Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm :
Sabah :
1 haşlanmış yumurta
Kozlenmis Kırmızı biber
Roka
1dilim ekmek

Ara: sade turk kahvesi
3 hurma

Öğlen :yok

Ara: 3 hurma şekersiz çay

Akşam : tarhana çorbası
Etli patlican yemegi
Marul roka

Su 2 lt spor henuz yok

Yulaf unlu portakallı kek tarifi

Malzemeler
İki yumurta
İki portakalın suyu
Bir portakalın kabuğu rendelenecek
Bir çay bardağı şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
İki paket hamur kabartma tozu
Bir paket vanilya
Bir yemek kaşığı kakao
Bir buçuk su bardağı yulaf unu

Yapılışı
Yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırpılır sonra kakao hariç diğer malzemeler eklenip çırpılır kek kalıbı yağlanır hamur bir çay bardağı ayrılarak kalıba boşaltılır kalan hamura kakao eklenir karıştırılır sonra hamura şekil verilerek eklenir 175 derecede 35 40 dakika kontrollü pişirilir sonra ilk sıcağı çıktıktan sonra dilimlenip servis edilir

Hoşgeldin canım seni burda görmek ne güzel

monicim biz nezaman yeni üye olmaktan çıkıyoruz bunun bir kuralı kıstası varmı

off olsada yesek ama korumada anca yenir sanırım şu an ben bol bol hurma yiyiyorum iyi geliyor

Wydra geldi bilimsel açıklamalar geldi

Her zaman ki bilimsel ben işte

Menün gayet dengeli sadece hurmayı sütle birlikte tüketirsen daha çok faydalanırsın

Hoşgeldin canım çok özledim seni ya

Hoşbulduk ben de özledim

Deniycem bunu da hazır yulaf unuyla arayı düzeltmişken

Kesinlikle çok lezzetli olacağına eminim hatta hemen ekran görüntüsünü aldım firinim bozuk inşallah ilk fırsatta kendime yeni minifirin alacağım o zaman mutlaka denerim

Yulaf ezmesiyle yapılsa acaba nasıl olur hani işlenmiş un yerine direk ezmesini kullanmak

Hoşgeldin canım seni burda görmek ne güzel

Hoşbuldum canım ♡
Valla bugün senin zayıflama hikayeni de öğrenince çok pis gaza geldim hatta aksam da 20 dakika bisiklete bindim ♡

Okullar açılınca daha rahat olacak evde kimse kalmayınca ama şükür 3 gündür sporumu yapıyorum Takımdaki gazla

Ben yulaf ezmesini blenderda çekip öyle yapıyorum

Her zaman ki bilimsel ben işte

Menün gayet dengeli sadece hurmayı sütle birlikte tüketirsen daha çok faydalanırsın

Hoşbulduk ben de özledim
Tmm canım süt içmeyi unutuyorum genellikle çayın yanında oluyor çay tek gitmiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…