- 26 Şubat 2017
- 215
- 505
- 103
hoşgeldin canım. istersen tam bir kan tahlili yaptır öyle başla. daha sağlıklı olur. B12, demir, D vitamini vs ne durumda görürsün.
Evet yapıyor tam kan sayımıHosbuldum yaptıracağım sağlık ocağı yapıyor değil mi
evetHosbuldum yaptıracağım sağlık ocağı yapıyor değil mi
herkes farklı yapıyor canım. kimi diyetisyene gidiyor. kimi kafasına göre takılıyor. kimi karatay. hangisi uyarsa. ama ortak nokta bol protein, sebze, salata ve az karbonhidrat. bol su ve spor.Çok soru soruyorum kusura bakmayın sizce hangi diyeti uygulamalıyım yada ne yapmamalıyım iştahınızı kesen bi kur var mi
Diyet listeleri bölümü bakıyorum ve bana uyanla başlıyorum inseAllahherkes farklı yapıyor canım. kimi diyetisyene gidiyor. kimi kafasına göre takılıyor. kimi karatay. hangisi uyarsa. ama ortak nokta bol protein, sebze, salata ve az karbonhidrat. bol su ve spor.
Diyet listeleri bölümü bakıyorum ve bana uyanla başlıyorum inseAllah
Teşekkürler
Aslında yaptigimiz sağlıklı beslenme diyet değil herşey yiyiyoruz pilav makarna hamur işi dışında çok güzel diyet tarifler var katı diyetlerden aman uzak dur çünkü verilen kilolar tekrar geri alınıyorDiyet listeleri bölümü bakıyorum ve bana uyanla başlıyorum inseAllah
Teşekkürler
Çok güzel ozetlemissin canım :)herkes farklı yapıyor canım. kimi diyetisyene gidiyor. kimi kafasına göre takılıyor. kimi karatay. hangisi uyarsa. ama ortak nokta bol protein, sebze, salata ve az karbonhidrat. bol su ve spor.
Henüz açıklanmadı geçen hafta cumartesi açıklanmış muhtemelen yine yarın açıklanırBaksana
Sonuç listelerini bulamıyorum
Kaçıncı olduk ?
Karışıklığa mahal vermemek için eski ismimi kaptım yine :))
Canım fena bir diyet benimki ondan böyle yoksa bende hafta 1 anca veriyordum sıkıldım bir süre böyle zorlamaya karar verdim 55e kadar :)
Hani derler ya
80 lerden
70 lerden
60 lardn kurtulayım diye
Benim amacım da
60 lardan kurtulmak
50 lerde olsam ne güzel olur yaaa
Aynen
Bu program çok mantıklı geldi bana
Aradım taradım zor Buldum :)))
Kalori hesaplarken tesadüf bulmuştum
https://www.kackalori.com.tr/KaloriHesaplama/
Sebze yemeği hiç sevmem mecbur bu diyet için alışacağız. Normalde yemek yapmasını bilirim ama canım istemediği ve için sebze kültürüm olmadığı için ne yapsam diye düşündüğümde aklıma bişey gelmiyor. Ispanak var şu an onu biliyorum yumurtalı yaparım çok yağlı olmaz. İşte onun gibi neyden ne yapılır. Listelerinize bakıp fikir olur. Takipteyim her birinizi
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve izine ayrılıyorum bugüne kadar burada bir çok şey paylaştık üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaştık bu takıma geldiğimden beri bir kilo fazlam hiç olmadı hatta çoğu zamanda takımı göğüsledim defalarca derece yaptım ama bende insanım robot değilim herkes gibi bende kilo alabilirim bu demek değilki hep kilo alacam hepiniz kilo vermeyi çok istiyorsunuz ve bunun için herkesin çeşitli sebebleri var sağlık için güzellik için v.s. ama benim kendimce çok daha önemli sebebim var ve siz bunu biliyorsunuz bu yüzdenki benim kilo vermem şart ama bu hafta hastalıktır diyetisyenimin serbest bırakmasıydı derken ve aylardır sıkı diyet uyguladığım için yorulduğumdan biraz rahat davranınca 1 kilo fazlam oldu ben bunu çok rahat veririm daha fazlasınıda neyse
Gitmeden şunuda söylemek istiyorum burası sanal ortam olduğu için duygularımızı düşüncelerimizi yazıyla anlattığımız için birbirimizi yanlış anladığımız zamanlarda oldu kimseyi bilerek isteyerek kırmam mümkün değil
istemeden kırdıklarım olduysa kusura bakmasın ve hakkınızı helal edin dilerim hepiniz en kısa sürede istediğiniz kiloya gelirsiniz
Mutlu kalın.......
Benim durum vahim
Merhaba ben merve
23 yaşındayım ve 68 kiloyum
Hiç yemesen anca o kadar kalori alırsınBenim durum vahim
Amin canım sağolHayırlı yolculuklar canım Rabbim saglikla evine varmayı nasip eylesin inşallah
Amin, inşallahBoşver o zaman
Yaaa güzel mi genelde
Şaşırdım
:))
Sağolasın
Program İsmini verebilirsin
Alım satım işi ile ilgilenen bir kurum vb değilde
Şaka işaretim o Benim
Şaka olsun die
Helal olsun ne demek
Hatta diyet arkadaşım diye site var
Kalori hesaplamak istersen oraya da üye olabilirsin
:)))))
İyki sabah simit yedik kardeşim :)))
:))) durun etmeyin
O kadar şaşırdım ki
Ben yokken beni merak ettiğini gördüğüm Mesajları düşün
Keşke gitmesen
Ama kafana koymuşsun
Ben geldim sen gidiyorsun
Çok üzgünüm
Özel mesajımı da açtım çoktan
Ama yazmadın
Ah yaa
İnşallah allah sağlıklı ve hayırlı şekilde ulaştırır hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?