Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvaltı : yok
Öğlen : 2 haşlanmış yumurta 1 ev yapımı pogaca 1 kk beyaz peynir 1 üçgen peynir
Kaçamak : sert sade kahve + brownie intense
Akşam : köfte + salata + ayran
(Bayadır tatlı yemiyordum )
Canım kahvaltı niye yok en önemli öğün kahvaltı etmesem öğlen pocayi görsem dayanamam yerim ama kahvaltı yaptiysam oglen kontrollu olurum diye düşündüm

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
1kase müsli
1 haşlanmış yumurta beyazı
Ara
1 muz
Öğlen
Buharda pişmiş tuzsuz yağsız kabak 1 porsiyon
Yarım kase yoğurt
Ara
Yarım elma
Maden suyu
Akşam
5 y.k. Susuz kuru fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım kase yoğurt

2lt su
50dk aerobik

Süper canım afiyet olsun

aselam banuşum, hoşgeldin
bende özledim kuzum da ikimizde bi yamulmaktan kurtulamadık ki
iyi olalım inşallah ta görüşelim
sen zaten hep ayağı yanmış kedisin

Ve ben geri döneriimm
Naber nasılsınız?
hoşgeldiin.yokluğun çok belliydi

Ben bu hafta süper geliyorum cumaya listede değilim ama yinede gruba faydam varmı bilemiyorum
haftaya gelsen olma mı? :))

İnşallah kilo vermeye devam ederim dikkat etmeme rağmen veremezsem çok üzülürüm hevesm kırılır
her hafta kilo veremediğimiz zamanlar da oluyor.bence hevesin hiç kırılmasın, sonuca odaklan yeter

Tmm canım süt içmeyi unutuyorum genellikle çayın yanında oluyor çay tek gitmiyor çünkü

Unutma süt çok sağlıklı Ve hurmayla birlikte yer / içersen yağ yakımını hızlandırıyor

Kahvaltı : yok
Öğlen : 2 haşlanmış yumurta 1 ev yapımı pogaca 1 kk beyaz peynir 1 üçgen peynir
Kaçamak : sert sade kahve + brownie intense
Akşam : köfte + salata + ayran
(Bayadır tatlı yemiyordum )

Spor vs ile yakabilirsin.
Karbon fazla olunca en azından spor istiyor
Çünkü almış olduğun bütün karbonların sana yağ olarak geri döndüğünü unutma
Ve hareket istiyor zayıflamak

yaparsın tabii kuşum

kuzum deneme süreci sonunda listeye uygun olduğunuzda ,listeye girebiliyorsunuz.
yeni üye yazmadığı zaman asıl listeye geciyorum bireyseldeysem yeni üye yaziyor
Bende diyorum 3 hafta oldu bunun yeni uyeligimi kaldı
Tmm anladım canım

Oo süper bilgi

İnşallah kilo vermeye devam ederim dikkat etmeme rağmen veremezsem çok üzülürüm hevesm kırılır

Hevesin kırılmasın kilo verdikçe kilo vermek daha zorlaşır. Çünkü vücut direnmeye başlar hevesin kırılıp de boş verme sakın hayat bu kilo verdiğin haftalar olacak sabit kaldıkların olacak sonra yine vermeye devam edeceksin. İradeni sonuna kadar kullanmak zorunda olacağın anlar gelecek. O yüzden de sabırlı ve azimli ol sürekli kendini motive et. Başarırsın.

hoşgeldiin.yokluğun çok belliydi

Hoşbulduk

Canım kahvaltı niye yok en önemli öğün kahvaltı etmesem öğlen pocayi görsem dayanamam yerim ama kahvaltı yaptiysam oglen kontrollu olurum diye düşündüm
İşe geç gidecektim buyüzden 10 a geliyordu uyandığımda yoksa normalde süt yulaf yiyorum

Teşekkür ederim desteğin için :)

aselam banuşum, hoşgeldin
bende özledim kuzum da ikimizde bi yamulmaktan kurtulamadık ki
iyi olalım inşallah ta görüşelim
sen zaten hep ayağı yanmış kedisin

Çok şükür ben baya toparladı ağrılarım sızıya bıraktı kendini ama oda ancak ağır kaldırıp abartılı yorarsam kendimi ♡
3 gündür hatta tam gaz diyeti uyuyorum ve spor yapıyorum hatta bu gün sabah ve akşam yaptım

İnşallah aynı istikrardan giderim de bende @sara_28 gibi 7 ay sonra Süper rakamlar göreyim ♡♡♡♡♡
Hatun bugün Kilo verme hikayesini bize de yazınca cok pis gaza geldim aksam da bisikletimi kullandım

Ya bu arada canım yarın zaten arayacaktim seni ama Salı günü işin yoksa bana gelsene ♡ hem hasret gideriz hemde bizim hatırlarsın kuranli günümüz var ♡ Şansa Dilek'in doğum gününe de den geldi
Aysegül ve Dilek zaten diyetisyen yoldaslarimiz diğer Arkadaşlar da çok sekerdir
Hani dışarı çıkacak kıvama geldiysen çok güzel olurdu ♡♡♡♡

İyi akşamlarrr bacılar
Benim bugüm çok uzaktan eltim kaynım geldi de azıcık çok yedik :)
Şekersiz 21 yarın başlayacak inşallah
Menü
Saat : 18.30
1 bardak limonlu su
19.00
PiyaZ
1 dilim ekmek
5 patates kızartması
Birkaç tane poğaça. Ama poğaçalar ceviz büyüklüğünde, yine de yememeliydim ama napalım oldu bikere
Su : 2 litre diyelim.
Spor maalesef yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…