Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben daha önceki gruplarda derecede yapmıştım mezun da oldum. Ama dediğin gibi sebepler oluyor benim hastalık mesela ve tekrar kendimi burada buldum. Üç almak beş vermek mevzu değil o kilo verebilme azmini daim tutmak önemli. O eski mezun olduğum gruptayken de cok kilo aldığım zamanlar oldu ben esneğim çünkü hayatta hep bu şekilde katı olamayacağım o zaman diyetim de esnek olsun derim. İnşallah sen de iyi bir şekilde dinlenir ve tekrar aramıza dönersin.

Diyete uygun ama benim gibi etçil hamurişi hastası birini doyuracak tarifler olmalı bakalım. Sitelerden vs lerden öğreneceğim. Diyetisyene de başlarsam olur insallah.
etli sebze yemekleri yaparsın. yanına yoğurt salata. doyarsın merak etme. hem senin kilon fazla değil zaten.

Benim kullandığım bir program var gayet güzel isim vermem yanlış olmazsa verebilirim
Hergün listemi yazıyorum gün içinde nekadar karbon nekadar protein ve yağ aldığımı gosteriyor
onunla uğraşmak zor geliyor bana.

Canım noldu lütfen gitme evet bu ortamda birbirimizi gormedigimiz için yanlış anlaşılmalar olması çok normal seni ne üzdü bilmiyorum ama gidiyor olmana çok üzüldüm
Bir hafta istersen dinlen sonra geri dön bizlere ilham oluyorsunuz siz eskiler giderse bizlere kim ilham olacak
Çok güzel bir muradın var daha yolun var bence neye kime kırıldığını söyleseydin tatlıya bağlanırdı
Elbette ki kilo veremedigin aldığın zamanda olacak dile kolay 7 aydır bu yoldasin
Rabbim inşallah muradini nasip eder Allah a emanet ol

Nereye gidiyorsun. O nasıl ayrılık, hiçbişey anlamadım

Menüm
Saat 18.30
1 kase şehriye çorbası
Salata
2 dilim ekmek
1 tavuk but
...
Saat 20.00 de
1 dilim ekmekle ıspanak kavurması yedim valla
....
Su : 1.2 litre şimdilik
Spor: 20 dakika yürüyüş
Ekmek biraz fazla kaçtı anacım ama onu yemeseydim kadayıf yiyecektim çıldırdım resmen ama geçti çok şükür böyle böyle yavaştan uzaklaşacağım karbonhidratlardan inşallah .
Makarna da vardı ama yemedimmmm benim için büyük bir adım bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…