iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben çok hastayım. yatıyorum
Çok geçmiş olsunBol bol.limonlu ıhlamur iç ♡
Havalar bir öyle bir böyle olunca insan farkına varmadan usutuyor
Geçmiş olsun fulyacım.bu sene çok etkili bir virus kol geziyor, kapısını çalmadığı kimse kalmadı maslesefiyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben çok hastayım. yatıyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben çok hastayım. yatıyorum
Kesinlikle çok lezzetli olacağına eminim hatta hemen ekran görüntüsünü aldımfirinim bozuk inşallah ilk fırsatta kendime yeni minifirin alacağım o zaman mutlaka denerim
Yulaf ezmesiyle yapılsa acaba nasıl olurhani işlenmiş un yerine direk ezmesini kullanmak
Hoşbuldum canım ♡
Valla bugün senin zayıflama hikayeni de öğrenince çok pis gaza geldimhatta aksam da 20 dakika bisiklete bindim ♡
Okullar açılınca daha rahat olacak evde kimse kalmayıncaama şükür 3 gündür sporumu yapıyorum Takımdaki gazla
IKokunhuzur Prenses in doğum günü kutlu olsun canım
Merhaba kızlar
Eskilerden olanlar varsa belki beni hatırlar
Ben bir sene önce gibi mezun oldum ama bir kaç kilo aldımbende takıma tekrar geldim
mutlu güzel yılları olsun
evet virüs varmış canım. dinlenicem. ıhlamur içiyorum. tavuksuyuna çorbaGeçmiş olsun fulyacım.bu sene çok etkili bir virus kol geziyor, kapısını çalmadığı kimse kalmadı maslesef.aman dikkat et istirahatine, dinlenmeden geçmiyor
saol saracım.Geçmiş olsun canım
Sabah kahvaltısı
canım iki farklı et türünü aynı anda yememeye çalış. çok zararlıymış.Yoğurt kürü
Bir iki kaşık bulgur salatası
Öğlen
Haşlanmış fellah köfte (yarım kase)
Akşam
Üç ızgara köfte
İki tavuk kanat
Salata
Ayran
İki çatal dünkü mantıdan tattım
Su iki lt ancak içtim
Spor Şimdi yapacağım yazarım
saol canım. inşallah çabuk geçer.60kiloyum canım geçmiş olsun
Bende yedim canım enson 5 buçukta yemek yiyince çok acıktım normalde 7 den sonra yemiyorum ama bakalım yarın tartıya yansirmiBu saatte yoğurt yesem zararı olurmu 1 2 kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?