde uyanmazsam kendk kaldiriyor beni
Pastayla mı dengeliyosun yoksa ben bir seyler mi kaçırdımBugün Perşembe
moni nin dediği gibi köprüden önceki son çıkış
Bugün baya hafif geçirmeliyiz
Kahvaltım omlet
Öğle yok
Akşam brokoli yemeği yicem
Bir dilim pasta yicem çünkü denge önemli
Yani şöyle söylüyüm
Gerçekten canım çekmiyor ama hediye pasta ve zaten iki öğün yemek yemiş oluyorım
O yüzden problem değil
Wydra
Selamssss
Wydra
Mercimekli omleti yaptım canımcım
Tok muyum açmıyım bilmiyorum
Ama tahmin ettiğim gibi lezzetli
Bugün Perşembe
Kahvaltım omlet
Öğle yok
Yani şöyle söylüyüm
Gerçekten canım çekmiyor ama hediye pasta ve zaten iki öğün yemek yemiş oluyorım
O yüzden problem değil
Wydra
Bugün Perşembe
Kahvaltım omlet
Öğle yok
Yani şöyle söylüyüm
O yüzden problem değil
Wydra
Ama bu hafta çok şişimm bak bugün inmeye başldadım daha yeni. Ama göndermiyorum derseniz kalayım tabi ancak bu hafta veremedim hatta 1 kilo falan fazla çıkabilir. Tabi geçici bir durum şu an daha iyiyim .gece nasıl bir psikoloji ile yazdığımı hatırlıyorum da fazla strese girmişm herhalde. Şu an daha relaxım çok şükür.yok öyle hemen pes etmekkuzum ayrılırsan hiç önüne geçemezsin, yollamıyoruz bir yere
hoşgeldin canım.
canım ben de gelgitlerle az az kilo veriyorum. azcık ara vermek istiyorsan bir iki hafta gibi sorun olmaz ama tamamen bırakırsan daha kötü olur. insan bazen yoruluyor, usanıyor... hak veriyorum sana. bak ben de yaklaşık 2,5 haftadır yokum buralarda ama artık dönme vaktimin geldiğini hissediyorum. kilo aldım. başlayacaktım aslında ama üşütmüşüm biraz hastayım. başlayamadım. yarın mübarek gün cuma en geç haftasonu Allahın izniyle başlayacağım inşallahYa hanımlar affınıza sığınarak ben ayrılmak istiyorum . olmadı başaramadım. Aslında çok iyi gidiyordu ta ki ayağımı sakatlayana kadar . evde oturdum hantallaştım ama yine de dayanmaya çalıştım başardım sayılır da ama şu son hafta şiştikçe şişmem üzerine iğne hap bilmem ne . top gibi oldum moralim de bozuldu yeme yeme git gide kilo al falan. Valla bu gece başlarım böyle işe dedim makarna yedim bayadır yemiyordum böyle. Canım buraya girip yazmak da istemiyor. Neredeyse 1 ay oldu ilk 5 gün 3 kilo verdim. Şimdi tartıya çokmak bile istemiyorum. Biraz kafamı toparlamam lazım. Bilşyorum çıktık mı da daha giremiyoruz ama olsun 1 aylık arkadaşlığımız da güzel günler yaşattı bana napalım.
selamun aleykum kızlar bugun Anadolu yakasından Avrupa yakasına ordan yıne Anadolu yakasına döndüğüm için yemek yeme fırsatım oolmamıstı aç bi aç gidip döndüm yani:
kahvaltı: yok
öğlen 1 dilim börek, 4 misket köfte, çorba
ara öğün : 150gr yoğurt
akşam : sanırım ciğer olacak nasıl sizce bu menü gerçi menü yok ortada :) :)
Çok teşekkğrler. Bugün başladım bile çok şükür. Gece 12 de yazacağım menümğ. Bu gece kaçajsız göçeksiz geçecek inşallah inanıyorum. Ama yarın tartıda geçen haftaya göre 1 kilodan fazla çıkarsa nasıl yazaxağım çok utanırım. Gerçi bu kilo yediğimden dolayı olmadı sayılır ama vakalım yarın ola hayrolacanım ben de gelgitlerle az az kilo veriyorum. azcık ara vermek istiyorsan bir iki hafta gibi sorun olmaz ama tamamen bırakırsan daha kötü olur. insan bazen yoruluyor, usanıyor... hak veriyorum sana. bak ben de yaklaşık 2,5 haftadır yokum buralarda ama artık dönme vaktimin geldiğini hissediyorum. kilo aldım. başlayacaktım aslında ama üşütmüşüm biraz hastayım. başlayamadım. yarın mübarek gün cuma en geç haftasonu Allahın izniyle başlayacağım inşallahmoni cim beni kanatları altına alır inşallah sen de şöyle bir silkelen sonra gel ve tam başla. Allah büyük, biz vazgeçmediğimiz sürece Rabbim yardımcı olur bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?