- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
Evet kuzum. Aslında furında ben de çok seviyorum ama bazen hızlı hızlı yapmam gerekiyor Çğnkü son bir aydır uyku problemim var erken kalkamıuorum ama onu da aşacağım inşallah çünkü kilodan dolayı bu kadar uyuyorum bence. önceeden 8de ayaktaydım şimdi 11de zor uyanıyorumAfiyet olsun canım.senin zayıf tarafın sanırım patates kızartması.her sabah kahvaltıda var.şöyle bir önerim olacak.patatesleri fırunda yağlı kağıt üzerinde pişir vazgeçemiyorsan en azından daha sağlıklı ve daha az kalorili olur
Hayırlı sabahlar efenimben yorum yapmadan gitmişsin.ne yaramazlık yaptın ki şikayet ettiler??
sen öyle san
Hele güzide ilimiz sivas şu an öyle bir yiyor ki takıma bile uğrayamıyor@gezegenfeza divinity
hoşgeldiin canım, kaç kilo oldun bakimmMerhaba kızlar
Eskilerden olanlar varsa belki beni hatırlar
Ben bir sene önce gibi mezun oldum ama bir kaç kilo aldımbende takıma tekrar geldim
nasıl söylesem bilemedim ama söylemem lazım dimihoşgeldiin canım, kaç kilo oldun bakimm
ilk başladığın kiloya dönmüşsün kızznasıl söylesem bilemedim ama söylemem lazım dimi
69 oldum ablaoklava ile gel bana hakkediyorum
Biraz oyle oldu galiba abla. şartlar biraz değişince hemen saldım galibailk başladığın kiloya dönmüşsün kızz
olsun kuşum yine veririz ve 2. mezuniyetini kutlarız
Yeni hedef kilon nedir?
Hoşgeldiniz olsun yine verirsinizBiraz oyle oldu galiba abla. şartlar biraz değişince hemen saldım galiba
hedef kilom 63 abla
Hoşgeldiniz olsun yine verirsiniz
Kilo vermek kadar korumakta önemli galiba bende verip verip tekrar alanlardanim
Merhaba kızlar
Eskilerden olanlar varsa belki beni hatırlar
Ben bir sene önce gibi mezun oldum ama bir kaç kilo aldımbende takıma tekrar geldim
Kızının doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu senelere
Nice mutlu yıllar kızına
mutlu güzel yılları olsunteşekkürler Canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?