- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
Canım kahvaltı niye yok en önemli öğün kahvaltı etmesem öğlen pocayi görsem dayanamam yerim ama kahvaltı yaptiysam oglen kontrollu olurum diye düşündümKahvaltı : yok
Öğlen : 2 haşlanmış yumurta 1 ev yapımı pogaca 1 kk beyaz peynir 1 üçgen peynir
Kaçamak : sert sade kahve + brownie intense
Akşam : köfte + salata + ayran
(Bayadır tatlı yemiyordum )
yaparsın tabii kuşumYapabileceğimi düşünüyorsan benden okey
Süper canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
1kase müsli
1 haşlanmış yumurta beyazı
Ara
1 muz
Öğlen
Buharda pişmiş tuzsuz yağsız kabak 1 porsiyon
Yarım kase yoğurt
Ara
Yarım elma
Maden suyu
Akşam
5 y.k. Susuz kuru fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım kase yoğurt
2lt su
50dk aerobik
aselam banuşum, hoşgeldinSelamın aleyküm kardeşcegizlerimmmmm ♡♡♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
moni Aysemmmmmm ♡ özledim seni valla yaaa Hayır cepten zor oluyor diye bakamadım ama aramaya da fırsat bulamadım kosturmacadan yine ayağı yanmış kedi poziyonlarindayim
Bugün 1 park 2 kapı yaptım
Kardescegizlerimiz sağ olsun arada ugruyorlar bende bir iadeyi ziyaret yapayım dedim ♡
Nasıl gidiyor sizde diyetlergerçi cumaya cumaya bomba gibi olduğunuzu görüyorum ♡
kuzum deneme süreci sonunda listeye uygun olduğunuzda ,listeye girebiliyorsunuz.monicim biz nezaman yeni üye olmaktan çıkıyoruz bunun bir kuralı kıstası varmı
hoşgeldiin.yokluğun çok belliydiVe ben geri döneriimm
Naber nasılsınız?
haftaya gelsen olma mı? :))Ben bu hafta süper geliyorum cumaya listede değilim ama yinede gruba faydam varmı bilemiyorum
her hafta kilo veremediğimiz zamanlar da oluyor.bence hevesin hiç kırılmasın, sonuca odaklan yeterİnşallah kilo vermeye devam ederim dikkat etmeme rağmen veremezsem çok üzülürüm hevesm kırılır
Tmm canım süt içmeyi unutuyorum genellikle çayın yanında oluyor çay tek gitmiyor çünkü
Bendeee
Kahvaltı : yok
Öğlen : 2 haşlanmış yumurta 1 ev yapımı pogaca 1 kk beyaz peynir 1 üçgen peynir
Kaçamak : sert sade kahve + brownie intense
Akşam : köfte + salata + ayran
(Bayadır tatlı yemiyordum )
yaparsın tabii kuşum
İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
1kase müsli
1 haşlanmış yumurta beyazı
Ara
1 muz
Öğlen
Buharda pişmiş tuzsuz yağsız kabak 1 porsiyon
Yarım kase yoğurt
Ara
Yarım elma
Maden suyu
Akşam
5 y.k. Susuz kuru fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım kase yoğurt
2lt su
50dk aerobik
yeni üye yazmadığı zaman asıl listeye geciyorum bireyseldeysem yeni üye yaziyorkuzum deneme süreci sonunda listeye uygun olduğunuzda ,listeye girebiliyorsunuz.
Oo süper bilgiUnutma süt çok sağlıklıVe hurmayla birlikte yer / içersen yağ yakımını hızlandırıyor
Spor vs ile yakabilirsin.
Karbon fazla olunca en azından spor istiyor
Çünkü almış olduğun bütün karbonların sana yağ olarak geri döndüğünü unutma
Ve hareket istiyor zayıflamak
İnşallah kilo vermeye devam ederim dikkat etmeme rağmen veremezsem çok üzülürüm hevesm kırılır
hoşgeldiin.yokluğun çok belliydi
İşe geç gidecektim buyüzden 10 a geliyordu uyandığımda yoksa normalde süt yulaf yiyorumCanım kahvaltı niye yok en önemli öğün kahvaltı etmesem öğlen pocayi görsem dayanamam yerim ama kahvaltı yaptiysam oglen kontrollu olurum diye düşündüm
teşekkürler canımSüper canım afiyet olsun
Hevesin kırılmasın kilo verdikçe kilo vermek daha zorlaşır. Çünkü vücut direnmeye başlar hevesin kırılıp de boş verme sakın hayat bu kilo verdiğin haftalar olacak sabit kaldıkların olacak sonra yine vermeye devam edeceksin. İradeni sonuna kadar kullanmak zorunda olacağın anlar gelecek. O yüzden de sabırlı ve azimli ol sürekli kendini motive et. Başarırsın.
Hoşbulduk
aselam banuşum, hoşgeldin
bende özledim kuzum da ikimizde bi yamulmaktan kurtulamadık ki
iyi olalım inşallah ta görüşelim
sen zaten hep ayağı yanmış kedisin
Sen iZinlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?