- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
Boşver o zamanaynen. yanlış mı okudum veya verileri yanlış mı yazdım diye döndüm baktım. ama yok doğru.
Yaaa güzel mi geneldeO zaman biraz daha menünü zenginleştirebilirsin sebzeye ağırlık ver
Aynen sebzeleri arttır. Sebze yemekleri en basitleri soğan salça kavur üstüne herhangi bi sebze oldu sana sebze yemeği. En basiti bu mesela
3 ayda ideal kilona ulaştırmak için bunu diyor. Verilecek fazla kilo olunca bunu dedi benim vermem gereken 3 kilom var bana da şunu dedi. Ben 1800 kalorilik yesem kilo alırım zaten
İdeal Kilonuz : 55
3 Ay İçerisinde İdeal Kilonuza Gelmek İçin Günlük 1828 Kalori Almanız Gerekmektedir.
Ahahaha iyi ya normale göre biraz fazla olmuş. Genelde menülerin zaten güzel senin.
Şaşırdım
:))
Sağolasın
Program İsmini verebilirsinBenim kullandığım bir program var gayet güzel isim vermem yanlış olmazsa verebilirim
Hergün listemi yazıyorum gün içinde nekadar karbon nekadar protein ve yağ aldığımı gosteriyor
Alım satım işi ile ilgilenen bir kurum vb değilde
Şaka işaretim o BenimNeden??
Şaka olsun die
Helal olsun ne demekYordum kuzum seni ya hakkını helal et
Hatta diyet arkadaşım diye site var
Kalori hesaplamak istersen oraya da üye olabilirsin
:)))))Yalnız bugün o kadar simit muhabbeti yaptık ki korkarım yarın sabah bütün takım simit yiyecek
İyki sabah simit yedik kardeşim :)))@obezzto herkesin aklına düşürdün
:))) durun etmeyin
O kadar şaşırdım kiKilo veren herkesi tebrik ediyorum ve izine ayrılıyorum bugüne kadar burada bir çok şey paylaştık üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaştık bu takıma geldiğimden beri bir kilo fazlam hiç olmadı hatta çoğu zamanda takımı göğüsledim defalarca derece yaptım ama bende insanım robot değilim herkes gibi bende kilo alabilirim bu demek değilki hep kilo alacam hepiniz kilo vermeyi çok istiyorsunuz ve bunun için herkesin çeşitli sebebleri var sağlık için güzellik için v.s. ama benim kendimce çok daha önemli sebebim var ve siz bunu biliyorsunuz bu yüzdenki benim kilo vermem şart ama bu hafta hastalıktır diyetisyenimin serbest bırakmasıydı derken ve aylardır sıkı diyet uyguladığım için yorulduğumdan biraz rahat davranınca 1 kilo fazlam oldu ben bunu çok rahat veririm daha fazlasınıda neyse
Gitmeden şunuda söylemek istiyorum burası sanal ortam olduğu için duygularımızı düşüncelerimizi yazıyla anlattığımız için birbirimizi yanlış anladığımız zamanlarda oldu kimseyi bilerek isteyerek kırmam mümkün değil
istemeden kırdıklarım olduysa kusura bakmasın ve hakkınızı helal edin dilerim hepiniz en kısa sürede istediğiniz kiloya gelirsiniz
Mutlu kalın.......
Ben yokken beni merak ettiğini gördüğüm Mesajları düşün
Keşke gitmesen
Ama kafana koymuşsun
Ben geldim sen gidiyorsun
Çok üzgünüm
Özel mesajımı da açtım çoktan
Ama yazmadın
Ah yaa
İnşallah allah sağlıklı ve hayırlı şekilde ulaştırır hepiniziKızlar bana dua edin.
Sabah 6 gibi evden çıkacağız
Sağ salim evimize varalım.